Ionela - URGENT 2000 lei pt operatie la ochi

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Craciun fericit multa putere tie iar puiutei tau viata usoara!

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Buna seara fetelor.

Pentru ca eu voi pleca dimineata la mama mea,as vrea sa va urez si eu de pe acum,un an nou fericit ,cu multe realizari si impliniri si sa aveti parte numai de bucurii si de multa,multa sanatate .

Noi luna aceasta,datorita voua am reusit sa strangem suma de 400 lei cu care am platit tratamentul de imunitate.
Tratamentul din Germania si terapiile de luna aceasta le-am acoperit cu banii primiti de Ionela de la rude din strainatate ,care au venit sa-si petreaca sarbatorile aici.

As vrea sa va multumesc din suflet ca si luna aceasta ati fost alaturi de noi si va dorim tot binele din lume

Bazar umanitar Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

mihaela Ionela va dorim La Multi Ani un an nou fericit cu multe bucrii multa sanatate si impliniri iar Ioneli recuperare cat mai usoar si cat mai rapida. Multe imbratisari tie si multi Ionelei

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani!
Multa sanatate ,impliniri si realizari in anul 2011!Recuperare cat mai usoara!
all

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Buna dimineata ,fetelor.

Noi suntem binisor,nu am mai avut probleme si sper ca in contiuare sa fim bine si sa nu mai avem probleme ca sa putem pleca si noi la recuperare pe 17 ianuarie la Busteni.

Ieri am trimis si eu toate actele Ionelei la o fundatie din Germania care ajuta copii din toata lumea cu diverse probleme care vin la tratament in Germania.Sper sa ne ajute si pe noi sa mergem la tratament acolo.
Pana in primavara am vrea sa mergem in Germania si ptr un control oftalmologic ,sa vedem ce zic si medici de acolo despre glaucomul de care sufera Ionela.

Am vorbit si cu cineva de la o fundatie de aici din Romania ptr a ne ajuta sa procuram bicicleta Motomed si ne-au spus sa trimitem toate actele Ionelei si va face tot posibilul sa ne ajute.

Eu sper ca Dumnezeu sa ne ajute sa reusim sa le rezolvam pe toate si anul acesta sa fie un an cu mai multe realizari si mult mai bun decat cel ce a trecut.

Va pupam si va dorim o zi cat mai placuta tuturor .

Bazar umanitar

Ajutor ptr Ionela

Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Va doresc un an bun, Ionela sa fie mai bine, sa-si poata face tratamentele, sa poti sa-i cumperi acea bicicleta.
Sa va insenineze vietile, iar tu sa nu mai plangi
Sper ca veti reusi sa ajungeti in Germania si sa fie din ce in ce mai bine.
Iar tu, Mihaela, sa nu-ti mai neglijezi nici tu sanatatea.
Va pup cu drag si ma gandesc mereu la voi

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani, Ionela ! Multa, multa sanatate, sa primiti bicicleta mult-dorita si sa ajungeti si in Germania la tratament, iar progresele sa apara cat mai curand !
Multa sanatate si putere si pentru mamica puternica

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy

La multi ani, Ionela ! Multa, multa sanatate, sa primiti bicicleta mult-dorita si sa ajungeti si in Germania la tratament, iar progresele sa apara cat mai curand !
Multa sanatate si putere si pentru mamica puternica

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Multumim mult,Luy
Te pupam

Bazar umanitar

Ajutor ptr Ionela

Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La multi ani Ionela si multa sanatate!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

La multi ani, Ionela!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Cezara e www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=7" target="_blank">chic!

In bucataria mea

Mergi la inceput