Ionela - URGENT 2000 lei pt operatie la ochi
Raspunsuri - Pagina 10
alex_andra spune:
La multi ani, Ionela
Sa ai un an bun si sa o faci pe mami fericita
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
mihaela77O spune:
la multi ani,Ionela!sa traiesti cu numele,si Dumnezeu sa-ti dea tot binele din lume!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
mikaeela spune:
Va multumesc mult fetelor ptr urari si ptr gandurile voastre.
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele
mikaeela spune:
Buna fetelor.
Azi am primit si noi raspunsul fundatie din Germania si ne-au spus ca nu ne pot ajuta ca au foarte multe cereri de acolo din Germania.
Am mai trimis si la o alta fundatie azi ,tot din Germania , cazul Ioanei si actele ,poate de la aceasta fundatie vom primi un raspuns pozitiv.
Speram sa putem rezolva in vreun fel si sa putem ajunge la tratament acolo.
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele
alex_andra spune:
Of, imi pare tare rau, Miha, sper sa primiti totusi un raspuns pozitiv de la cealalta fundatie
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
mikaeela spune:
Buna fetelor.
Sunt ff suparata.Ionela mi-a plans toata noaptea ,nu stiu ce are,am fost cu ea dimineata la urgente si mi-a spus ca de la burtica plange asa.Apoi s-a mai linistit si pe la 12 a inceput cu alte crize de plans si mai rau.Am fost si la dr de familie si ne-a spus ca are afte pe limbuta,ca a facut din cauza antibioticului pe care i l-am dat,dar nu se vede nici o afta pe limbuta ei.
Nu pot sa inteleg ce o doare asa rau,de abia acum a adormit putin si sper sa se mai linisteasca.
Nu mai pot ,plang intr-una si tremur toata ca nu stiu ce are si cand o vad ca plange si se uita in ochii mei parca ar vrea sa-mi spuna ce-o doare si nu poate, mi se rupe sufletul
Mi-e tare greu
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
mikaeela spune:
Buna fetelor.
Zilele astea am fost si eu putin mai linistita,ptr ca Ionela s-a simtit mult mai bine .Am descoperit pana la urma de ce era asa agitata si plangea intr-una.O durea burtica din cauza antibioticului pe care i-l dadeam si cum i l-am oprit ,cum s-a linistit.
De maine ne vom pregatii si noi de plecare ,ptr ca pe 24 vom pleca la Techirghiol ptr 3 saptamani,chiar o luna ,depinde acum de Ionela cum se va simti.
Dupa ce ve ne vom intoarce ,vom merge si la un control oftalmologic si neurologic la Bucuresti.
Deja de acum mie teama si ma gandesc cum va fi tensiunea oculara cand vom merge la control,ptr ca la cate operatii i-au fost facute ptr stagnarea tensiunii ,tare imi e frica sa nu urmeze si altele,dar sa speram ca pana la urma va fi bine.
Va pup si o seara placuta va doresc
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
mikaeela spune:
Buna dimineata fetelor.
Pentru ca noi maine vom pleca ptr aproape o luna,voi scrie si bilantul ptr luna aceasta.
Cu ajutorul vostru luna aceasta,pana acum am strans 350 lei,bani cu care am acoperit costul tratamentului de imunitate al Ionelei.
Va multumim din suflet ca si acum ati fost alaturi de noi si ne-ati ajutat si de data asta
Terapiile luna aceasta ne-a costat 570 lei si am schimbat 150 euro din banii pe care ii avem stransi.Nu vroiam sa mai iau din ei ,mai ales ca luna viitoare vom merge si la controlul oftalmologic si mie frica sa nu fie operata iar ,dar nu am avut incotro ,nu am avut alta posibilitate de a-i platii terapiile.
Va pupam si speram cand vom veni sa venim cu vesti bune
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
mikaeela spune:
Buna dimineata fetelor.
Ieri ne-am externat si noi .Inca nu imi vine sa cred ca sunt acasa.
Sper sa nu mai avem probleme ,ca nu stiu daca voi mai rezista sa mai ajung iar cu Ionela prin spitale,deja cred ca am cazut in depresie,ma simt foarte rau.
Deocamdata,acum Ionela se simte foarte bine ,vom merge iar peste o luna la control sa mai facem o ecografie si vom urma in continuare tratamentul ptr hemoragiile digestive.
Vreau sa va multumesc tuturor ca ati fost alaturi de noi in aceasta perioada si ne-ati sustinut
A fost o perioada foarte grea pentru noi dar datorita voua am trecut mult mai usor peste toate.
As mai scrie dar am ff multa treaba ,dar o sa intru mai tarziu sa va mai scriu despre noi
Va pup pe toate si un week-end placut va doresc
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela