Yoga /pilates - cine a incercat?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Amina multumesc de complimente. Ma faci sa ma . Eu de azi ma reapuc de pilates ca mi-a trecut raceala si trebuie sa redevin o . Daca ai primit complimente e de bine, asa ca tine-o tot asa.

Mergi la inceput

Fetelor mai am si eu nevoie inca o data de yoga gaiam!!! Mi-l mai puteti da, va rog???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Va rog puneti link-ul si pentru mine. In general puneti orice as putea descarca ,sa fie stimulativ sa faca o persoana la domiciliu,unde fara companie exista tendinta sa te lasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Nu-mi vine sa cred am intrat intr-o pereche de pantaloni care-i cumparasem pina sa raman gravida cu fi`mea si cizmulitele clasice mulate care anul trecut le-am incercat de vreo trei ori si nu reuseam sa inchid fermoarul pina sus, din asta deduc ca mi s-au tonificat muschii picioarelor si mi s-a micsorat bazinul.Sotul spune ca e foarte vizibil si fundul a inceput sa ia forma ca pe vremuri.M-am cintarit cind am fost la spital, eu nu am cintar acasa pentru ca ma streseaza, am 50, 900, hai sa zic 51 ca eu intotdeauna pun mai mult.Abdomenul/talia a inceput sa ia forma de viespe, burtica inca am putin, nu e vizibila decit cind ma dezbrac sau cind maninc prea mult.
Ma tin in fiecare saptamana de yoga si pilates, inca la incepatori, dar cind vezi asa schimbari iti vine sa te duci in fiecare zi. Mie personal nu-mi vine sa cred ce minune a putut sa faca pe corpul meu.
A, si cam la doua saptamani ma duc si la drenaj limfatic, nu am piele ramasa pe abdomen, dar ca sa se ridice musculatura frumos si sa nu ramana cocoloase pe ici pe colo.Plus, masaj la sani..
Divelor! Tineti-va de yoga si pilates ca face minuni, corp de celebritate, nu alta, daca eu la varsta mea dar voi ca sunteti tinere.

Mergi la inceput

Amina ce super ca deja vezi rezultatele!!
Inseamna ca trebuie sa ma reapuc si eu de pilates!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilla spune:

Vino la Victory's pe Splaiul Unirii 96 si garantez pentru "aripioare"!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilla spune:

Ambele au o influenta benefica ! de ce? raspunsul este mai simplu decat iti imaginezi....schimbarea , transformarea vine din interior, e imposibil sa faci yoga sau pilates si sa ramai in aceeasi parametri , incepi sa constientizezi, sa realizezi ce se intampal cu tine , cum si de ce...Simturile devin acute , atentia se dezvolta inimaginabil, puterea de concentrare..pe scurt devii alta persoana , de fapt esti aceeasi doar ca te "trezesti"!Am practicat si una si alta si pot spune ca mi-au schimbat viata - mental , constiinta ,energetic si fizic; momentan am gasit o sala pe splaiul unirii , e totul nou ,fara fitze si am avut norocul sa gasesc o instructoare care explica fara termeni pomposi si greu de retinut si care ma trateaza ca pe o prietena; am senzatia de protectie si de calmitate.am incercat sa practic acasa dar nu reuseam mai mult de 30 de minute asa ca iata-ma tot la sala .

Mergi la inceput