Fluturasi de martie-aprilie 2011 (28)
Raspunsuri - Pagina 5
Deea99 spune:
helou -helou
am intrat sa va salut caci de vorbarie nu mai am timp...sunt asa de bucurosa ca azi dimi intre 2 drumuri fataite sa o iau pe fiimea de la scoala am reusit sa vorbesc la clinica unde ar consulta acum doctoritza vulturica-enervanta
si desi ma desumflase rau asistenta, ca cica vine ff rar si urmatoarea vizita o sa fie de 23 adica saptamana viitoare pe la sfarsit, ma si gandeam la ce doctor sa ma duc...ca mi-a iesit si Dt-ul am si TORCH-ul e de interpretat....acum numai bine ca ma suna cucoana de la receptie si imi zise sa fiu la clinica la 15.30
...poate il vad si pe bebe.....ca are si ecograf in cabinet
dar sa vad ca, daca nu e cabinetul ei , ma gandesc sa ma dau putin lovita si sa-mi faca eco....ca poate nu indrazneste asa cum facea ea la policlinica
si sa vedeti ce ma iau si de ea
revin pe seara cu vesti ......bune ...sper eu
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 13+
ama22 spune:
Yasmi nu mai dai la nimeni nimic. doar platesti factura la final
10+
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
roxy_s spune:
bb_yasmi da, caruciorul ala este super si pretul bun ce sa mai.
hai ziceti-mi de icre. de ce sa nu fie bune, ce sa aibe?? chiar nu avem voie nici icre??
S-a intamplat minunea mult asteptata16+
strumphitza spune:
yasmi, sarmale cumparate ??? de unde? La cat sunt de simplu de facut ma si mir ca dai banii pe asa ceva ehh dar pofta-i pofta si trebuie sa ti-o satisfaci intr-un fel sau altu`
Eu la cat de rau am dormit si cat de rau m-am trezit si ma simt, acum mai am si soricel in casa... Ama , cred ca daca aveam broscoi cred ca urlam si eu, acum cu asta micu nici nu am avut timp sa ma dezmeticesc bine ca el a si tulit-o sub mobila, am chemat motanul sa il prinda ..ehh abia si-a urnit oasele de prin nu stiu ce gradina, a ajuns in pragul usii s-a uitat la mine si s-a dus sa doarma in gradina inapoi Cu o matza ca asta te mananca de viu "gujgubaniile" Sotu cand l-am sunat cica sa il chem pe Sykes pe motan ca matza e batrana de 17 ani si ea nu crede ca s-ar pune pe vanatoare...dar macar prostu asta de motan ca asta e tanar, nah.. mi-a intors spatele si doarme in gradina
Deea, hai cu vestile bune
BB on board!!! 12+
Monas spune:
Sunt insarcinata cu gemenasi ( dupa FIV ! esuat, FIV 2 reusit)si suntem in saptamana a zecea(cred).
daca vreti sa ma treceti si pe mine pe lista de inceput UM: 08.07.2010, DN 24.03.1972, DPN 15.04.2011 ( sau trebuie sa ma trec eu? ca nu prea ma pricep...)
bb_yasmi spune:
ama tu de unde stii detaliile?? eu ma tot interesez acum sa vad cum ma hotarasc si sa vb cu dr meu cand merg din nou la el. stiai ca se face contract cu ei?? cu cat timp inainte?? stii ca daca e cu epidurala costa in plus??
deea te asteptam cu vesti bune!!
strumf, de la fast food cu mancare gatita.
mamica fericita de printesa si 16+ baietel
Monas spune:
Nu mai stiu cate mesaje trebuie sa scriu pentru a scapa de moderare, ca ma simt vorbind ca Moise:)
Treaba e ca de vreo 3 saptamani o tin tot intr-o greata si mai nou vome...de-mi vine sa ma strang de gat. Am depasit si faca aceea pe care am citit-o la unele dintre voi cu mancatul cate putin. degeaba. acum mi-e rau din orice pozitie
Monas spune:
pana acum am facut doua ecografii, la ambele am azuit baiatile inimioarelor puilor nostri, insa acum am abia pe 30 septembrie urmatoarea ecografie si stau cu emotii sa nu se intample doamne fereste ceva rau. Dr mi-a spus ca primele 3 luni sunt critice pt ca f multe sarcini se opresc din evolutie.
Monas spune:
mor deja de pofta dupa sarmale si salata de boeuf...insa mi-e asa de rau ca nu-mi pot face si stiu ca le-as face degeaba. astept si sper sa-mi treaca raul (cand oare?) ca sa pot manca.