Ionela - URGENT 2000 lei pt operatie la ochi

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Sanatate multa, ma rog sa se gaseasca un tratament bun si sigur.
Unde veti fi internate?

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Mihaela, multa sanatate Ionelei si sa va intoarceti cu bine acasa!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Ana,Kid,Dana si Alina,Dana_andrei ,va multumesc f mult ca sunteti alaturi de noi.

Dana,noi ne vom interna la Spitalul Victor Gomoiu ptr ca acolo este dr gastroenterolog care se ocupa de Ionela

Bazar umanitar

Ajutor ptr Ionela

Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Mihaela ma rog la Dumnezeu sa fie bine printesa si sa va intoarceti repede din spital. te imbratisez cu drag si va doresc multa putere si sanatate

Rareselull meu scump 23.mai.2009

Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!

A fost si prima zi de lucru

Mergi la inceput

Multumesc Lavinia

Bazar umanitar

Ajutor ptr Ionela

Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

mihaela, multa sanatate
sa te intorci cu vesti bune

Mergi la inceput

Multumesc Andra

Sper si eu sa-i iasa Ionelei toate analizele bune si sa ne intoarcem cat mai repede acasa.

Bazar umanitar

Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor.
Ieri i-am facut si eu Ionelei cateva analize,iar azi dupa-amiaza voi lua rezultatul la cateva din ele.
Astept cu nerabdare rezultatele,sper sa iasa bine ,cel mai mult astept rezultatul hemogramei,sa vedem daca cumva i-a mai scazut hemoglobina.
Azi voi pregati si eu bagajul ptr spital,va spun sincer ca imi e ff greu

Am vorbit si eu cu cei de la Kanal D si cu cei de la povestiri adevarate ca sa ne ajute cu un reportaj ,poate vom reusi sa strangem ceva bani ,ptr ca as vrea f mult sa ajung cu Ionela la o clinica din Germania sau in Ungaria sa vedem ce spun si medicii de acolo,ca asa cum v-am spus cei de aici ne-au dat f putine sanse,poate in alta parte este o sansa mai mare ptr ea si mai ales as vrea sa ajung si la un control oftalmologic cu ea in Germania ,ca vad ca tensiunea oculara tot continua sa creasca si deja ajungem la a 6-a operatie.
Eu sper sa reusesc si sa pot ajunge cu ea si in strainatate.

O zi cat mai placuta va doresc

Bazar umanitar

Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Intru si eu pe fuga sa va spun ca acum am luat rezultatul analizelor Ionelei si au iesit bune.

Bazar umanitar

Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Yupiiiii,ce bine!!!!Multa sanatate va doresc!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput