Yoga /pilates - cine a incercat?
Raspunsuri - Pagina 5
danielag spune:
Fetelor, imi puteti trimite si mie link-ul, va rog?
Eu am primit in urma cu un an o carte, se cheama Everything to know about yoga, dar n-am apucat sa o studiez prea mult, acum ma bate insa gandul sa imi fac timp de miscare macar de 3 ori pe saptamana. Cum Eloise zicea ca exercitiile sunt solicitante, dar te si relaxeaza, ma tenteaza si pe mine.
Multumesc,
Daniela
Amina_Marina spune:
Am fost si eu azi la yoga pentru prima data, desigur, pentru incepatori, wauuu...duap ce am terminat m-am simtit mai tanara/sprintena cu 5 ani.
Nasol ca nu stau bine cu respiratia, dar a zis insturtoarea ca incet , incet ma voi echilibra.
iulix spune:
Amina ce super ca te-ai simtit bine!!! Eu m-am gandit ca trebuie sa caut ceva pt. incepatori, pt. ca nu sunt asa sportiva ca Andra.
Daniela uite aici:
http://dl.transfer.ro/Gaiam_Yoga_-_Power_Yoga_Total_Body_Workout_-transfer_ro-23sep-cfcc2d.avi
Dai un semn daca ai probleme!
........................................................................
"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda
"Sky is the limit!!"
claucia spune:
Inaioana , am primit, prestat, imi place mult.
Apropos de sport mai extrem, eu merg (mergeam pana acum 3 saptmani,sper de luni din nou) la o sala de sport, unde aveam in fiecare zi cate ceva diferit. Profesorii sunt fosti sportivi de performanta, patroana este campioana mondiala si fetele sunt toate trecute prin cantonamentul de la Deva. Ei, si scot untul din noi, mai ales la ora de Kick - Air de ex, un soi de taebo, kick-box fara pauza, greu. Si Body combat e greut dar nu asa cum suna.
Mai sunt niste ore care se numesc In the Army sau Kick-box, am inteles ca sunt durere, nu am fost. La asta ma refer. Adica dupa o ora din asta cand stiu ca am fost la inaltime si printre cei care au reusit sa nu pice pe acolo sau sa renunte, apai ma simt bine si imi vine sa ma si uit la lume cu o privire asa de invingatoare, de 'stiu eu ce stiu' . Ma tine pana acasa cand bag ceva de mancare
Glumesc, mi-e dor de sportul meu care te lasa o apa cu totul, insa mi-e ca nu mai tin nici ritmul si ca muschii mei nu vor recunoaste ce faceau odata...
Despre yoga, ca tot am fost off topic pana acum, mi-a placut, am facut toate posturile, am reusit, m-am simtit importanta , imi place si de nenea cu codita, bine, la el in varf de munte cu salteluta si cer albastru o fi si mai bine decat la mine pe covor in living, ce sa zic...
O sa il reiau, la inceput imi venea si mie sa il abandonez pentru ca nu e f alert, insa cand am vazut ca ma oboseste mi-a captat atentia Pentru ca eu vreau sa simt ca muncesc, nu vreau sa fie f simplu si sa ma joc, atunci chiar ca te plicti de nu se poate. Dar daca ma simt bine la cap si relaxata dar corpul oboseste ceva, atunci mission accomplished
Va pup mult mult mult :-)
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009
iulix spune:
Claucia si mie mi-a dat la inceput nenea cu codita o stare de bine (mi se tragea de la peisaje ) dar cand am vazut ce face... pfiu... nu e de mine. Eu sunt o persoana f. mofturoasa si care se plictiseste f. repede asa ca ma rog de voi daca aveti, stiti cumva un program de yoga pt. persoane asa mai lenese si incepatoare aruncati-l si la mine va rog!!!
"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Sky is the limit!!"
nikole spune:
Claucicoam impresia ca nu te solicita printesele tale superbe, prea mult:)...de unde atata energie??
Eu fac Thight Transfomer cu Sadie Nardini, tocmai ptr. ca problema mea e partea inferioara a corpului
iulix spune:
Nikole ce faci cu tanti aia? Se vad ceva rezultate?
"Sky is the limit!!"
danielag spune:
Iulix, multumesc, a functionat linkul.
Cred ca in weekend fac prima tura, va tin la curent.
Daniela
iulix spune:
Daniela ma bucur ca a mers!!! Te asteptam cu impresii!!!
"Sky is the limit!!"
nikole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulix Nikole ce faci cu tanti aia? Se vad ceva rezultate? ........................................................................ "Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe "In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln "Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda "Sky is the limit!!" Only me |
Deocamdata nu se vede decat cum ma schimb eu la fatain toate culorile , fac programul asta:
http://www.youtube.com/watch?v=ZhplxWMA-2U , are 3 parti.
Il fac zilnic de vreo 5 zile, nu se vede nik deocamdata.
http://www.facebook.com/SADIENARDINI aici pagina ei.