Ionela - URGENT 2000 lei pt operatie la ochi
Raspunsuri - Pagina 11
carminabulina spune:
Mihaela, wellcome back !
Nu am ajuns sa ne vedem nici de data asta, parca ne-am vorbit sa fim prin spitale in acelasi timp, la naiba. dar lasa ca ne-om vedea cu prilejuri mai bune.
alex_andra spune:
Mihaela, bine ati revenit acasa
Ma bucur ca Ionela e mai bine
Cand ai timp, sa ne spui si noua, totusi ce a avut bietul copil, ce i-au gasit, de ce ati stat atat de mult.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
mikaeela spune:
Carmina si eu sper sa ne intalnim in imprejurari mai bune ,ca de spitale sunt satula ,chiar sper sa nu mai avem probleme ca nu as mai suporta sa ma mai internez prin spitale cu Ionela.
Sper ca si voi ati trecut cu bine peste toate si sunteti bine.
Alex_andra,noi ne-am internat in spital la Ploiesti ptr ca era Ionela foarte racita.Acolo dupa ce i s-au facut analize ,am vazut ca i-a scazut foarte mult hemoglobina ,ajunsese la 6.Eu cand am vazut ca i-a scazut asa mult am cerut sa fiu transferata la Bucuresti la Budimex.I-au facut in ziua aceia o transfuzie de sange,acolo la Ploiesti iar a doua zi am fost transferate la spitalul Gomoiu ,dupa multe rugaminti ale mele .
I s-au facut si acolo mai multe investigatii ,iar dupa 2 saptamani dupa investigatii nici cei de la Gomoiu nu stiau care-i cauza de-i scade asa mult hemoglobina.Apoi ei au hotarat sa-i faca o endoscopie si acolo s-a vazut ca are mici sangerari digestive si de aceea ii scadea hemoglobina si dupa asta am mai stat inca 5 zile acolo ptr tratament ,ptr oprirea sangerarilor,dupa care am fost transferate la spitalul Budimex ptr investigatii ,ptr ca noi cand ne-am internat la Gomoiu i-au facut Ionelei o ecografie si doctorii de acolo mi-au spus ca la eco se vad niste chisturi lichide la rinichiul stang si ca ar fi bine sa-i facem un tomograf sa vedem despre ce e vorba.
La Budimex i s-au facut si 2 ecografii si tomograful ,iar doctora ne-a spus dupa ce a vazut razultatul tomografului ca ar fi vorba de niste chisturi peritoneale ,pe langa rinichi din cate am inteles eu si ca astea se fac din cauza bolii ei ca nu face miscare si ca multi copii cu boala ei,cu tetrapareza fac astfel de chisturi,iar acum trebuie sa mergem peste o luna la control sa i se mai faca un ecograf sa vada daca acele chisturi raman asa sau cresc.
Eu am intrebat-o daca pot sa o operez si mi-a spus ca astfel de chisturi nu se pot opera si ca trebuie sa venim la control de cate ori ne va spune ea sa vada evolutia acestor chisturi.
Mai mi-a spus ca nu ar fi ceva grav ,dar totusi ma gandesc ca poate nu a vrut sa-mi spuna ca m-a vazut ca plang foarte mult ,dar totusi poate nu-i ceva grav si este asa cum a zis ea.
Eu oricum luni voi merge aici la noi in oras la un medic urolog pe care il cunosc,cu rezultatul de la tomograf si il voi ruga sa-mi explice absolut tot despre aceste chisturi,chiar de ar fi ceva grav trebuie sa stiu.
Imi cer scuze daca am gresit pe undeva ,dar nu prea ma pricep sa explic prea bine.
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele
mikaeela spune:
Buna fetelor.
Noi luna aceasta am strans de la bazar suma de 145 lei si dupa cum stiti acesti bani s-au cheltuit prin spitale.
Va multumesc din suflet ca si acum ati fost alaturi de si Dumnezeu sa va rasplateasca ptr tot ce faceti
Va pupam si o saptamana minunata va dorim
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele
mikaeela spune:
Buna fetelor.
Cand credeam si eu ca am scapat de raceli si Ionela se simtea mai bine,azi vad ca a inceput sa tuseasca si sa-i curga nasucul.Nu pot sa inteleg cum de mi-a racit iar,ca nici macar nu am scos-o din casa de cand am venit din spital ,am protejat-o cat am putut de mult.
Am fost la doctorita de familie si ne-a dat niste siropuri naturiste ,sper sa scapam cu astea si sa fie bine,sa nu-mi faca nici febra,ca simt ca o iau razna nu mai pot.
Aproape o luna cat am stat prin spitale, au tinut-o numai pe antibiotic injectabil ,nu as mai suporta daca i-ar mai fi rau sa ma internez iar cu ea,nu as mai putea suporta sa o vad cat sufera,as innebunii,dar poate o vrea Dumnezeu sa-i treaca repede si sa fie bine.
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
mikaeela spune:
Buna fetelor.
Ionela se simte mult mai bine,nu a mai tusit si doar mai este putin infundata pe nas,se pare ca si-a facut efectul tratamentul naturist pe care ni l-a dat doctorita de familie.
Acum sunt si eu mai linistita ,ca tare imi era frica sa nu o ia mai rau si sa ajungem iar prin spitale.
Va pup si un week-end cat mai placut va doresc
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
mikaeela spune:
Multumesc Andra
Din pacate nici acest week-end nu prea-i linistit ptr noi.Cand am zis si noi ca am scapat de toate,Ionelei a inceput iarasi sa-i curga rau nasucul si eu dimineata am fost la urgente ca am facut o colica renala.
Ma gandesc oare daca s-or mai termina si problemele astea la noi ca eu simt ca nu mai pot
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
diannaalex spune:
Miha LA MULTI ANI fie ca toate dorintele sa ti se implineasca si sa petreci frumos de 8 Martie alaturi de cei dragi.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
katteryna spune:
LA MULTI ANI!!!! Multa sanatate si fericire!
Mai mult de cat orice iti doresc ca toate rugaciunile sa fie ascultate! Fie ca Bunul Dumnezeu sa te rasplateasca pentru toate clipele grele si sa o faca bine pe micuta Ionela! Crede in minuni!Ele sunt printre noi in fiecare zi, desi poate nu le vedem.
Sa aveti o zi frumoasa!
Va pupa Cati si Raisa
RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR-produsele noastre-
POFTITI IN BAZAR-hainute de la Wakka-