Ionela - URGENT 2000 lei pt operatie la ochi
Raspunsuri - Pagina 6
mikaeela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oaciu1977 Depus astazi 100RON. Numai bine. |
Va multumim din suflet
mikaeela spune:
citat din mesajul lui alex_andra Mihaela, cum te mai simti? Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
Multumesc Andra de intrebare
Andra sa sti ca Ionela e binisor ,dar eu nu ma simt prea bine.
Azi am fost la doctor ca m-a durut f tare mijlocul si de abia ma puteam misca si mi-a spus doctorul ca este din cauza herniei de disc de care sufar de cativa ani si de maine o sa incep si eu sa fac fizioterapie ,dar cel mai rau este ca nu va mai trebui sa ridic greutate si nu stiu ce voi face ca eu trebuie zi de zi sa merg cu Ionela la terapii ,gradinita...si numai in brate merg cu ea ca mi-e greu si cu carutul ,mai ales in autobuz e greu sa urc carutul,sa-l dau jos si mai repede o duc in brate.
E nasol ca nici nu am pe nimeni sa ma ajute si va trebui sa ma descurc singura si chiar nici nu stiu ce voi face .
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
alex_andra spune:
SI cu psihicul cum mai esti? ca zilele trecute erai tare necajita:(
Referitor la problema ta fizica, poate ca ar fi mai bine sa mergi totusi cu caruciorul cu Ionela, chiar daca iti este mai incomod.
Nu trebuie sa te neglijezi nici pe tine, mai ales ca Ionela depinde total de tine, sa fii sanatoasa.
Va pup cu drag pe amandoua si-mi pare tare rau ca esti intr-un moment mai prost
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
mikaeela spune:
citat din mesajul lui alex_andra SI cu psihicul cum mai esti? ca zilele trecute erai tare necajita:( Referitor la problema ta fizica, poate ca ar fi mai bine sa mergi totusi cu caruciorul cu Ionela, chiar daca iti este mai incomod. Nu trebuie sa te neglijezi nici pe tine, mai ales ca Ionela depinde total de tine, sa fii sanatoasa. Va pup cu drag pe amandoua si-mi pare tare rau ca esti intr-un moment mai prost Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
Cu psihicul,Andra.....nici nu mai zic....sunt terminata si nu ma framanta numai problemele Ionelei ,mai am si alte probleme in familie .....si imi este atat de greu si nu mai stiu cat le pot duce,doar ma rog zi de zi la Dumnezeu sa ma tina putenica ptr Ionela .Sper ca intr-o zi sa se vor termine si la noi toate problemele astea.......sper.
Cat despre carut ,Andra sa sti ca mi-ar fi mai comod,dar imi este greu atunci cand trebuie sa-l urc in autobuz si sa-l dau jos ca nu-l pot ridica si crede-ma rar cand ma ajuta cineva ,chiar sapt trecuta cand am vrut sa-l urc in autobuz erau cativa oameni se uita la mine si au vazut ca de abia il ridicam si nu mi-au dat nici o mana de ajutor.
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
mikaeela spune:
Buna fetelor.
Noi luna aceasta am strans de la bazar suma de 700 lei si 200 lei donatie.
Din ac bani am platit kinetoterapia , tratamentul de imunitate si logopedia Ionelei.
Sunt foarte multumita,deoarece vad ca datorita tratamentului de imunitate pe care i-l dau acum ,Ionela nu mai imi raceste asa des si nici probleme cu burtica nu a mai avut .Sper ca si de aci incolo sa fie bine si sa nu mai avem probleme.
Ceea ca ma bucura f mult este faptul ca vad ca din ce in ce Ionela incearca f mult sa se ridice singura in fundulet si asta este un progres f mare ptr noi si totul se datoreaza numai voua,ptr ca fara voi nu am fi putut continua terapiile si vreau sa va multumesc din tot sufletul ca sunteti mereu alaturi de noi .
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Leditia spune:
Miha,ai te rog grija si de tine..bine,sunt cam ipocrita un pic aici,ca nici eu n-am..Dar musai ai grija de tine.Stiu cum e si te inteleg perfect ..si la mine au fost probleme peste probleme,f grave,m-au afectat f mult,pe langa tot ce duc cu David..si m-am simtit a nimanui asa,dar te ridici si mergi inainte ca n-ai incotro.
Sa stii ca si lui David ii merge super bine cu tratamentul asta de imunitate si doar el avea lipici la tot mereu,nu puteam sa-l scot nicaieri ca lua imediat ceva si trageam cate o luna apoi..pe usor.Stiu ca si voi luati o parte din ce-i dau eu ..si eu i-l pastrez chiar daca am ajuns sa alerg prin tot orasul dupa medicamentele alea ca din cauza ca-s scumpe nu prea le gasesc si dam si f multi bani pe ele,dar e mai bine asa,ca la raceli era cumplit,spargeam la bani intr-una,mult mai multi,plus analize,suferinta lui..deci e mai bine.Ma bucur ca va ajuta si pe voi.
Va pup si va imbratisez cu drag.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
mikaeela spune:
Multumesc Leditia,ptr vorbele tale,chiar m-au incurajat,sincer.
Leditia,sa sti ca chiar e f bun tratamentul de asta de imunitate.Ionela racea asa des si foarte rau,aproape in fiecare luna ajungeam sa-i facem injectabil sau chiar ma internam cu ea in spital.
E putin cam scump dar e si f bun si chiar ma bucur si eu ptr David ca tratamentul asta isi face efectul si la el.
Va pupam si va dorim o zi cat mai placuta
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
mikaeela spune:
Buna fetelor.
Nu stiu ce a avut Ionela azi ca mi-a plans intr-una.Nici la gradinita nu a mai vrut sa stea si nu am mai dus-o nici la gimnastica si nici la logopedie,ca oricum nu ar fi facut nimic.A dormit vreo 2 ore si vad ca acum s-a mai linistit .
Culmea e ca de vreo cateva zile nu vrea sa mai manance mancare de nici un fel,nu ciorbe,nu felul doi,numai carnita pe gratar sau la cuptor atat.I-am facut mancarica la cuptor cu pui si nici nu a vrut sa puna gura pe ea,numai carnita a mancat-o.
Fructe,iaurturi ,lapte cu cereale ,mananca,dar mancare nimic.
Mi-a adus mama mea o gaina si i-am facut supa si mancarica din ea ,am zis ca poate din aia de tara mananca,dar degeaba .
Ma gandesc,ca poate din cauza medicamentelor ,nu mai vrea nici mancare sa manance ,nu stiu ce se intampla cu ea.
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela