Fluturasi de martie-aprilie 2011 (27)
Raspunsuri - Pagina 11
catank spune:

Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!"
11+
roxy_s spune:
neata burtici
catank nici tu n-ai somn?? eu m-am trezit iar pe la 6, zici ca-s liliac de noapte

miky imi pare tare rau pentru ce s-a intamplat. asa este, atatea probleme ne tot facem asa degeaba si uitam de lucrurile marunte si frumoase de care trebuie sa ne bucuram zi de zi.
simona lasa salata ca ingrasa, nu te mai gandi la ea![]()
![]()
lauriciu bine ai venit. iti dorim sarcina usoara si un bebe la termen.

madutza iti doresc de pe acum distractie placuta si fii relaxata si fara griji , cat mai putin efort si plimbari pe jos. hai ca asteptam poze cu burtosu'.

bb_yasmi nu-mi zi ca ai mancat ieri din toate alea![]()
. sa te cantaresti azi, da? asa ca chestie![]()
![]()

S-a intamplat minunea mult asteptata
16+
roxy_s spune:
fetelor nu stiu cat o sa va mai scriu azi ca trebuie sa ma pregatesc de nunta. acum merg sa mananc ceva,dar nu foarte mult ca sa intre tot meniu' de la nunta 

toate burticile.
16+
ama22 spune:
Buna dimineata fetelor.
Eu dorm ca valiza in gara. Aseara la 10 eu deja dormeam si acum abia m-am tarat din pat la 9. Am dormit neintoarsa. Bine, m-am trezit doar ptr necesarul pipi de pe la 3 ![]()
Vad ca aici vorbiti doar de mancare, eu sunt asa de bucuroasa ca am descoperit cum sa nu-mi fie rau. Cum simt ca ma ia un pic, cum ciugulesc ceva. O sa ma fac cat casa :))), dar macar nu am mai suferit ca in primele zile.
Miki imi pare tare rau :( acum cativa ani am avut si noi un caz, o tipa s-a dus la spital ca avea o raceala care tot nu ii trecea, dar nimic grav, o ducea pe picioare, doar ca era suparatoare. Au internat-o si in doua saptamani a murit de cancer la plamani. Avea vreo 26 de ani si o fetita de 6 :((
Eu azi ma duc la piata sa fac aprovizionarea cu prospaturi si verdeturi (imi iau barbatul sa care el), imi planific o friptura de pui cu pireu si salata de rosii (din curtea mea - atatea le-am pigalit pana au crescut ;)) si in rest somn de voie.
Si in incheiere, nu stiu daca stiti site-ul. Completati DPN-ul si apoi salvati pagina cu lista. Va urmareste si numeroteaza exact zilele de sarcina, mie imi e tare utila. http://www.pregnology.com/faralong.php
10+
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
madutza_bra spune:
Neata burtici!
roxy, distractie placuta la nunta! sa mananci o sarma si pt mine ![]()
E asa frig afara si in casa parca s-a facut mai racoare...am bagat niste fruptura la cuptor ca sa se mai incalzeasca macar bucataria. Eu sunt friguroasa de felul meu si per asta de toamna parca e cea mai nasoala: nici nu e cald si bine nici nu e destul de frig sa dam drumul la centrala...e asa cat sa ne zbribulim nitel 
azi fac bagajele, maine mai trag o tura sa-mi vad baiatul(l-am duc ieri la mama) si apoi dupa-amiaza avem avion. O sa-mi groaznic de dor de Cristi
. Sper sa am mai mult chef cand o sa ajung acolo..acum sunt tare mofturoasa
.
M-am intins cam mult.. pupici la fete si burtici!

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
17+ cu
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
madutza_bra spune:
ama, f dragut site-ul care-l folosesti. 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
17+ cu
Poze
roxy_s spune:
madutza mananc si pentru tine o sarma![]()
. atat?
ama chiar ca este interesant si dragut site-ul. ma bucur ca te simti mai bine. si eu la fel fac, cand am greata mananc ceva si trece.
16+
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s madutza mananc si pentru tine o sarma ama chiar ca este interesant si dragut site-ul. ma bucur ca te simti mai bine. si eu la fel fac, cand am greata mananc ceva si trece. S-a intamplat minunea mult asteptata 16+![]() |
da, roxy, doar o sarma

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
17+ cu
Poze
Deea99 spune:
Buna dimi burtici!!!!
pt fetele care mi-au admirat burtosul si printzesa
Madutza, nu iti mai face griji ca o sa fie bine. mai greu o sa iti fie fara Cristi daca nu ai plecat pana acum fara el...u cand am iesit primaoara fara fiimea, si nu am fost in vacanta, doar pana la mallvitan la film, tot filmul pe ecran o vedeam pe fiimea![]()
Simona am tot zis sa iti felicit baiatul cel mic ca sta la cresa fara sa planga si sa o supere pe mami
....cel mare incepe maine....sa aveti un an bun cu sanatate si activitati multe si educative
un an bun de scoala si gradi urez si celorlati copilasi care mai merg
uff cand ma gandesc ca de maine gata cu somnul si leneveala pana la 9-10 in pat mi se face rau....si cum fiimea e tare rea de trezit si scoala e in oras, si prelungirea ghencea e aglomerata
Miki imi pare tare rau de necazul trait....asa ar trebui sa facem cum spui tu, dar vezi ca de multe ori ne lasam coplesiti de probleme care poate nici nu ar trebui sa le bagam in seama . insa ele nemacina pe interior fara sa ne dam seama si apoi e prea tarziu
Roxy , sa te distrezi frumos la nunta!
si eu am fost ieri la nunta. desi ma durea rau spatele si soldurile...facusem ceva treaba in casa. pusesem si 15kg de castraveti la saramura...bine ajutata si de socrela...fata buna care s-a oferit sa vina sa ma ajute
...apoi nu pregatisem nimic...ia de calca camasi una alta...baie...arnjat in pic parul...pe la 17.20 am plecat spre biserica si ne-am intors pe la 4.30 dimi.....
eu imi incropisem o garderoba sa imi intre
....da cum imi era asa rau...ma gandeam cum sa merg cu bulanele goale , caci era si vantulet afara....si pana la urma , aveam niste jeansii cu talie joasa, care inca imi mai vin.....care au niste strasuri pe un crac, mi-am tras si o camasa...o curelusa rosie si niste toace or fi fot de 8 tot rosii....si in prima parte a nuntii am mers ca o rata ...apoi cum am auzit muzica am si sarit la dans...si am uitat de durerile ce le aveam...imi era greu pana ma ridicam sau asezam pe scaun ca dansand nu mai simteam nimic...v-am zis eu ca lu' bebe mei ii cam place sa se distreze...o iesi vreun/o bebe de club

fara salata beof...ca si mie imi place si lui fiimea dare prea....migaloasa de facut...eu nici laCraciun revelion nu as face
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase
13+
Deea99 spune:
Roxy, daca sunt sarmalele bune....adevarate sarmale sa zic asa...acre si cu miros de varza acra si afumatura....mananca si pt mine una
eu aseara am mancat doua ....le-as fi mancat si pe celalalte 2 dar erau oribile...cred ca erau cu varza noua , caci erau dulci dar si cu aroma de bors...mai sa 
yamii Madutza , zici cumva must
....si o pastrama![]()
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase
13+