Yoga /pilates - cine a incercat?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Fetelor de unde luati voi exercitii cu yoga? Adica vreau un program cap-coada si care se poate si descarca si pune pe dvd. Eu fac pilates si sunt f. multumita, dar vreau sa incerc si yoga.

........................................................................

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda
"Sky is the limit!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Eloise, cu placere!

Iulix, ti l-am trimis in pm.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Mergi la inceput

Inaioana saru'mana. De abia astept sa vad cum e, desi am auzit de la Eloise ca e cam greut.

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Sky is the limit!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Inaioana, IUlix, daca sunteti dragute, vreau si eu programul sau linkul pe PM. Chiar ca m-as apuca de ceva echilibrari cu pierdere in greutate, not bad at all! As vrea sa incerc si asta, de felul meu imi place sportul mai extrem un pic dar pot sa am surpriza ca sa para de afara linistit si sa ma epuizeze mai rau ca un kick-air ceva!
Dupa atata polologhie...vreau si eu programul cu total body work
pup

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Cum adica extrem? Da-ne niste exemple sa ne minunam si noi.
Ti-am trimis pm, astept sa imi zici daca a fost epuizant. Chiar sunt curioasa.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Mergi la inceput

Inaioana am aruncat un ochi la ce face nenea ala. Hhmmm e un pic cam greut. Nu tot, doar partea cu podul si cu statul intr-o mana si intr-un picior.
Claucia mi-a luat-o Ioana inainte cu pm-ul. Da' chiar??? Cum adica iti place sportul mai extrem?? Oricum am auzit ca acest Yoga Gaiam cam scoate untul din tine. Astept reactii la yoga.
Cred ca duminica sau luni pun mana si incerc Yoga sa vad cat ma tin puterile sa fac. Oricum nu vreau sa ma infig prea tare, ca e posibil ca sa se infiga el in mine si sa nu ma mai lase sa ma ridic din pat a doua zi.

"Sky is the limit!!"

Mergi la inceput

Iulix, vorbim dupa ce faci. Mie podul de jos si alea cu mana si picior mi se par mizilicuri. Sunt altele care arata inofensiv si sunt mult mai grele pentru mine.
Dar, repet, nu e deloc musai sa faci identic, trebuie sa iti respecti tot timpul limitele tale si sa progresezi cat poti fara sa iti rupi muschii. Explica si el la inceput foarte bine.

Mergi la inceput

Ioana daca ma gandesc mai bine poate incerc chiar din seara asta ca nu mai am rabdare si vreau sa vad cum este. Pt. inceput o sa fac ce pot si dupa aia mai vedem.

"Sky is the limit!!"

Mergi la inceput

Inaioana am facut si eu aseara 20 min, din ce face nenea ala si ma declar invinsa. Mi se pare f.f. greu. Ori unde nu sunt obisnuita, ori eram prea somnoroasa. Ceva pt. incepatori nu exista, ca ma gandeam sa incep cu ceva usor si sa cresc gradual dificultatea, ca asa din prima cu nenea ala ma omoara.

"Sky is the limit!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Mie primele 2-3 ori mi s-a parut un pic greu sa tin pasul cu succesiunea pozitiilor, citeodata. Sau sa mentin unele pozitii un timp mai indelungat. Pe alocuri mi se accelera respiratia, dar eu sint fosta fumatoare (m-am lasat destuld e recent) si transpir inca in prima jumatate de ora. La momentul ala cind se face podul de 3 ori si mentii pozitia destul de mult (mai ales prima data) inca am probleme pentru ca am niste incheieturi la miini fragile si subtiri ca ale lui Pinocchio . Insa e grozav podul pt spate. Dar va garantez eu ca pe masura ce perseverati devine tot mai usor. Uite eu cred ca am facut programul de vreo 7 ori doar si deja il fac sensibil cu mai multa usurinta. Si cu efecte vizibile in oglinda :). Ah, si un aspect incintator al programului astuia (sau care tine de Yoga in general, cred) e ca la sfirsitul exercitiilor, dupa corpse pose si lotus, nu te simti nicidecum obosit ca si cind ai fi facut sport, ci esti extremd e relaxat, ca dupa un somn pe cinste :-)

Mergi la inceput