Fluturasi de martie-aprilie 2011 (27)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

fetele...eu ma retrag...ma cam inteapa burta in partea stanga...
o zi frumosa va doresc
nu cred ca mai intru azi...trebuie sa ma refac
pe burtici

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

mie de ce nu imi raspunde nimeni cum sa fac sa vad pozele voastre si sa urc si eu d ale mele?

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Eu iar am citit mult, si nu mai stiu ca am citit, dar mi-a ramas si mie in cap salata de boeuf , dar parca nu asa rau..sa vedem zilele urmatoare...adik as amanca dar as putea sa astept si Craciunul (ca Simo ) sa o mananc

M-am vopsit si eu azi, cu nuantator, adik fara amoniac si simt ca am intinerit 5 ani , aratam groaznic nevopsita. Maine implinim 17 sapt si facem pozica si o sa vedeti diferenta .

miki, imi pare rau ca ai trecut prin asa o suparare, dar ai mare dreptate ca tb sa traim intens fiecare clipa, nu stim niciodata cand se va sfarsi.

Luni plecam si noi in Cipru si am asa un sentiment nasol , nu ma atrage deloc plecarea asta...mi-e frica sa nu mi se intample ceva rau Am luat no-spa la greu, dar tot am o data pe zi cate o pata...luni o sun din nou pe doctorita sa vad ce mai zice...

Am vazut si pozici de la iony, salo sama, viss, deea. ce fete frumoasa!

PS: Sunt treaza la ora asta pt ca am iesit cu niste prieteni in oras
Va pupic!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 16+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

vacanta in cipru??? unde??? poate ne vedem la un cacao cu lapte:)

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna ziua burtici! La mine e inca dimineata dar nu se pune

Am venit sa ma plang si sa imi dati un sfat daca stiti si va pricepeti mai bine decat mine... Aseara nu stiu de unde pana unde m-a luat cu durere de gat , asa mai deodata, pe nepusa masa m-am si trezit ca ma doare rau si nu prea mai pot sa inghit nimci fara durere, nu am baut sau mancat nimic rece sau de la frigider ca eu nu-s adepta recelui , si vara eu beau apa de la temperatura camerei ca stiu ca ma ia guturaiul daca beau rece... eu amigdalite nu mai am ca le-am scos cand eram mica.
Am bagat 2 cesti de ceai de musetel cu lamaie si miere... bon.. azi noapte m-am fosait si din cauza ca respiram doar pe gura , mi se usca tare rau si din juma in juma de ora ma trezeam sa beau apa si sa imi ud gura ca nu puteam sa inchid gura fara sa beau apa, era prea uscata si ma doare si mai tare gatul
Mi-am incalzit lapte acum si il beau fierbinte, dar ce remediu natural stiti voi bun pentru gatul asta al meu, ca vreau sa imi treaca pana miercuri seara ca joi dimineata la prima ora plec la Paris si nu as vrea sa bolesc pe acolo

madutza, distractie placuta in Cipru si nu te mai stresa, totul va fi bine !

Roxy, sa ai parte de o zi frumoasa si distractie placuta, sa vii cu pozici!

Ama, suna bine meniul tau pentru azi, poate bag si eu la fel ca si tine , ca vad ca toate v-ati dat pe fripturici, se vede ca a venit toamna.

deea , sa iti fie de bine distractia de la nunta de ieri, dar tu spui ca ai dansat pe tocuri de 8cm ?? Azi mai pe seara sau maine sa nu te plangi ca te doare si mai rau spatele ca ti-o furi, cum sa dansezi pe tocuri asa inalte? Eu de mult tare nu mai spuort sa ma cocotez deloc pe tocuri, chit ca-s numai de 2-3 cm, eu port numai pantofi sport , ca si asa ma doare spatele destul

Simo, sa stii ca salata boeuf nu mi se pare tare migaloasa asa cum spuneti mai toate, si eu o toc marunt asa, frumos... cubulete mici si egale ca daca nu , nu intra pe gat

Scrish, odiseea noastra are cont comun de poze pe picasa s acolo sunt toate pozele noastre si acolo o sa iti poti incarca si tu pozici, iti trimit e PM acusi cu user si parola si te asteptam sa te vedem si pe tine

Nu mai stiu ce voiam sa mai spun si cui, daca imi mai amintesc mai revin si poate cineva ma ajuta si pe mine cu un sfat cum sa imi repar gatul ca mi-e in pioneze

BB on board!!! 12+

Mergi la inceput

scrish nu ai Pm activat, mergi in partea stanga la profil personal si seteaza de acolo sa iti activezi PM si dupa aia iti trimit PM cu user si parola.

Miki, imi pare tare rau de pierderea ta ... si eu am avut in familie acum 2 ani, o pierdere tragica, cumnatul meu italian a facut infarct si l-a gasit sora-mea in baie dimineata si nu mai spun ca ea a ramas cu 2 fetite mici , una de nici un an macar implinit si cealalta de aproape 3, dar a luptat si a ajutat-o Dumnezeu si le creste singura acolo, se lupta sa le creasca frumos chiar si fara tata dar pe locurile natale , acolo unde le este tatal si unde s-au nascut. Te pup si fii tare

Ma duc sa imi mai fac un ceai sa il beau cald cu miere si lamaie ca altceva nu stiu ce sa fac

BB on board!!! 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

deea, odihneste-te!

scrish, activeaza pm ca sa iti trimitem parola de la contul comun.

stefy, noi mergem in Limassol. E departe de tine? Acolo stau si muncesc viitori nostrii fini si mergem in vizita la ei

strumphi, baga lamaie la greu. O sa prindem perioada asta de iarna si o sa ne tot confruntam cu raceli...asta e.. Ai mare grija de tine!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 17+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

strumphitza multumesc mult, tocmai am activat PM:) referitor la durerea ta de gat sa stii ca si ale mele sunt pacatoase rau si chiar acum ma confrunt cu una, mie mereu imi trece oricat de grava ar fii cu gargara cu lamaie. storci jumatate de lamaie si cu zeama faci 2/3 gargare, cate ies. mereu cand poti si ca simti ca iar te ustura pac gargara. eu am mare incredere in ele, mereu imi iau durerea cu mana. poti sa mai iei in paralel pentru imunitate si ca sa te ajute o jumatate de cana de zeama de lamaie amestecata cu miere, e mana cereasca. eu de luni o sa iau asa ceva zilnic pentru ca intareste organismul si cum deja vine toamna, sa ne ferim pe cat putem de raceli.

multa sanatate si astept PM!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

M-am intors de la piata cu niste struguri de Recas incredibil de dulci. Acum ma indop cu ei! :)

Am pus in album si poza cu burtica mea, facuta azi dimineata. Nu-mi vine sa cred ce s-a umflat. Si parca peste noapte. Saptamana trecuta cu acelasi tricou eram plata, acum arat de zici ca am mancat taaaaare bine de vreo 3 luni ;)))

10+

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Ama... ce burtica frumoasa am vazut eu acolo si mi-au placut si pozicile cu replicilea alea, dar cel mai tare m-a amuzat ultima cu "I`m not fat, I`m pregnant(and fat) " Asta e buna pentru mine , sa imi fac un tricou si sa il port

Iony , ce scumpica miresica si ce burtica vazusi eu acolo sa creasca mare si sanatoasa

Scrish, ai reusit sa intri???... ti-am trimis PM si acum asteptam sa te vedem

O sa incerc aia cu gargara si cu lamaie cu miere, pana una alta s-a dus sotu pana la farmacie sa intrebe pe madam farmacista daca e ceva vreun remediu natural pentru gravidutze, sa iau ceva sa tin in gura,sa sug ... sa imi treaca , deja m-am saturat cat de tare ma doare

BB on board!!! 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

bb_yasmi, multumesc mult pentru PM!
Am incarcat niste pozici, din pacate nu le-am putut scana decat alb-negru si rezolutia nu e grozava deloc, mai incerc diseara sa le scanez color.
Va doresc o zi minunata!

R. 16 fix ?
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput