Yoga /pilates - cine a incercat?
Raspunsuri - Pagina 2
Amina_Marina spune:
Iulix! Multzam Frumos!Tare mult ma bucur sa aud ca de rezultate.
Cred ca ai niste picioare superbe, as urla de bucurie daca as avea ocazia sa ti le vad.
iulix spune:
Amina saru'mana de compliment. Eeee mai e ceva drum pana sa am picioruse subtirele subtirele (mai am de lucrat la genunchi ca sunt cam grosuti), dar important e ca au inceput sa fie drepte fara inesteticele aripioare.
just me
speranta spune:
Doamnelor, va rog din suflet , dati-mi un link ceva cu exercitii pilates, care au dat rezultate la voi si pe care pot sa le fac acasa.
iulix spune:
Speranta uite aici:
http://www.youtube.com/watch?v=OiofMIbEJeA - sunt foarte eficiente. Eu pe astea le fac. Vezi ca are doua parti. si spor la sport!
just me
dulcetica spune:
Eu n-am avut niciodata talie de viespe ,deci n-as avea la ce sa revin. In 3 luni se vor vedea rezultatele,dar cu ce frecventa si cite minute sedinta? Am inceput si eu acasa pilates ,am facut vreo 20 min ,am facut febra musculara si m-am lasat.Parca m-ati stimulat si pe mine putin.
iulix spune:
Dulcetica nu stiu daca in 3 luni sigur sigur se vor vedea rezultatele. Asta depinde de fiecare corp in parte, de regimul alimentar, de efortul fizic depus. Cert e ca daca te tii de ele efectele incep sa apara. (in cazul meu au aparut de la primele exercitii ). Daca ai facut febra e foarte bine pt. ca inseamna ca muschii au fost pusi la treaba. Tocmai de aceea nu trebuie sa abandonezi lupta! Fa sport, la inceput mai putin si cu intensitate redusa si mareste treptat numarul de exercitii sau minute. Vezi ca exista pe youtube pilates/yoga pt. incepatori.
Ca sa nu te simti singura fara talie de viespe afla ca nici eu nu posed asa ceva.
si mult succes!
just me
madau spune:
Eu pt abdomen fac exercitiile din linkul pe care vi l-a dat deja IULIX, doar ca in loc de partea dedicata coapselor si picioarelor fac bucata asta http://www.youtube.com/watch?v=I-m8ACLKfxs (sunt 4 parti).
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
iulix spune:
Foarte interesant linkul Madalina. Din filmuletzul pe care l-ai pus eu fac doar pana la jumatate in cele 20 min. pilates workout. Mi se par foarte eficiente asa ca pe viitor o sa le incerc si pe astea. Mersic de link.
just me
Amina_Marina spune:
Lore, nu stiu pentru ca nu locuiesc in Roamnia, dar unde au pilates si yoga acolo ar trebui sa aiba si beauty pelvis, bazele sunt din yoga, pilates si gimnastica medicala( ortopedia si neurologia). La inceput a fost in spitalele de batrani, persoane care au suferit accidente si au ramas cu urmari#12289;hernie etc.
Aici unde am fost eu am vazut si barbati , nu doar femei,cred ca cine stie ce probleme aveau cu oasele sau muschii, nu i-am intrebat ca mi-a fost jena.
Azi am pilates de la 6;30, abia asptept.
Iulix, cite stii, tare ma bucur pentru ajutorul acordat, te declar Captian.