Fluturasi de martie-aprilie 2011 (28)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui ama22

Yasmi draga ce vrei sa stii?

Eu stiu ca nasterea naturala e undeva la 1000 euro (cezariana 1200), in asta e inclusa spitalizarea pe 3-5 zile parca si tot ce ai nevoie. Adica nu ai nevoie nici de pijamale cu tine :))

Au sala si de nasteri in apa, pe mine ma tenteaza dar inca nu am discutat cu doctorul meu despre asta.

Ce pot sa iti spun din experienta mea personala e ca eu am facut chiuretajul in mai la ei si am fost super multumita. Pijamale, papuci de casa noi, lenjerie de pat roz si curata. Asistenta m-a tinut de mana pana mi-au facut anestezia si m-am trezit ca ma mangaia pe mana si ma intreba cum ma simt. M-am trezit pusa in pat, cu chilotei trasi pe mine si tampon (erau ale lor!) pus, invelita in plapuma. Ca o printesa ;)) Am vazut si salile de interventii usoare (chiuretaje in cazul asta) super utilate si curate, vedeam cum intra asistenta si schimba tot dupa fiecare chiuretaj.

De asemenea intamplarea a facut sa ajung in zona de sali de nastere si am ramas uimita cum arata si cat sunt de utilati! O mamica tocmai urma sa nasca si era asteptata in sala de doctorul ei si o armata de asistente. Ei o asteptau pe ea...:) si erau asa incantati, vorbea doctorul ei cu doctorul meu ca abia asteapta, ca e nastere gemelara si ce incantat e. Si se felicitau unul pe altul (Cioata si Simedrea) de zici ca nu aveau ditamai experienta in spate.

Na, in concluzie mie mi-a placut mult si mi-a placut atentia fata de tine. Si nu am stresul cat trebuie sa le dau sa fie multumiti!

10+

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

vreau si eu in Timisoara

mami de Vlad 09.04.2009 si 14+ cu

pai de ce miki??

mamica fericita de printesa si 16+ baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

roxy acesta e cel la 1000 euro (650 euro second) http://www.publi24.ro/anunturi/diverse/articole-pentru-copii/anunt/stokke-xplory-rosu-bordo/730a6575786e63/poze/12750555.html si acesta este chicco trio http://www.babys-mart.co.uk/imagprod/CHI_792740043.gif undeva la 1500 lei nou. doua din prietenele mele l-au avut si au fost super incantate de el. eu la ele l-am vazut.

bun asta...e primul carucior pe care l-am vazut si mi-a cazut fatza...aici cu totul e vreo 2600 de euro...si eram fara prea multe experienta in carucioare...si mi-am zis eu in mintea mea ..pai daca carutul e atat inseamna ca si patutul tot asa e....dar sa stii ca nu-i un carucior foarte comfortabil...car seat-ul e f greu si eu ca si carucior e foarte incomod si pt tine ca mama si pt bebe...mie nu mi-a placut f mult.....si prima oara e voiam cu 3 roti ca-s de fitze..dar cand am vazut cat de grele sunt si cica nu-s nici foarte sigure m-am razgandit..am comandat unul de la peg perrego care e 650 euro..
http://global.pegperego.com/babyproducts-catalog/2010/Pliko+Switch+Modular

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanda80 spune:

multumesc pt.primire.datele mele sunt:DN 05.10.1980;UM 06.06.2010;DPN 13.03.2011.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

am revenit!!!

mi-am cumparat sarmale!!!!!!!!!!!! pacat ca nu sunt asa de bune.... dar de pofta mareeeee merg!!! :(

ama eu stiam ca nasterea naturala e undeva la 1300 euro-1500 euro.daca ar fi 1000 e ar fi ok. la president clinica de nasteri e 900 e nasterea naturala din cate stiu. doar ca dr meu e si el al athena. ma gandesc ca aici nu mai se da nimic pe langa banii astia, nu?? adila bani la dr...asistente....

bb_yasmi,iti trimit eu niste sarmale, am doua oale-una cu sarmale de post ( preferatele mele ) si una cu sarmale de curcan..facute de mama si numai din cauza voastra ca am pus-o sa cumpere varza murata ca nu mai puteam de pofta..sambata numai asta am mancat si mi-a fost cam rau

Mergi la inceput

stefy si eu l-am vazut si imi place....dar degeaba.... e frumos caruciorul ales, per perego este o firma buna de carucioare si sunt sigura ca e si ff usor .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monas

Sunt insarcinata cu gemenasi ( dupa FIV ! esuat, FIV 2 reusit)si suntem in saptamana a zecea(cred).
daca vreti sa ma treceti si pe mine pe lista de inceput UM: 08.07.2010, DN 24.03.1972, DPN 15.04.2011 ( sau trebuie sa ma trec eu? ca nu prea ma pricep...)

18+

felicitari pentru gemeni,ce frumos trebuie sa fie
raul ar trebui sa treaca atunci cand vei simti primele miscari ala bbi-lor,sarcina usoara

Mergi la inceput

eheeeiiii miki las ca vine ea mama sau soacra care o sa vina prima.... si o sa am si eu atunci.... cele de azi nu au fost asa gustoase....doar atat ca mi-am satisfacut pofta....:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Fetelor va multumesc pt incurajari.
Sper sa fie bine pana la sfarsit,sa trec de trei luni ..
Si eu sunt speriata de oprirea din evolutie..chiar mi-e teama si ma obsedeaza ideea.

Acum ca si stare am greturi si zac non-stop.Ama22 cred ca te urmez.Si o rosie daca mananc am senzatia de voma...As dormi non-stop.Mi-am luat cateva zile liber si as fi dormit asa...de dimineata pana seara..

Ma doare putin capul si cred ca m-a luat curentul.Stiti cumva cu ce sa remediez problema avand in vedere ca nu avem voie pastile???

Dar picioare in apa fiarta cu sare avem voie..sau nici asta??
Caci eu sigur sunt putin racita...

toate fetele de pe forum care ma ajuta atat de mult cu sfaturile lor...va citesc din urma si incerc sa recuperez tot...

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monas

Sunt insarcinata cu gemenasi ( dupa FIV ! esuat, FIV 2 reusit)si suntem in saptamana a zecea(cred).
daca vreti sa ma treceti si pe mine pe lista de inceput UM: 08.07.2010, DN 24.03.1972, DPN 15.04.2011 ( sau trebuie sa ma trec eu? ca nu prea ma pricep...)

monas, bine ai venit felicitari pt reusita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

lalely: sa stii ca eu una folosesc asta cu picioarele in apa calda cu sare , iar zilele trecuta cand am avut o durere de cap infioratoare..pt ca nu mi-a trecut cu alifie chinezeasca, mi-am pus doua felii de cartof crud pe frunte, m-am legat bine cu o esarfa si m-am bagat in pat. m-am trezit pe la 3 noaptea si nu ma mai durea:)

9+

Mergi la inceput