Ionela - URGENT 2000 lei pt operatie la ochi
Raspunsuri - Pagina 19
mikaeela spune:
Am reusit sa vb acum cu d-na doctor la telefon si mi-a spus sa ma duc luni 25.07.Mai devreme nu poate sa ma mai programeze ptr ca are f multi programati ptr operatii saptamana viitoare.
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele
tomaca spune:
Mihaela,
Tinem pumnii pentru opeartie si sa poti aduna banii. Sa ne tii la curent. Am trimis si eu ceva, nu e mult. Mai incerc si pe la colegii de la birou.
Ionela cum rezista agitatiei?
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
mikaeela spune:
Multumesc mult,Tomaca.
Sigur ca o sa tin la curent cu tot.
Ionela rezista bine Tomaca,ca ea saracuta nu stie ce o asteapta. E vioaie,rade ,se joaca,mereu cand ma uit la ea imi dau lacrimile
E f greu ,ingrozitor ,mai sunt copii bolnavi,dar ea saracuta parca are prea multe si mereu ma gandesc oare cat va mai putea rezista.
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele
mikaeela spune:
Pana acum cu ajutorul vostru s-a strans suma de 355 RON
Va multumesc f mult
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
mikaeela spune:
Buna dimineata,tuturor.
Pana azi s-a strans suma de 465 lei
Va multumim din suflet
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
mikaeela spune:
Buna seara tuturor.
Pana acum,datorita voua,am strans suma de 575 lei
Va multumim f mult
mikaeela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui giulia71 Trimis 20$ prin Paypal. Sa va fie de folos! uneori gandesc prea mult.... |
Giulia ,iti multumesc f mult
Pana acum s-au strans 575 lei si 20$
Vreau sa va multumesc tuturor,care sunteti alaturi de noi,sincer va spun fara ajutorul vostru nu as putea s-o operez pe Ionela.
Azi si ieri am fost pe la toate bancile,am sperat ca v-oi reusi sa fac vreun imprumut ,dar nu ne acorda nici o banca,pr ca eu am mai facut un imprumut acum 3 ani cand am operat-o pe Ionela si sotul mai are un credit de cand am fost in Ucraina ,tot cu ea la tratament si nu ne incadram ptr un alt credit,nici macar ptr refinantare.
De aceea as vrea sa va multumesc inca o data ,din tot sufletul tuturor care ne sunteti alaturi
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
mikaeela spune:
Buna tuturor.
Azi am vb si eu cu doctorita care o opereaza pe Ionela si ne-a spus sa ne internam de duminica.
Am f mari emotii,nu stiu cum v-oi mai rezista si acestor operatii ,sper sa scada tensiunea dupa acestea,sa nu mai fie nevoie de altele,mai ales ca am inteles ca daca i se v-or pune valve din acelea scumpe si operatia va fi putin mai grea.
Dupa ce v-om termina cu ac operatii ,trebuie sa mergem si la control sa vedem daca mai are hemoragii digestive si sa-i facem ecograf abdominal ptr a vedea daca cumva i-au mai crescut chisturile renale.
Din ce in ce imi este mai greu si parca nici pastilele pe care le iau de linistire nu-si mai fac efectul.
Nu vreau sa ma plang,dar credeti-ma ca imi este atat de greu ,ca aproape cateodata imi vine sa urlu cat pot,atat de tare ma doare sufletul, chiar nu mai rezist sa o vad atat suferind
Suma stransa pana acum ptr operatie este de 575 ron si 20$
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela