Yoga /pilates - cine a incercat?

Yoga /pilates - cine a incercat? | Autor: Anda08

Link direct la acest mesaj

Un mini-articol interesant despre yoga si pilates www.supereva.ro/info.asp?id=1671" target="_blank">puteti citi AICI, insa ma intereseaza parerea celor care au incercat aceste exercitii.

Din ce motive ati ales yoga / pilates? La ce v-a ajutat si in cat timp? Recomandati aceste exercitii si de ce?

O zi buna in continuare! - A day without laughter is a day wasted (Charlie Chaplin)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Anda eu am incercat pilates si mi-a placut tare mult. Si acum caut exercitii pt. acasa, ca deocamdata numai la sala am posibilitatea sa le fac. In cea ce priveste motivul pt. care am ales pilates acesta a fost curiozitatea si parerile celor care l-au incercat si carora le-a placut. Despre yoga nu stiu mare lucru, am vazut cateva filmulete pe youtube, dar cred ca iti trebuie o doza de concentrare si rabdare.
Recomand pilates pt. faptul ca pune mare accent pe respiratie adica te invata sa respiri corect si are din ce am vazut si exercitii pt. persoanele cu probleme de spate, coloana sau gat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Am incercat si Pilates, exercitiile sunt foarte eficiente daca sunt facute corect. Totusi mie personal imi plac mai mult cele de yoga, ma adaptez mai bine la ele, ritmul mai lent imi este mai potrivit. Fac Power Yoga dupa programul asta: http://www.youtube.com/watch?v=ZLZ2WHodLqQ , este un program de o ora Total Body Workout. Exercitiile ar putea fi definite drept o combinatie de forta si stretching, in orice caz sunt exceptional de eficiente. Eu nu folosesc alte elemente de yoga, strict exercitiile fizice despre care vorbesc. Le recomand celor carora Pilates li se pare prea rapid si structurat si care prefera sa se concentreze mai mult pe o pozitie (desi si acest program are o succesiune destul de rapida a posturilor, veti vedea in practica, desi poate dinafara pare simplu si lent.)Prima data cand am facut asta, am avut febra musculara la muschi despre care nu stiam ca exista.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Anda, eu pentru prima data incep saptamana viitoare si vin cu pareri, marti am facut rezervare la beauty pelvis, luni as vrea pilates.
Daca luni ajung si la pilates vin cu pareri, si eu sunt tare curioasa.Am vorbit cu senseya , mi-a studiat grasimea corporala , masa musculara, oasele etc..
Mi-a garantat ca remodelarea corpului va fi vizibila cam dupa 3 luni, asta la mine, pentru ca depinde de persoana la persoana.

Citat:
Recomand pilates pt. faptul ca pune mare accent pe respiratie adica te invata sa respiri corect si are din ce am vazut si exercitii pt. persoanele cu probleme de spate, coloana sau gat

Si corecteaza bazinul pentru ca asta-i centrul energiei corpului uman.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

eu am mari probleme cu spatele si nu prea pot face sport normal - imi ia cateva minute sa ma aplec

cu pilates pot, imi si ajuta spatele daca fac regulat.

am facut winsor pilates si e ok, dar acuma fac unele pt gravide (nu sunt gravida da-s in stare f proasta cu spatele) si mi se pare mai eficient.

ce e frumos e ca nu sari si nu te agiti, pot fi facute acasa usor, si fac muschii lungi si subtiri, nu devii halterofil chiar daca le faci o perioada lunga de timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Le-am incercat pe amindoua, yoga si pilates. Cel mai mult mi-a placut yoga, de care m-am reapucat de curind, dupa o pauza de citiva ani. Mi se potriveste mai bine, e ca un dans al miscarilor, iar daca sint executate bine, in combinatie cu respiratia, pot avea efecte bune asupra corpului dar si al psihicului. Eu incerc sa-mi golesc mintea de toate gindurile, sa ma concentrez pe respiratie, sa nu ma gindesc la nimic altceva. Ma relaxeaza incredibil, chiar daca a doua zi imi simt muschii incordati in locuri in care nici nu stiam ca am muschi.
M-a ajutat sa fiu mai flexibila, modeleaza corpul (am observat la mine in special la picioare si talie) insa e nevoie de timp si trebuie executate ca la carte.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Stie cineva unde se poate face pilates in Bucuresti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

Mi se par interesante amandoua, insa ca si inaioana - imi plac mai mult cele de yoga; am inceput tot cu exercitii acasa, cel putin 45 min pe zi - si incerc sa ma tin de ele, desi uneori parca nu mai e timp, dar incerc sa imi fac, cel putin pentru relaxare.

Alte pareri?

O zi buna in continuare! - A day without laughter is a day wasted (Charlie Chaplin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu am facut Pilates, programul acela de 20 min dupa ce am nascut-o pe Miruna si s-a vazut imediat. Acum m-am apucat din nou de vreo saptmana si deja se vede la abdomen si la fund. Deci sunt pro Pilates.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Am fost si eu la beauty pelvis, in afara de corectarea oaselor( care include pina si oasele maxilarului) tonifica si musculatura, scapi de burta, se ridica fundul, isi revin sanii, scapi de ridurile de pe fata si git, elimini stresul si are loc o mare detoxifiere a organismului.
Fiind pentru prima data mi-a fsot cam greu dar instructoarea( eu fiind noua) a fost tot timpul linga mine ca sa ma corecteze.
La pilates ma duc vineri pentru prima data" pilates pentru incepatori", si sunt niste afise mari in care scrie ca revii la talie de viespe in 3 luni.
Am o intrebare penbtru fetele care au facut pilates , la picioare se vede vreo schimbare, ma refer la pulpele de sus, slabesti?
Vreau niste pulpe asa ca Beckhamoasa ca sa nu mai fiu nevoita sa port colanti sau dres.
Cea mai rapida cale este drenajul limfatic.

http://celebrity-gossip.net/victoria-beckham/photo/victoria-beckham-1815

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Amina la mine rezultatele se vad cel mai bine la picioare. Aripioarele sunt duse in proportie de 80%. Deci functioneaza. Arata bine d-na Beckham, dar poarte niste tocuri imposibile. Parerea mea.

Mergi la inceput