Ionela - URGENT 2000 lei pt operatie la ochi
Raspunsuri - Pagina 4
mikaeela spune:
Buna fetelor.
De luni a inceput si Ionela terapiile si gradinita aici acasa.
A fost tare bucuroasa cand am dus-o la gradinita ,chiar am lasat-o acum si singurica si mi-a spus educatoarea ca a fost f cuminte si s-a jucat f frumos,dar azi nu am mai dus-o ca aseara mi-a facut febra si azi am lasat-o acasa.
Ce ma bucura cel mai mult este faptul ca am vz ca de putin timp incearca sa se ridice singura in fundulet si merge mult mai bine tinuta de manute ,chiar si kinetoterapeuta mi-a spus ca se vad progrese .
Chiar am vz ca este mult mai atenta si mai curioasa la tot ce se intampla in jurul ei si chiar am vz ca acum incearca sa se joace si sa apuce si cu manuta dreapta(partea dreapta este cea mai afectata}.
Cel mai important este ca a inceput sa faca progrese si asta ma bucura enorm ,chiar va spun sincer cand am vazut ca vrea sa se ridice singurica mi-au dat lacrimile si toate progresele sunt numai datorita voua ,celor care sunteti alaturi de noi.
As vrea sa va multumesc din toata inima ptr tot ceea ce faceti ptr noi,ca fara ajutorul vostru eu nu i-as fi putut continua tratamentele Ionelei si sigur nu ar fi progresat ,asa cum a progresat acum.
Va multumim si Dumnezeu sa va rasplateasca ptr tot ceea ce faceti
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Eseea spune:
Mihaela, ce vesti bune!!! Doamne, sper numai vesti de astea sa ne dai!! Cand am citit ce ai povestit parca m-au luat pe mine emotiile, parca o vedeam pe Ionela ridicand-se si tu muta de uimire!!
si in acelasi timp ma ia o mare tristete, cum unele chestii atat de simple pt majoritatea dintre noi si pe care nici nu le mai observam poate va par voua mamicilor speciale si nemaipomenite....
Mami de fetita si de baietel
participam la "Clipe de vara"
ess-1.jpg si ess-2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
mikaeela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eseea Mihaela, ce vesti bune!!! Doamne, sper numai vesti de astea sa ne dai!! Cand am citit ce ai povestit parca m-au luat pe mine emotiile, parca o vedeam pe Ionela ridicand-se si tu muta de uimire!! si in acelasi timp ma ia o mare tristete, cum unele chestii atat de simple pt majoritatea dintre noi si pe care nici nu le mai observam poate va par voua mamicilor speciale si nemaipomenite.... Mami de fetita si de baietel participam la "Clipe de vara" ess-1.jpg si ess-2.jpg Everything is hard before becoming easy... |
Asa e Eseea,la noi un mic progres ni se pare enorm.
E f greu Eseea ,din ce creste din aia imi este si mai greu.Incerc zi de zi sa ma consolez ,dar parca din zi in zi imi este mai greu.Am aici la bloc un grup de fetite cam de varsta ei care ies in fiecare zi si se joaca si asa greu imi vine cand le vad si plang si ma intreb de ce nu s-a nascut si ea asa sa fie si ea la fel ca ele.
Mereu ma intreb daca va merge sau daca va vorbi si ea ca sa ma pot intelege si eu cu ea si mai ales cel mai mult ma rog la Dumnezeu sa nu isi piarda vederea din cauza glaucomului ca atunci chiar ca as innebunii de tot ,atat ar mai lipsi, dupa ce ca e ea asa cum e ,nici sa nu mai vada ar fi mult prea dureros si chiar ca nu as mai putea suporta
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Eseea spune:
Mihaela, cat de greu tb sa-ti fie!! si noi ceilalti nici nu ne mai dam seama ce minune ni s-a intamplat ca avem copiii sanatosi. Trebuie sa recunosc ca de cand va "stiu" pe voi, fetele de aici, viata mea s-a schimbat si ea.
Mami de fetita si de baietel
participam la "Clipe de vara"
ess-1.jpg si ess-2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
alex_andra spune:
Mihaela, te pup
Ma bucur ca ai vesti bune si sper sa-ti dea putere pe mai departe
Eseea are mare dreptate. De cand va cunosc pe voi, super-mamicile (eu asa va vad), viata mea s-a schimbat mult si privesc multe lucruri cu alti ochi.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
maria_rubi spune:
Multa sanatate si sa nu va pierdeti speranta si credinta! Domnul o vegheaza pe Ionela si poate sa infaptuiasca minuni!
Am donat si noi cu mult drag astazi pentru operatiile si recuperarea Ionelei.
de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009
mikaeela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria_rubi Multa sanatate si sa nu va pierdeti speranta si credinta! Domnul o vegheaza pe Ionela si poate sa infaptuiasca minuni! Am donat si noi cu mult drag astazi pentru operatiile si recuperarea Ionelei. de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009 |
Va multumesc din suflet
Credeti-ma cand am citit mi-au dat lacrimile.
Nici nu stiu ce sa spun.Am citit si eu cazul dvs si am vz ca aveti probleme si chiar m-a impresionat f mult cand am vazut ca ati donat ptr Ionela.
Va multumesc inca o data din tot sufletul si Dumnezeu sa va rasplateasca ptr fapta dvs si sa va ajute sa va insanatositi cat mai repede
Va pup
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
mikaeela spune:
Buna seara fetelor.
Vreau sa va spun ca noi in luna octombrie am strans suma de 800 lei din care 650 lei de la bazar,iar 150 lei donatia de la domnul Oaciu.
-380 de lei din ei s-au dus pe tratamentul de imunitate .
Pe terapii luna aceasta nu am cheltuit decat 150 lei ,ptr ca dupa cum stiti am fost plecate la Techirghiol ,iar restul de bani (270 lei)ramasi ii voi schimba in euro si ii voi pune ptr bicicleta.
Vreau va multumesc din suflet tuturor ca si acum ati fost alaturi de noi si ne-ati sustinut
Fetelor ,poate sunteti suparate pe mine ca o parte din bani i-am folosit ptr tratamente si terapii si nu i-am pus ptr bicicleta,dar credeti-ma cheltuielile lunare ptr Ionela sunt f mari si nu ma mai pot descurca.
Tratamentul de imunitate trebuie sa i-l dau lunar ptr ca dupa cum stiti are imunitatea f scazuta .Am sa trimit si pe emailul bazarului retetele cu tratamentele de imunitate pe care trebuie sa le ia lunar.
Terapiile nu i le pot intrerupe pentru ca trebuie facute zilnic .
Daca cumva nu sunteti de acord ca o parte din banii stransi sa-i dau pe tratamente si terapii,va rog sa-mi spuneti si toti banii ii voi strange numai ptr bicicleta si ii voi intrerupe din terapii si voi incerca pe cat posibil macar tratamentul de imunitate sa i-l pot lua.
Va pup si va doresc o seara frumoasa tuturor
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Leditia spune:
Doamne Mihaela,nu intrerupe terapiile,ce vorba e asta.....Banii se strang pt Ionela si sunt convinsa ca nimeni nu se supara,chiar nu vad motive,dimpotriva sunt motive de admiratie,caci lupti pt ea,ca ei sa-i fie bine.
Multa sanatate si toate cele bune.Va imbratisam cu drag.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.