Yoga /pilates - cine a incercat?
Raspunsuri - Pagina 6
Rony spune:
Buna,
si eu am slabit cu pilates acela de 20 minute insa nu l-am mai gasit; am gasit ceva insa mai complicat poate ma ajuti cu ceea ce ai tu...
Citat: |
citat din mesajul lui madau Eu am facut Pilates, programul acela de 20 min dupa ce am nascut-o pe Miruna si s-a vazut imediat. Acum m-am apucat din nou de vreo saptmana si deja se vede la abdomen si la fund. Deci sunt pro Pilates. Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005) www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009 www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2 bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX |
iulix spune:
Nikole multumesc de link!!! Maine am timp sa ma uit peste el!
........................................................................
"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda
"Sky is the limit!!"
Amina_Marina spune:
Buna Ziua ! Divelor!
Saptamana asta ma fost la beauty pelvis(marti) si aseara la yoga, diseara vreau pilates dar sa vad la ce ora termina sotisor munca.Acum, am inceput sa simt si eu o tonificare a muschilor, nu foarte, foarte cam 10% si ma bucur ca organismul imi reactioneaza la exercitii.
Cind fac yoga mi se incalzesc palmele rau si simt furnicaturi ca un magnet ceva, cauza este urmatoarea; la inceput si sfarsit instructoarea te ajuta sa relaxezi psihic si emotional( evacuarea energiei negative si acumulare de energie pozitiva). Un fel de zen..
Iulix, mulzam frumos pentru sustinere!
iulix spune:
Amina ce super antrenoare ai!!! Pai vreau si eu!!!!
Eu ma tin de pilatesul meu si incep sa se vada rezultatele. iar cu yoga o sa reincep cand o sa capat mai multa flexibilitate.
nikole spune:
Amina, cum anume te ajuta instructoarea?
Suna interesant, de fapt asa si trebuie, totusi sunt comvinsa ca nu toti instructorii lucreaza cu clientii lor cum ar trebui, eu chiar am fost dezamagita de doi, asta fix in Tokyo, in fine...
e fain ca ai gasit o persoana care sa se "tina" de tine...
imi poti explica ce anume faceti, exercitii de respiratie, sau cum?
multam fain!
yoga te energizeaza, cam asa s-ar traduce furnicaturile alea, eu am experimentat asa ceva in urma sedintelor de acupunctura, si reflexo.
Intreaba instructoarea daca asta e cauza furnicaturilor, eu nu am mai ajunsa sa intreb acupuncturista.
Amina_Marina spune:
Iulix, Nikole nu stiu daca buna insturctoarea ca nu am cu ce sa compar, e pentru prima data cind fac yoga, e studio particular si probabil sunt alesi senseii.
Inainte de inceperea exerciilor. relaxarea consta in imaginarea unei lumi nevazute/dorite, sa te desprinzi de corp si sa patrunzi cu spiritul si mintea in acea lume.Eliminarea gindurilor si energiei negative.
Exercitiile sunt tot timpul altfel si asta imi place ca nu ma plictisesc, trebuie sa respiri tot timpul, iti spune ea cind si cum..
La sfarsit stai culcata cu fata in sus si-ti pui un prosop pe burta, nu te gindesti la nimic si toti muschii trebuie relaxati.
Am inceput si eu sa citesc pe net despre yoga, care de unii e considerata o religie, trebuie sa si crezi ca sa-si faca efectul:
http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=1728
iulix spune:
Amina dupa cum descrii cred ca e o senzatie super sa te rupi de gandurile cotidiene si sa te relaxezi. Ce pacat ca eu nu am prin zona profesori de yoga.
Amina_Marina spune:
Joi am fost la yoga si aseara la pilates. Am intrebat instructoarea de furnicaturile din palme si focul pe care-l simt. Azis ca-i energeia si e un lucru bun, organismul reactioneaza si acumuleaza energie pozitiva.La unii oameni se simte mai puternic , la altii nu.
La picioare ma inceput sa fac si eu paranteza( intre pulpele de sus), eu stiu poate ca s-au ridicat putin muschii sau am slabit la puple, fundul la fel, cam 5-10%.
iulix spune:
Si eu cand faceam pilates regulat (accum m-am cam delasat ) se vedea ca se formau f. frumos piciorele. Astept sa imi treaca raceala si ma apuc iar de pilates.
Amina_Marina spune:
Iulix! Insanatosire grabnica si Sanatate! Oricum, tu esti tanara, frumoasa, asta am dedus eu din ce vorbeau fetele la "abdomen", si nu-ti fa probleme ca te vei retonifica repede.
Azi m-am imbracat la fustita scurta si am primit foarte multe complimente de la amicii mei de la scoala, picioarele s-au tonificat,nu am am burta asa mare, talia a inceput sa ia forma de viespe.Adica , per total se vede tonificarea.
Cici am si slabit, dar nu stiu deocamdata pentru ca nu m-am cintarit, vad eu joi cind ma duc la spital, acolo trebuie sa ma cintaresc. Tare curioasa sunt cite kile am acum.
La cit mi-s de baba sa reactioneze organismul asa repede??
Eeeee! Pai, daca-i asa, pina la 70 de ani mai ma marit de 3 ori..