Ionela - URGENT 2000 lei pt operatie la ochi
Raspunsuri - Pagina 18
ada_coman spune:
Multa sanatate! Sunt sigura ca se vor strange banutii necesari pt operatie! Trebuie sa ai incredere! Va imbratisam!
mikaeela spune:
Mihaela,Ada,va multumesc f mult .Sper si eu sa strangem banutii ptr operatie.
Imi este ff greu,am plans azi toata ziua,mereu ma gandesc de ce atatea suferinte pe un sufletel atat de mic.Nu stiu cum v-oi trece si peste aceste operatii ,deja simt ca nu mai pot,as vrea sa fiu tare dar nu pot
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele
Dodo-pui spune:
Mikaeela Dumnezeu e mare!
Doamne ajuta!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
kid spune:
Mihaela Si noi suntem cu gandul la voi, sper sa se stranga suma necesara si mai ales sa decurga totul bine la operatii
mikaeela spune:
Kid ,iti multumesc
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele
diannaalex spune:
Mihaela multa putere sunt alaturi de tine draga mea.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Jasmin012 spune:
Buna, Miha, fiindca e o urgenta o sa fac si eu o plata diseara, cand ajung acasa, ca acum nu am cardul la mine.
Sa dea Dumnezeu sa fie bine.
lemia50 spune:
Draga Mihaela ti-am depus 100 lei.As vrea sa fiu sigura ca au ajuns(depus de bontas emilia azi 13.07).Capul sus,trage aer in piept si mergi mai departe.
mikaeela spune:
Buna fetelor.
Lemia,au intrat banutii de la tine .Iti multumesc f mult.
Diannaalex,Jasmine,va multumesc si voua f mult
Pana acum s-a strans suma de 155 lei
Am fost si eu azi si ieri peste tot ptr a face rost de bani de operatie,macar imprumut si nu am reusit sa fac rost de nicaieri.
Daca pana diseara nu v-oi reusi nimic ,v-oi suna dimineata pe doctorita oftalmolog sa ne amane pe saptamana viitoare ,sper ca pana atunci sa pot strange suma necesara operatiei,acum este si timpul f scurt.
Eu va multumesc tuturor ca sunteti alaturi de noi si va imbratisez cu drag
mikaeela spune:
Buna dimineata,fetelor.
Noi nu am putut pleca azi la operatie pentru ca nu am reusit sa fac rost de bani
Am incercat peste tot si nici macar imprumut nu am reusit,m-am dus pana si la primarie si mi-au spus ca nu au bani ptr ajutoare de urgenta si nu ma pot ajuta.
V-oi suna scum,dimineata pe d-na doctor pana va intra in operatii sa vedem ce zice ,cand ne va reprograma.
Sper sa ne programeze cat mai repede ,sa nu-i afecteze prea mult vederea ac tensiune f mare.
Va pup si va multumesc tuturor ca sunteti alaturi de noi
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela