Mamica incapabila sa-si educe copilul cauta...(4)
Raspunsuri - Pagina 5
ralucis spune:
Nu mai vreau sa las copiii aici, am deja o parere proasta formata (ieri cand am fost sa iau fetita la pranz, ea inceput sa traga de mine sa o las sa doarma acolo, iar educatoarea m-a intrebat, rastit, "acuma ce mai are? Plecati o data sau ramaneti?). Si nici periatul directoarei nu m-a incantat, desi o parte din mine ar vrea sa creada ca era sincera :(
Iar azi am aflat ca aici copiii cu pile si educatoarele bune si preferatele directoarei sunt in corpul nou, inaugurat anul trecut, iar ceilalti copii, ecare au ajuns fara interventii aici, si educatoarele mai putin experimentate, sunt in cladirea veche, unde am fost si noi. Nu e normal, toti ar trebui sa beneficieze de tratament egal si de educatie pe masura, de unde discriminarea asta?
Si ati vazut azi cazul bebelusului de la Timisoara caruia i-a lipit asistenta suzeta de gura cu leucoplast
?
ana l spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralucis Sunt un pachet de nervi, azi a fost prima zi de gradinita a fetelor, n-am putut sa o duc decat pe cea mare, cea mica e racita, si, la intoarcerea acasa, fetita mi-a povestit ca doamna (nu am inteles exact daca educatoarea sau ingrijitoarea) i-a lipit gura cu scotch, pe motiv ca nu s-a putut abtine si a vorbit in timpul mesei. Dupa care i l-a smuls si a zis ca a durut-o un pic si le-a spus tuturor ca celor care nu tac la masa li se va taia limba cu foarfeca . Maine merg sa vorbesc cu ea, incerc sa o iau prin invaluire, sa vad daca recunoaste, si negresit o mut, fie in grupa mica, cu sora-sa, fie la alta gradinita. Pai asta e caz de reclamat la minister!Vorba unei prietene, numai mie mi se putea intampla, ca tot sunt stresata de pedepsele corporale si de abuzul asupra copiilor... |
Am citit de 2 ori si nu am putut intelege. Adica nu mi-a venit sa cred. Zilele trecute am auzit la tv de un caz asemanator, la un spital cred, unde unui bebelus i s-a lipit scotch pe gura pentru ca plingea. Doamne, in ce tara traim

Cum adica sa dai la pace? Da asta-i caz de dat la pace? Schimba gradinita daca asta e o solutie, dar nu ceda. Sa plateasca pentru fapta ei . Nenorocita, cum naiba a ajuns la o gradinita???
Nu mai am cuvinte... si mai au tupeul sa se plinga ca le-au taiat salariile.
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
hainute de vanzare
Luna1 spune:
| citat din mesajul lui ralucis Nu mai vreau sa las copiii aici, am deja o parere proasta formata (ieri cand am fost sa iau fetita la pranz, ea inceput sa traga de mine sa o las sa doarma acolo, iar educatoarea m-a intrebat, rastit, "acuma ce mai are? Plecati o data sau ramaneti?). Si nici periatul directoarei nu m-a incantat, desi o parte din mine ar vrea sa creada ca era sincera :( Iar azi am aflat ca aici copiii cu pile si educatoarele bune si preferatele directoarei sunt in corpul nou, inaugurat anul trecut, iar ceilalti copii, ecare au ajuns fara interventii aici, si educatoarele mai putin experimentate, sunt in cladirea veche, unde am fost si noi. Nu e normal, toti ar trebui sa beneficieze de tratament egal si de educatie pe masura, de unde discriminarea asta? Si ati vazut azi cazul bebelusului de la Timisoara caruia i-a lipit asistenta suzeta de gura cu leucoplast ? |
Of, eu zic sa muti copilul cat mai repede, e clar ca le antipatica acum (normal ar fi sa nu le fie, sa respecte un sistem si sa fie de partea ta) mai ale dupa reactia "si acum ce mai are..." cu alte cuvinte copilul tau e problema nu ele.
buli spune:
pai nu cred ca directoarea e in masura sa puna conditii in acest moment.
tot ce se intimpla in gradinita e si responsabilitatea ei.
"sahul e prea creieros, mai bine jucam table" - M
asteryaro spune:
ralucis,
in acord cu toate fetele care au raspuns legat de ceea ce s-a intamplat fetitei tale, te rog:
nu renunta!!!
Si daca ai puterea, da educatoarea in judecata, si chiar gradinita!!! Asta merita asemenea persoane incompetente si periculoase.
Incredibil.
Oare ce trebuie sa se mai intample unor copii, ca sa putem noi, ca parinti, sa luam atitudine?
Evident ca incearca sa te perieze directoarea, cu siguranta si ea va fi penalizata, poate chiar destituita din pretioasa functie, fara posibilitatea de a-si mai gasi alt "loc de munca" la fel de profitabil.
NU RENUNTA!
Muta copiii, daca asta simti ca trebuie sa faci.
Sfatuieste-te cu un avocat chiar, si vezi ce posibilitati ai.
Trebuie sa inceapa cineva sa faca ceva.
EDIT: ceea ce a facut "educatoarea" se numeste (MINIM) abuz fizic si emotional asupra unor copii, lipsiti de aparare.
Iar directoarea n-a facut decat aprobe.
Urat si groaznic, in acelasi timp.
Oribil.
www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)
Monnvas spune:
Eu votez pt continuarea anchetei si mutarea copilului la alta gradi. Directoarea ii va purta sambetele si o sa va faca alte mizerii. Spune-i ca nu ceri decat sa se aplice regulamentul scolar, nu ceri pedepse aspre. Eu una as fi multumita si cu un simplu avertisment, conteaza ideea de sanctiune, nu marimea ei.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Sabina spune:
Si cand o muti, trebuie sa spui personalului gradinitei noi DE CE o muti, cu lux de amanunte.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Jasmin012 spune:
| citat din mesajul lui ralucis Tocmai m-a sunat si directoarea si mi-a zis ca biata educatoare plange de dimineata de cand a sunat inspectoarea, ca va fi sanctionata si ca este prima data cand ei, ca directoare cu ani si ani de experienta, i se intampla asa ceva. Iar educatoarea respectiva a zis ca nici ea nu stie de ce a facut asta, nu-si explica(????). E o tinerica, in primul an la aceasta gradinita. Probabil am fost sunata ca sa nu mai fac reclamatia scrisa. Iar spre finalul convorbirii dfirectoarea m-a intrebat daca nu vreau sa mut copiul la o grupa buna, cu educatoare mai bune, ca se gandeste intr-una la copiulul meu . |
Raluca, sa nu cedezi. Macar acea individa se poate apara cu lacrimile ei de crocodil, dar copilasii nu se pot apara nicicum de ea.
Doamne, ce situatie ingrozitoare!
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
Jasmin012 spune:
| citat din mesajul lui rrox3 [br. Iar ceilalti parinti de obicei nu reactioneaza tot de frica. Au reflexul de a nu se pune contra autoritatii. Si le e frica sa nu straneasca furia educatoarelor contra propriului copil. Sunt niste lasi. Dar nu sunt capabili sa recunoasca asta si atunci se ascund in spatele prostiilor cu "asa e societatea, copilul trebuie sa se adapteze". Si te ataca si pe tine, fiindca iesi din rand si automat atitudinea ta ii acuza pe ei de lasitate. Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005) |
exact, asta este motivul, oamenii se tem de eventualele represalii impotriva copiilor lor.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
Monnvas spune:
JASMIN, cum fu la voi gradinita?
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

. Maine merg sa vorbesc cu ea, incerc sa o iau prin invaluire, sa vad daca recunoaste, si negresit o mut, fie in grupa mica, cu sora-sa, fie la alta gradinita. Pai asta e caz de reclamat la minister!