Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (53)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Beyyy, unde e Roxi?????

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

O fi plecat pe sustache in... Franta!? Apare ea, e musai!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Am profitat ca Albert doarme si m-am uitat si eu un pic la pozele iepurasilor, superbi!
Am spalat o tura, ar trebui si sa calc, ca e cosul plin, dar nu am chef...
Cred ca ma pun si eu la somn

OANA, ATB anul asta nu cred ca mai ajung la Cluj, ca ieri m-a sunat prietena mea si mi-a spus ca mi-a ridicat diploma.
Cred ca ramane sa ne vedem la anul, cand Albert are 1 an, sa ne mai intelegem si noi cumva.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

ciao,fetelea
scriu repede ca al meu butoneaza tastele
din ce am citit pana acum: va multmim de urari si va servim la un tiramisu, dar mai tarziu cand ajunge sotul de la munca, ca el il face

CORIMAMI, daca intrebi de Aramis, eu am comandat mai mult de o gramada acum cand am fost acasa si sunt superbe, si pret si calitate!

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

REBIANA - Da, Alexa e nasa lui Casi. Noi ne stim de cand era Damiana bebe, ca-i leat cu Silviu, la aceeasi odisee.
Si a vrut sa fie nasa. Pe parcursul sarcinii m-a rugat de vreo 3 ori ori nasul cuiva esti cu adevarat cand iti doresti asta, nu o faci din obligatie, traditie sau prietenie.
Ei au vrut si sunt copii buni.
Restul conteaza mai putin.

Ne-am hotarat exact cu 5 zile inaintea botezului sa-l naseasca ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Salutare dragele mele,

azi dam noi de baut pentru cele 6 lunite . Multumim celor ce ne-au felicitat
Raportam 9360 de g si 70 de cm. Vad ca si Denis e inalt, mi-au zis ieri la masuratoare ca media e cam 68 de cm la 6 luni, si greutatea e foarte buna, al meu e un pic mai bondoc, il mosteneste pe ta-su!. Intoarcem pupicii pt Adriana si Denis, acum 6 luni eram amandoua pe baricade!

De asemenea dam de baut pt primul MAMA rostit azi dimineata , clar si pe silabe. dar cred ca mai mult din greseala pt ca se mira si el apoi de reactiile noastre de bucurie.

La Multe Lunite si lui DENIS, EVA si ALESSANDRO !!!! sa creasca mare si sanatosi!
LA MULTI ANI Ate sa ai parte de tot ce iti doresti!

In alta ordine de idei azi sunt din nou acasa cu el, azi noapte a tusit f tare, azi l-am dus la doctor si diagnosticul e bronsita, am inceput azi tratamentul cu aerosoli. Miria trebuie sa ma scuz, am aruncat cred ambalajul de la supozitoarele cu eucalipt ca le pusesem pe toate si zau de imi mai amintesc cum se numeau.

Nafi ufff ce sperietura, bine ca nu e nimic seris, de acuma ne vor mai astepta multe cazaturi, loviri cu capul, julituri si alte cele. trebuie sa ne inarmam cu mult curaj

Michelle felicitari pt primul dintisor, cred ca sunt criminali cand zambesc cu gura cheala si un dinte pe mijloc

Deci asa fetelor, ne strangem mai multe la Bruxelles??? Eu nu pot decat sa ma bucur, si sper sa ne si vedem cu bebelusii prin oras.

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010

Mergi la inceput

Am uitat sa zic, ca-s aiurita, la botez au venit si bebe Raducu cu mamica lui, ANNYA si cu taticul lui, care mi-a si facut o parte din poze, cele mai frumoase.

Mergi la inceput

INA - Nu-i bai, lasa supozitoarele! Sanatate multa bebitului!
Vai, saracutul, e uite asa nu-mi place mie in colectivitate. Ii consider prea mici pentru cate imbolnaviri ii asteapta sau, si mai rau, complicatii.

Dami, de la cate bronsite a facut, ajunsese sa le faca obstructive, iar de aici pana la astm mai e un pas.

Pai, eu fac un copil sanatos, ca sa mi-l imbolnavesc cu mana mea dupa?

Acuma alerg dupa tratamente homeopate din cauza intoxicatiilor medicamentoase de peste an.

Bine ca te lasa sa stai acasa de cate ori sunt probleme.

Mergi la inceput

Am vazut pozele de la botez cu Maya si Casian, mamici frumoase si iepurasi minunati. Fetelor mi-au placut ambele rochii si aratati super, nu va mai cred de acum incolo cand va plangeti ca aratati asa sau asa....

Mergi la inceput

Miria ei ma lasa acasa, si de aia sunt nemultumita, stiti cate zile pe an am dreptul sa imi iau liber pt ingrijirea copilului??? 6 zile mari si late pe an, mi se pare f f putin, deja mi-am consumat 3 zile si a inceput copilul de 2 saptamani abia la cresa
dupa ce mi se termina cele 6 zile imi zic astia felicitari Ina si nu ai decat sa iti iei din concediul anual legal...

Mergi la inceput

Aa, nu-ti dau in caz de imbolnaviri, ca insotitor, ajutor? Trebuie sa intri in cel de odihna? Dar medical nu pot lua?

Oo, nasol! Pai, pana ajunge sa nu mai faca viroze....

Mergi la inceput