Ionela - URGENT 2000 lei pt operatie la ochi
Raspunsuri - Pagina 16
lavinia.p spune:
Ce ma bucur . Sanatate multa si sper sa ajungi cu Ionela afara, sigur acolo sunt mai multe sanse de reusita ca la noi
Rareselull meu scump 23.mai.2009
Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!
A fost si prima zi de lucru
mikaeela spune:
Buna fetelor.
Acum am venit si noi de la Bucuresti.
Va aducem vesti bune.
Nu ne-au internat ptr ca au zis ca i=au iesit analizele pe care i le-am facut eu aici bune si ecografia a iesit buna si nu avea rost sa ne interneze.
Urmeaza sa mergem iar la control peste o luna-doua.
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele
Serialbastre spune:
Ne bucuram de vestile bune!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
gatea1980 spune:
buna.
ma bucur tare mult ptr. voi...sanatate multa ionelei.
pupici
mama unui inger mihaita darius
alinamoro spune:
Mihaela, ma bucur foarte mult ca Ionela e bine si analizele sunt bune.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
mikaeela spune:
Buna fetelor.
Ionela este la gradinita si este f bine,nu prea am mai avut probleme cu ea,mi-a racit putin zilele trecute ,dar i-a trecut.
Azi vom merge si noi la dr neurolog ptr consult ,iar saptamana viitoare pe 1 iunie vom merge la Bucuresti ,la controlul oftalmologic.
Sper ca tensiunea intraoculara sa nu fi crescut si sa nu fie nevoie de operatie.
Ii v-oi face si cateva analize saptamana viitoare sa vedem daca cumva a scazut hemoglobina.
Va pupam si o zi cat mai frumoasa va dorim
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele
Isabel79 spune:
Draga Mikaeela,imi pare atat de rau pentru fetita ta!Si eu am 2 copii,un baiat de 3 ani jumate si o fetita de 3 luni,amandoi sanatosi,multumesc lui Dumnezeu.Eu atat voiam sa spun,draga mea,sa nu mi-o iei in nume de rau!Am observat ca la noi in Romania se prescriu antibiotice foarte usor.Cum are copilul un rosu in gat cum se da antibiotic.Eu stiu ca antibioticele luate des distrug stomacul atat de sensibil la copii,mai ales la fetita ta care e cu probleme.Nu sunt doctor,dar m-am informat de pe internet,din reviste etc si eu sunt contrar antibioticelor decat in cazuri extreme.Noi locuim in Italia,aici doctorii cu greu iti dau antibiotic.Mai intai iti fac exudat faringian sa vad daca e cauzat de bacterie la care trebuie antibiotic sau viral care trece de la sine.De cele mai multe ori rosul in gat e viral si tii sub control doar febra cu paracetamol,nurofen etc.Eu nu stiu zau hemoragiile la stomac la fetita ta sa nu fie cauzate de atatea antibiotice care in plus ii distrug si sistemul imunitar.Iti urez multa sanatate fetitei si tie multa putere!!!!!Eu am spus doar o parere de-a mea sper sa nu te superi!
diannaalex spune:
La Multi Ani Ionela sa cresti mare sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii