Ionela - URGENT 2000 lei pt operatie la ochi

Ionela - URGENT 2000 lei pt operatie la ochi | Autor: mikaeela

Link direct la acest mesaj

Fiti alaturi de noi.

Ma numesc Mihaela Samareanu si am o fetita de 5 ani ,grav bolnava care are nevoie urgent de un tratament in Germania Fetita mea ,Ionela s-a nascut pe data de 15 iulie 2005 la maternitatea din Ploiesti,orasul in care si locuim.Eram foarte bucurosi cand ea a venit pe lume,dar din pacate bucuria ni s-a umbrit imediat ,cand dupa cateva ore dupa nastere doctorii ne-au spus ca ea sufera de o boala grava.Dupa mai multe investigatii doctorii ne-au spus ca ea sufera de o boala foarte rara numita,cutis marmorat congenital(o boala a pielii)Atunci ei ne-au mai spus ca ac boala asta nu o sa afecteze si alte organe,dar nu a fost sa fie asa.Pe la varsta de 8 luni am vazut ca fetita ,nu sta in fundulet si nu facea unele lucruri pe care le facea majoritatea copiilor de varsta ei.Am plecat cu fetita la Bucuresti pentru investigatii si doctorii de acolo ne-au spus ca ea sufera de o boala grava a sistemului nervos-tetrapareza spastica.Cand am auzit ca fetita mai sufera si de o alta boala grava am zis ca pica cerul pe noi,nu vroiam sa acceptam ca fetita noastra este atat de bolnava.Am fost la multe centre de recuperare aici in tara dar rezultatele au fost mici.Acum 2 ani am auzit de o clinica din Ucraina unde am fost si noi cu fetita pentru tratament.Dupa acele cure de tratament ,incepuse sa se vada progrese vizibile,Ionela statea mult mai bine in fundulet si intelegea mult ,mai multe lucruri.Dupa ce am venit cu ea din Ucraina am fost cu ea la un control oftalmologic la Bucuresti si doctorii ne-au dat o alta veste proasta,Ionela mai suferea de inca o boala grava :glaucom congenital la ambii ochi.Noi am vazut ca fetita nu vede prea bine ,dar nu ma gandeam sa sufere de o boala atat de grava a ochilor.Am operat-o de urgenta la ambii ochi,iar acum un an in iulie a mai suferit inca doua operatii la ambii ochi.Si parca nu era de ajuns asa ,ca in ianuarie anul trecut ,dupa o pneumonie foarte puternica ,fetita noastra a intrat in coma de gradul 3 din cauza sistemului imunitar foarte slabit.Atunci doctorii nu i-au mai dat nici o sansa ,dar Ionela s-a luptat cu boala si dupa 3 zile ea a iesit din coma.Din cauza acestei suferinte ea pierdut toate progresele pe care ea le-a facut pana atunci.
De curand am mai fost internate la Bucuresti si acolo am aflat ca Ionela mai sufera de inca 2 boli:limfangiomatoza retroperitoneala si sangerari digestive,ptr care v-a trebuia sa ia tratament zilnic .

De aceea costul tratamentelor si a terpaiilor lunare ptr Ionela ne costa in jur de 1600-1700 lei lunar si asta nu va fi posibila fara ajutorul celor din jur .

Cei care vor sa o ajute pe Ionela o pot face in conturile deschise la BRD ,sucursala Ploiesti .
beneficiar cont:Sanareanu Mihaela

in lei;RO35BRDE300SV37931003000
in euro:RO26BRDE300SV37931183000

COD SWIFT;BRDE ROBU
AVEM PAY-PAL CONT PAY-PAL -MIHAELA77OPREA@YAHOO.COM -CU SPECIFICATIA PTR IONELA

date de contact: Blog;http://ionelasamareanu.wordpress.com/ email:mihaelasamareanu@yahoo.com
tel.0765708270

Multumim,

Carminabulina,Flowers,Alex_andra,Corinasmile Katya,Carrie,Boticelina,Madyrizi,Selene_bunny Eseea,AlexandrinaMamagiuliei,Maggyc,Kriss79,Kid Ducky,Olishka,Valentina,Valentina_22,Ana_I Marybehappy,Tanti Zavaidoc,Georgipuia Anangel_lexi ,Kid

Va multumim din suflet pentru tot ceea ce faceti pentru noi

Bazar umanitar

Ajutor ptr Ionela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Azi ,dupa cum stiti a inceput si Ionela primul an de gradinita.
Am inscris-o la o gradinta speciala ca acolo va face si logopedie si plus de asta cand nu voi putea eu sa merg la gradinita cu ea,va veni educatoarea acasa.
Azi am avut si putine emoii pana am ajuns la gradinita,dar totul a fost ok.Ma gandeam ca nu va sta Ionela cumintica ,dar a fost f cuminte.
Sper ca anul asta sa faca si mai multe progrese,voi lupta mult mai mult ca ea sa faca progrese mai mari.
Pe 3 octombrie,ne vom interna si la Techitghiol la sanatoriul de recuperare ptr o luna de zile si daca doctorul ne va spune ca va trebui operata neaparat la picioare,vom mai ramane ca sa o si operam.
Cam astea-s vestile despre noi.
Va pup si va doresc o seara cat mai placuta

Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Sper sa aveti un an mai bun

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Multumesc Andra
Si eu sper sa fie un an mai bun si poate ne va ajuta Dumnezeu sa scapam si de operatile la ochisori.

Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaciu1977 spune:

Am depus si eu azi 100RON.Numai bine va doresc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oaciu1977

Am depus si eu azi 100RON.Numai bine va doresc.

Va multumim din suflet

Bazar umanitar

Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Buna fetelor.
Cand ma bucuram si eu ca nu mai mi-a racit Ionela deloc,uite ca azi mi-a racit iarasi .Face febra ,e plina de secretii si stranuta de rupe .
Eu credeam ca de la tratamentul asta de imunitate pe care i-l dau acum ,nu-mi va mai raci asa rau ,dar se pare ca tot asa sensibila este.Nici nu stiu pur si simplu ce sa-i mai dau ,ca am incercat cu de toate ,dar tot degeaba
Cred ca vom intrerupe si gradinita ptr cateva zile pana ii va trece complet,ori sa vedem,poate va veni educatoarea acasa.
Asa ca acum cateva zile vom sta inchise amandoua in casa,ca nici eu nu pot iesi nicaieri cat e ea bolnava,ca mie frica sa o las cu altcineva.

Va pup si va doresc un week-end frumos tuturor

Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Miha,sanatate multa Ionelei.
Sincer si eu ma asteptam sa nu-mi mai raceasca si sa nu mai fie asa sensibil,insa nici nu am fost asa constanta cu imunostimulatoarele pt ca i le-am tot intrerupt..din motive intemeiate evident.
Eu il vitaminizez la greu,cu portocale,kiwi,suc de lamaie cu miere..asta peste medicatie evident.
Sanatate multa.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Miha,sanatate multa Ionelei.
Sincer si eu ma asteptam sa nu-mi mai raceasca si sa nu mai fie asa sensibil,insa nici nu am fost asa constanta cu imunostimulatoarele pt ca i le-am tot intrerupt..din motive intemeiate evident.
Eu il vitaminizez la greu,cu portocale,kiwi,suc de lamaie cu miere..asta peste medicatie evident.
Sanatate multa.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Multumesc Leditia

Leditia,crede-ma ca eu nu i -am intrerupt o zi tratamentul de imunitate,plus de asta si eu ii dau sucuri de fructe aproape in fiecare zi si de vreo 2 saptamani am inceput sa-i dau si sirop de catina ,de afine si de brad facute de mine ,dar tot degeaba.Sincer mie si frica acum cand o veni frigul ,ca noi iarna o tinem lant cu racelile,nu ne lasa una ,ca dam in alta,dar sper sa fie raceli din astea mai usoare si sa nu-mi faca iar pneumonii ,ca innebunesc

Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

mikaeela Multa sanatate, succes in noua an, sa scapati cat mai usor cu racelile si sa faceti cat mai multe progrese.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Multumesc Kid

Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput