Ionela - URGENT 2000 lei pt operatie la ochi

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

mihaela, daca banii erau folositi pentru confortul tau propriu sau pentru distractia ta, mai intelegeam sa ne suparam. daca ei sunt folositi pentru imbunatatirea starii de sanatate a ionelei cred ca e normal sa-i cheltui pe ce stii tu ca ii trebuie.
eu una ma bucur cand va pot ajuta cu cate ceva si ma bucur cand scrieti ca aveti progrese. ma intristez o data cu voi cand sunteti triste sau simtiti ca ajungeti la capatul puterilor.
pentru tine si pentru ionela. ai grija de ea cum stii tu mai bine.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

La multi ani, Miha
Sa ai o zi frumoasa si fara suparari

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Multumesc Andra

Bazar umanitar

Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Mihaela, la multi ani pt ieri! eu v-am urat si la bazar dar am zis sa va scriu si fiecareia!

Mami de fetita si de baietel

participam la "Clipe de vara"

ess-1.jpg si ess-2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Multumesc mult Eseea ptr urari .

Acum am venit si eu cu Ionela de la gradinita,dar de maine cred ca iar nu o mai duc ca mi-a racit iarasi.De abia respira,stranuta si are si putina febra.Am vazut ca de cand o duc la gradinita raceste mult mai des .Si inaintea racea,dar acum prea des parca raceste,dar nu am ce face ,trebui sa mearga si la gradinita.E nasol ca nu mai vrea nici medicamentele sa le ia,nici pe cele de imunitate ,nici pe cele de raceala ,de nici un fel,chiar daca au gust bun sau nu ,nu vrea sa le mai ia,cu mare greutate i le dau.Chiar unele le si varsa ,i le-am dat si cu ceai ,dar tot degeaba,nici nu stiu ce sa-i mai fac ca sa le ia,e satula saracuta de atatea medicamente.
Sper acum sa-i treaca mai repede raceala ,sa nu intrerupem nici terapiile prea mult.

Va pupam pe toate si o zi placuta va dorim

Bazar umanitar

Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Buna fetelor.

De azi am inceput sa-i facem si noi Ionelei acupunctura si reflexoterapie la ac cabinetwww.energiavietii.ro
Intai am intrebat doctorita neurolog daca ii putem face si a spus sa-i facem si acupunctura ca o va ajuta si asta.
Ma gandeam ca nu o sa stea cuminte Ionela ,dar a fost f cuminte,mai ales la reflexoterapie nu mai spun,ii placea f mult.
Acum incercam si pe asta si daca vor fi ceva rezultate dupa primele 10 sedinte vom mai continua ,acum depinde ce va zice si terapeutul .

Noi totusi speram sa o ajute cat de cat.

Bazar umanitar

Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Miha sa dea DD sa fie cu folos si sa o ajute pe Ionele. pentru voi si suntem alaturi de voi.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Multumesc Leditia si Dani

Si eu sper sa fie de folos.Poate imi va aduce sora mea aparatul sapt viitoare sa-i fac si niste poze Ionelei ,binenteles daca imi va da voie .Vreau sa-i fac cateva poze si la gradinita , la gimnastica dar sa vedem daca fac rost de aparat.

Bazar umanitar

Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Buna fetelor.

Sunt foarte trista ,extrem de trista.

Astazi am fost cu Ionela la acupunctura si dupa ce am terminat sedinta,am intrebat terapeutul cam cate sedinte vom face tura aceasta ,iar el atunci se uita la mine si-mi spune:"Doamna va spun sincer,pe unde am fost eu un asa caz grav nu am mai vazut.Din pacate ea nu are numai o boala,ci mai multe."Fetelor stiti cum.....cand mi-a spus asta imi venea sa izbucnesc in plans ,m-am abtinut cat am putut ,dar cum am iesit de acolo am inceput sa plang ,mergeam cu ea in brate si plangeam de se uita toata lumea la mine ,chiar si acum plang ,nu ma pot opri,imi este atat de greu .

Deja nu mai pot,nu mai rezist,pe unde merg cu ea toata lumea asa imi zice,ca asa un caz grav nu au mai vazut.

Ieri ,cand am fost sa o iau de la gradinita ,mai ma intreaba si educatoarea:"Auziti ,cumva Ionela nu vede bine?"si eu am zis ca da vede ,dar ea imi spune:"Doamna nu cred ca vede bine,ca eu ii arat ceva si ea se uita in alta parte,de abia cand ii dau obiectul respectiv f aproape il vede"Eu am vz ca de putin timp ea nu prea mai vede asa bine,dar eu am zis ca mi se pare mie.

Si faza de azi si cea de ieri ,chiar ca mi-au pus capac.......am plans asa de mult ca ma simt atat de rau s...dar tot nu ma pot opri din plans.

Fetelor imi cer scuze ca va deranjez si eu cu problemele mele,dar credeti-ma am ezitat asa de mult sa scriu,dar totusi simteam nevoia sa ma descarc of-ul la cineva,simt ca nu mai pot,parca niciodata nu mi-a fost atat de greu ca pana acum.

Bazar umanitar

Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput