Fluturasi de martie-aprilie 2011 (27)
Raspunsuri - Pagina 10
Ruxandrada spune:
Alina06, 
merg la Bucuresti, la Medlife, la dr. Albu, iar in Curtea de Arges merg pentru controale de rutina la dr. Ghenadie Tautul ( e un adevarat profesionist, el m-a salvat la prima sarcina pierduta si de atunci am mers pe mana dumnealui) . Din pacate dr. Tautul a facut infarct la inceputul lui iulie si e in concediu pana in a doua jumatate a lui septembrie, asa ca am tot batut Bucurestiul , si pentru masuratori, si pentru controalele de rutina. Pentru mutatii iau Femibion, Aspenter, Omega 3, Acid Folic, MAgnerot , si fac Clexane de 0,4.
bb_yasmi, 
nu mai stiu nimic de sexul chiriasului din burtica... Asa ard de nerabdare sa mai fac o ecografie saptamana viitoare... Deocamdata am lasat semnul intrebarii, desi, dupa cum l-am vazut pe dr. Albu luni, nu prea credea ca e baietel... Tu? Cand te mai duci la eco? Scumpica ta pe care am vazut-o in filmulet ce preferinte are?
R.
15+
?
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!
bb_yasmi spune:
ruxandra, la mine e baietel. am primit si confirmarea dr meu. s a vazut imediat ca are "ceva" intre picioare.....si dr meu e adeptul spusului ce sex are bb pe la 20 de sapt. doar dc e sigur spune mai repede. buburuza vrea surioara :))
ai ramas datoare cu poza cu barbatia......
mamica fericita de printesa
si
16+ baietel 
Ruxandrada spune:
Asa e, bb_yasmi, am ramas datoare...
Am incercat sa accesez link-ul pe care mi l-ai trimis tu, dar acolo imi cere un user si o parola pe care eu nu le am...

R.
15+
?
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!
bb_yasmi spune:
iti trimit acum Pm cu parola si user name.
poop
acolo vezi cu pozicile mele.
si
16+ baietel 
scrish spune:
eu v-am tot citit si mor acum dupa salata beof...vai de mine...si de vreo 2 saptamani poftesc dar uite ca maine ma pun pe treaba ca nu se mai poate:)))
fetelor unde si cum se pun poze la albumul comun? unde pot sa vad si eu pozele voastre si sa urc si d-ale mele? 

10+
bb_yasmi spune:
ma retrag si eu cu sotzul la un film.
poop
somnic pufos sa aveti! 

si
16+ baietel 
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lauriciu_25 fetelor va trimit datele mele,daca ma puteti pune si pe mine in lista k mi am dat seama intr un final ce inseamna prescuratarile(cred ca ma aiureste un pic sarcina)...bun:DN-29/08/1985,UM-15/06/2010 iar DNP-22/03/2011,56 kgms si va pup pe toate si abia astept sa scriu si eu in timp real gravi 12 |
Bine ai venit! Te-am trecut acum in listuta. Primele 10-12 mesaje ale tale vor fi moderate, adik vor aparea mai tarziu, si fetele vor trece deja la alte pagini, este posibil sa nu vada mesajele tale. Asa ca baga repede 10-12 mesaje, ca sa scapi de moderare, poti scrie orice, aici sau la alte topic-uri.
Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos!

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
16+ cu
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
madutza_bra spune:
Eu iar am citit mult, si nu mai stiu ca am citit, dar mi-a ramas si mie in cap salata de boeuf
, dar parca nu asa rau..sa vedem zilele urmatoare...adik as amanca dar as putea sa astept si Craciunul (ca Simo ) sa o mananc 
M-am vopsit si eu azi, cu nuantator, adik fara amoniac si simt ca am intinerit 5 ani
, aratam groaznic nevopsita. Maine implinim 17 sapt si facem pozica si o sa vedeti diferenta .
miki, imi pare rau ca ai trecut prin asa o suparare, dar ai mare dreptate ca tb sa traim intens fiecare clipa, nu stim niciodata cand se va sfarsi. 
Luni plecam si noi in Cipru si am asa un sentiment nasol 
, nu ma atrage deloc plecarea asta...mi-e frica sa nu mi se intample ceva rau 
Am luat no-spa la greu, dar tot am o data pe zi cate o pata...luni o sun din nou pe doctorita sa vad ce mai zice...
Am vazut si pozici de la iony, salo sama, viss, deea. ce fete frumoasa!
PS: Sunt treaza la ora asta pt ca am iesit cu niste prieteni in oras ![]()
Va pupic! 

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
16+ cu
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
simonacip spune:
Miki, off imi pare tare rau de necazul asta...
Madutza, fii optimista, sunt sigura ca va fi bine, nu se va intimpla nimic, dimpotriva te vei relaxa si nu vor fi probleme, ai sa vezi
Eu sunt treaza d ela 5...ca n-a mai avut fiu-miu somn. O sa merg sa pun ciorba si friptura la cuptor. Salata chiar n-am timp sa fac...din pacate
Simona, mami de baieti
David si Matei si
14+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"