Fluturasi de martie-aprilie 2011 (28)
Raspunsuri - Pagina 6
bb_yasmi spune:
ama daca vrei iti trimit preturile de la athena pe PM.
mamica fericita de printesa si 16+ baietel
ama22 spune:
yasmi trimite te rog :) eu nu am vb cu doctorul efectiv de preturi sau asa ceva ca eu aveam stres sa fie inca bebe in burtica.
eu stiam de preturi ce am vazut pe lista lor prin spital si in rest vb din experienta proprie - ce am vazut eu acolo.
10+
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
roxanda80 spune:
buna ziua,fetelor.multe sapt.v-am urmarit din umbra,dar intr-un final m-am hotarat sa scriu si eu.
roxanda80 spune:
scuze pt.mesajele astea scurte(sau mai bine spus franturi de mesaje).sunt mamica unui baietel de 1an si 11 luni si sunt insarcinata in 14 sapt.dupa calculele mele.
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MsBB Neatza fetelor! miki - tie ti-am ramas datoare cu un raspuns . Si tu Yasmi ma intrebai de cand o duc pe Andra la gradi. Am inceput la 1 sept si s-ar parea ca decurge bine treaba - mai putin faptul ca am lins peretii gradinitzei in asteptarea mandrei, ca mi-am mancat/ros unghiile/ destili pana la cot de emotie, dar suntem pe drumul cel bun.Astazi de ex dinainte de a pleca la gradi facea recapitularea : mami a sevici, tati a sevici, anda a gadinitza . Cand a ajuns acolo a zbughit-o inauntru fara car/mar si asta ma bucura enorm. La inceput a fost mai nasol. Urlete, tipete - tot tacamul dar ...vad ca se acomodeaza. Cum se mai simte Vlad? A scapat de tuse? Cum a intrat Andra in viata mea... Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic... Am inceput aventura nr.2 |
msbb, ce mesaj frumos ai scris..eu n-am memorie sa raspund asa la fiecare in parte...
merci pt detaliile cu gradi, deci Andra avea vreo 2ani si 4 luni cand ai dat-o..cam asa o sa aiba si Vlad la anul pe vremea asta cand v-a vedea gradi sper sa avem succes desi mi-e o frica ca e asa mamos..ce s-o face el fara vreo 5 mame care le are in jur. el l-a toti le zice mama sau ma, indiferent ca e tacsu, bunicu, bunica, vecina etc..
a, si merci de intrebare, da , mai tuseste dar nu asa rau..oricum am ajuns la antibiotic si aerosoli asta ca sa-l scap de injectii ca mi-era o mila de el..
mami de Vlad 09.04.2009 si 14+ cu
miki1979 spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi fetele voi la ce carucior v ati gandit???? mie imi place unul la nebunie, mi se pare fff practic, usor....dar e 1000 euro...zice barbatu'miu ca is nebuna.... sa imi iau gandul.... daca nu varianta chico trio enjoy fun mi se pare cel mai ok, accesibil la pret , fffff usor si ca si greutate si de manevrat si are 3 piese. mamica fericita de printesa si 16+ baietel |
bb_yasmi, eu sper sa scap de cheltuiala asta si sa-l folosesc pe cel care il am de la Vlad..inca e bun
asta de la chicco cred ca e ok, sa nu fie cel pe 3 roti mai masiv ca am auzit multa lume care se plange de el ca e greu manevrabil. si primul care e ? adica ce firma ?
miki1979 spune:
citat din mesajul lui roxy_s primul nu-mi place deloc. este foarte firav si mic, asa mi se pare. exact ca al doilea am vazut eu. foarte, foarte complex era. avea pana si gentuta sa-ti pui tu lucrurile in ea , suport dedesubt, roti grase si rezistente, se strangea pentru pus in portbagaj. se schimba si manerul sa-l vezi pe bebe din fata si din spate. off, trebuia sa-i fac o poza. era albastru inchis cu bleu,asa mi-a placut. nu stiu daca il mai gasesc ca era singurul asa. S-a intamplat minunea mult asteptata16+ |
primul nu e deloc firav iar mic nicidecum, mie mi se pare chiar prea mare..dar depinde de gusturi..insa eu pe la cine am mai vazut nu mi s-a parut asa comod, nici pt bebe nici pt stapan..
bb_yasmi spune:
roxanda bine ai venit!! sarcina usoara!!!
miki, tu ai noroc ca ai deja caruciorul.
mamica fericita de printesa si 16+ baietel
miki1979 spune:
citat din mesajul lui ama22 Yasmi draga ce vrei sa stii? Eu stiu ca nasterea naturala e undeva la 1000 euro (cezariana 1200), in asta e inclusa spitalizarea pe 3-5 zile parca si tot ce ai nevoie. Adica nu ai nevoie nici de pijamale cu tine :)) Au sala si de nasteri in apa, pe mine ma tenteaza dar inca nu am discutat cu doctorul meu despre asta. Ce pot sa iti spun din experienta mea personala e ca eu am facut chiuretajul in mai la ei si am fost super multumita. Pijamale, papuci de casa noi, lenjerie de pat roz si curata. Asistenta m-a tinut de mana pana mi-au facut anestezia si m-am trezit ca ma mangaia pe mana si ma intreba cum ma simt. M-am trezit pusa in pat, cu chilotei trasi pe mine si tampon (erau ale lor!) pus, invelita in plapuma. Ca o printesa ;)) Am vazut si salile de interventii usoare (chiuretaje in cazul asta) super utilate si curate, vedeam cum intra asistenta si schimba tot dupa fiecare chiuretaj. De asemenea intamplarea a facut sa ajung in zona de sali de nastere si am ramas uimita cum arata si cat sunt de utilati! O mamica tocmai urma sa nasca si era asteptata in sala de doctorul ei si o armata de asistente. Ei o asteptau pe ea...:) si erau asa incantati, vorbea doctorul ei cu doctorul meu ca abia asteapta, ca e nastere gemelara si ce incantat e. Si se felicitau unul pe altul (Cioata si Simedrea) de zici ca nu aveau ditamai experienta in spate. Na, in concluzie mie mi-a placut mult si mi-a placut atentia fata de tine. Si nu am stresul cat trebuie sa le dau sa fie multumiti! 10+ http://www.amainbucatarie.blogspot.com/ |
vreau si eu in Timisoara