Ionela - URGENT 2000 lei pt operatie la ochi

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Buna dimineata,

Diana iti multumim

Ieri am fost si noi la controlul oftalmologic cu Ionela si din fericirea tensiunea intraoculara nu a mai crescut,speram sa ramana asa si sa nu mai avem probleme.

Ptr ca a mai trecut o luna ,as vrea sa va spunem ca luna aceasta am strans cu ajutorul vostru suma de 800 lei pe care i-am folosit ptr tratamente si terapii.
Vreau sa va multumesc tuturor ca si acum ati fost alaturi de noi si ne-ati sustinut

Bazar umanitar

Ajutor ptr Ionela

Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele

Mergi la inceput

Buna seara,tuturor,

am pus si eu cteva poze cu Ionela -aici

Bazar umanitar

Ajutor ptr Ionela

Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaciu1977 spune:

Depus 75RON astazi. Numai bine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oaciu1977

Depus 75RON astazi. Numai bine.

Va multumesc f mult

Bazar umanitar

Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Buna dimineata.

Azi voi merge si eu cu Ionela la dr de familie sa-mi dea trimitere ptr a-i face iar niste analize sa vedem daca cumva i-a mai scazut hemoglobina,iar marti avem programare la Bucuresti ptr control oftalmologic .
In rest Ionela este foarte bine,e vioaie ,mananca bine ,nici probleme cu racelile nu am mai avut si sper sa o tina tot asa.

Va pupam si o zi cat mai frumoasa va dorim

Bazar umanitar

Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Buna fetelor,

Saptamana aceasta,marti am fost si noi la control cu Ionela ,la oftalmolog ptr a-i face ochelarii.

Inainte avea dioptriile -4 ,iar acum are -5 ,deci deja i-a mai scazut vederea ,ceea ce nu e bine deloc

Luna aceasta cu ajutorul vostru,am reusit sa strangem de la bazar suma de 470 lei si va multumim din suflet ca si acum ati fost alaturi de noi si ne-ati sustinut.

Din ac bani am achitat tratamentul de imunitate si o parte din costul ochelarilor.
Ptr kinetoterapie ne-a dat tatal meu 200 ron ,cu care am achitat 10 sedinte si logopedie nu am reusit sa-i fac decat 4 sedinte.

In rest ,Ionela este binisor ,i-am facut analizele si i-au iesit bune ,iar pe data de 12 iulie v-om mergem la spitalul oftalmologic din Bucuresti ,la control ptr a-i masura tensiunea intraoculara.

Va pupam si va multumim inca o data pentru ajutorul vostru

Mergi la inceput

Buna fetelor,

Saptamana aceasta,marti am fost si noi la control cu Ionela ,la oftalmolog ptr a-i face ochelarii.

Inainte avea dioptriile -4 ,iar acum are -5 ,deci deja i-a mai scazut vederea ,ceea ce nu e bine deloc

Luna aceasta cu ajutorul vostru,am reusit sa strangem de la bazar suma de 470 lei si va multumim din suflet ca si acum ati fost alaturi de noi si ne-ati sustinut.

Din ac bani am achitat tratamentul de imunitate si o parte din costul ochelarilor.
Ptr kinetoterapie ne-a dat tatal meu 200 ron ,cu care am achitat 10 sedinte si logopedie nu am reusit sa-i fac decat 4 sedinte.

In rest ,Ionela este binisor ,i-am facut analizele si i-au iesit bune ,iar pe data de 12 iulie v-om mergem la spitalul oftalmologic din Bucuresti ,la control ptr a-i masura tensiunea intraoculara.

Va pupam si va multumim inca o data pentru ajutorul vostru

Bazar umanitar

Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Buna dimineata,

A sosit ieri coletul. Multumim frumos. Am si gasit destinatar pentru lucrusoare. Vor ajunge la un copilas in Spania.

Mai putin camasile exotice cu care vom defila noi la mare.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Buna fetelor.

Acum am venit si noi de la Bucuresrti cu Ionela de la controlul oftalmologic si din pacate venim cu vesti f proaste.
Ionela trebuie urgent operata la ambii ochi ,pentru ca are tensiunea intraoculara f crescuta,normal trebuie sa fie maxim 18,iar ea deja are 36 .
Prima operatie i se va face joi,iar cea dea doua peste o saptamana,doua sau chiar putin mai tarziu depinde ce va decide doamna doctor.
Acum la ac operatii i se v-or pune niste valve mai scumpe,care costa in jur de 2000 lei,iar daca niste la ac valve tensiunea nu va ceda i se v-or pune alte valve care costa in jur de 1000-1200 euro ambele,care v-or fi aduse din Anglia.

Pentru ca timpul este f scurt si eu nu am posaibilitate de a strange ac bani asa repede as vrea sa va cer si voua ajutorul,tuturor care ne puteti ajuta,sa pot strange ac bani,cei 2000 lei ptr ac prime operatii.

Credeti-ma imi este f greu si f rusine de voi sa va cer ajutorul,dar credeti-ma nu am nici o posibilitate.

O sa mai intru mai pe seara si eu pe forum,acum v-oi merge si eu peste tot,sper sa gasesc pe undeva ,macar imprumut pana joi niste bani sa pot merge i la Bucuresti ptr prima operatie.

Va pup si va imbratisez cu drag

Bazar umanitar

Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

off,ce vesti....
eu sper sa poti strange acesti banuti!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput