Mamica incapabila sa-si educe copilul cauta...(4)
Raspunsuri - Pagina 4
ralucis spune:
Monnvas, nuuuu, inspectoarea a zis ca nu se poate asa ceva adica nu este tolerabil ceea ce a facut educatoarea, m-a sustinut sa depun reclamatia scrisa, a fost de partea mea (sincer, nu ma asteptam).
Dar sa va spun ca l-a sunat cineva de la gradinita pe sotul meu si i-a spus ca s-a primit un telefon de la inspectorat, ca se doreste inceperea unei anchete, si ca de ce a trebuit sa facem noi asa ceva, ca se putea discuta si gasi o solutie
Da, ai dreptate, nu renunt la convingerile mele, poate reusesc sa schimb, totusi, ceva!
Eseea spune:
O solutie care???????????
sa va promita ca nu va mai face asa ceva fetitei voastre ca sa va inchida gura dar toti copiii sa ramana timorati, sa vada ca "d-na" respectiva e tot acolo, sa le fie frica in continuare ca le taie limba??/
Ralucis, daca tot ati inceput si s-a aflat problema, mergi pana la capat. Te felicit pt curaj, chiar daca uneori multi nu facem nimic cateodata din lipsa de alternative ( gen nu sunt bani de gradi particulara, bone, lipsa bunici...si atunci unde duci copilul? ). Dar la asa ceva cu siguranta nu as rezista nici eu, nu as tolera!
Mami de fetita
si de baietel 
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
Luna1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralucis Monnvas, nuuuu, inspectoarea a zis ca nu se poate asa ceva adica nu este tolerabil ceea ce a facut educatoarea, m-a sustinut sa depun reclamatia scrisa, a fost de partea mea (sincer, nu ma asteptam). Dar sa va spun ca l-a sunat cineva de la gradinita pe sotul meu si i-a spus ca s-a primit un telefon de la inspectorat, ca se doreste inceperea unei anchete, si ca de ce a trebuit sa facem noi asa ceva, ca se putea discuta si gasi o solutie Da, ai dreptate, nu renunt la convingerile mele, poate reusesc sa schimb, totusi, ceva! |
Trebuia sa-i explice sotul ca o astfel de persoana nu are ce cauta in sistemul educational, de aceea trebuie inlaturata.
Nu renunta la convingerile tale, numai asa societatea romaneasca isi va schimba mentalitatile, cu noua generatie de tineri care nu vor tolera spagi, nu vor tolera urlete, tipete coruptie. O
de la mine pentru felul in care iti cresti copilul.
ralucis spune:
Tocmai m-a sunat si directoarea si mi-a zis ca biata educatoare plange de dimineata de cand a sunat inspectoarea, ca va fi sanctionata si ca este prima data cand ei, ca directoare cu ani si ani de experienta, i se intampla asa ceva. Iar educatoarea respectiva a zis ca nici ea nu stie de ce a facut asta, nu-si explica(????). E o tinerica, in primul an la aceasta gradinita.
Probabil am fost sunata ca sa nu mai fac reclamatia scrisa.
Iar spre finalul convorbirii dfirectoarea m-a intrebat daca nu vreau sa mut copiul la o grupa buna, cu educatoare mai bune, ca se gandeste intr-una la copiulul meu
.
Luna1 spune:
Ralucis ai doua optiuni: sa ranunti la plangere in ideea ca ai speriat-o si nu va mai repeta aceasta greseala in veci sau sa continui cu plangerea si sanctionarea ei.
Nu stiu eu ce as face, probabil as continua cu plangerea si as muta si copilul la alta gradinita.
rrox3 spune:
Ralucis nu te lasa intimidata
Educatoarea plange acum de frica, nu pentru ca i-ar pasa de copii sau brusc si-ar fi dat seama ce rau a procedat. Isi plange ei de mila. Las-o sa planga. Iar pe directoare intreab-o ce masuri a luat de cand a aflat cazul? Cum adica rezolvati impreuna?! Si ei ii e teama pentru scaunul si prestigiul ei de doi lei, atata tot.
Iar ceilalti parinti de obicei nu reactioneaza tot de frica. Au reflexul de a nu se pune contra autoritatii. Si le e frica sa nu straneasca furia educatoarelor contra propriului copil. Sunt niste lasi. Dar nu sunt capabili sa recunoasca asta si atunci se ascund in spatele prostiilor cu "asa e societatea, copilul trebuie sa se adapteze". Si te ataca si pe tine, fiindca iesi din rand si automat atitudinea ta ii acuza pe ei de lasitate.
Am patit si eu asta, am fost stupefiata cum parintii preferau sa-si expuna copiii la abuzuri si sa ma atace pe mine, cand incercam sa iau masuri ca sa inceteze abuzurile.
Si nu numai o data... si la gradinita si la scoala - chiar anul trecut, cu unul dintre profesori...
Ai procedat foarte bine si copilul tau se va simti protejat. Asta e cel mai important. 
Muta fetita, educatoarea nu se va schimba. Eventual va fi mai retinuta de teama sa nu o incurce. ![]()
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
buli spune:
eu as depune plingerea si as accepta oferta educatoarei cu o grupa mai buna. nu as muta-o la o alta gradinita.
aici macar ti-ai facut cunoscute parerile, ce faci daca o muti si dai peste alt incident? o muti iar?
"sahul e prea creieros, mai bine jucam table" - M
turturica spune:
ralucis, si eu sint de acord cu buli, continua cu reclamatia, e spre binele altor copii, ma indoiesc ca altfel educatoarea respectiva va invata ceva din povestea asta.
Si accepta oferta directoarei de a-ti muta fetita in alta grupa, sint convinsa ca acuma vor sta cu ochii in paispe sa nu se mai intimple asemenea incidente, mai ales daca te vad ca nu te lasi.
E inacceptabil ce i s-a intimplat fetitei tale.
Mami de Mara (19.08.2008)
ladyJ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralucis Iar educatoarea respectiva a zis ca nici ea nu stie de ce a facut asta, nu-si explica(????). |
Pai daca nu isi explica inseamna ca are o problema psihica si ar trebui evaluata de catre un psiholog. Cei care fac asemenea acte si apoi ´´nu-si explica´´ de ce le-au facut, au nevoie de tratament psihiatric.Multi dintre ei sunt spitalizati.
E periculos sa lucrezi cu copiii si sa ai iesiri din astea pe care nu ti le explici.
Mai, mai bine isi cerea scuze si promitea ca merge singura la psiholog pentru a invata sa se controleze decat sa scoate perle din astea!
Eseea spune:
mai fetelor cred ca nu ati inteles : propunerea directoarei era sa mute fata la o alta grupa, mai buna evident!, cu conditia ca Ralu sa renunte la plangere! Nu-i asa Ralucis? ca eu asa cred. Nu cred ca iti va muta fata daca nu renunti la plangere! ideea era de "impacare", pe cale amiabila ca sa zic asa, iti mut fata dar taci....offfffff
Mami de fetita
si de baietel 
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...