Fluturasi de martie-aprilie 2011 (27)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Clar, ma uit si eu maine dupa maioneza pasteurizata!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 9+

A mea era Hellmann`s Light , dupa cate imi aduc aminte o vazusem si in magazinele din Ro. Sa ai pofta maine

BB on board!!! 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

fetelor..ajutor...ce e DN,DPN si UM?spuneti mi va rog cum sa folosesc forumul,mie nu mi apar mesajele sau nu stiu...o sa ziceti acum :si la incuiata asta,dar chiar nu reusesc sa gasesc nik pe aici sa mi explice si chiar vreau sa vb cu voi

gravi 12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

si eu mor dupa salata boeuf, dar abia la Craciun fac...altfel cred ca pun acum inca 2-3 kg cu salata...
Deea, ce burtica maricica ai!!!!Mi-a placut de tine si de Ally cu glumele de pe messIar fie-ta e frumusica foc, inteleg ca vrei tot o donsoara..
Roxy, sa nu vii(o fi cu 2 i sau 1...ca neuronul meu e varza) fara pozici de la nunta!!
Vis, esti o frumoasa si o puternica...Sa va ajute DUmnezeu pina la final si vorba cuiva de aici, iti da DUmnezeu putere sa-i si cresti, nu ma indoiesc de asta! Eu sunt din gemeni si-ti spun ca e minunat sa ai un geaman, cred ca e cea mai frumoasa experienta!!!
Stefyapost, si pe mine se pun imediat kilogramele, trebuie sa avem mare grija ce si cit papam.Pina la urma din cite am citit nu e nevoie in plus decit de 300 calorii...adica o nimica toata. Acum organismul e setat sa retina toti nutrienti din alimente, deci depunem mai repede...Eu vreau sa incerc sa limitez masa d eseara la legume...si fara dulciuri sau piine. CU piine stau insa cam prost, cam maninc ca-mi face bine la greturi...Tot imi spunca dupa ce trec greturile maninc mai sanatos si hipocaloric. Sa vedem...Acum lasand astea la o parte nu mi se pare ca te-ai ingrasat fata de inainte si nici burtica nu ti-e maricica...

Simona, mami de baieti David si Matei si 14+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

faza e ca nu manac cu mult mai mult decat inainte...doar ca pap mic dejun..inainte nu aveam acest obicei,ma trezem cu o halba de cafea si o lulea in nas...mananc cum mancam si inainte..doar ca ma abtin de la anumite lucruri care zic ca fac rau...nici o fana a dulciurilor nu-s...doar ca am un metabolism de rahat...aveam cunostinte care dormeau cu batoane de ciocolata sub perna si aveau 40 de kg...si eu beau apa si pun un kg

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina 14+

stefyapost, daca ai renuntat si la lulea e f posibil sa fie si asta cauza kg puse repede acum la inceput..iti spun din experienta, la mine asa a fost

mami de Vlad 09.04.2009 si 14+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

helloo

mamaaa fetelor da' ce chef de vb ati avut azi....

noi azi am fost la plimbarici, la spatiu de joaca, nani si apoi am fost la vara'mia ca a facut oua umplute si salata de vinete cu ardei copti.....si DOAR ea le face asa gustoase...... aaaaaa si erau cu ou crud.... eu nu am stresuri dinastea..

cat despre kg, stefy, eu am pus aproape 25 de kg in prima sarcina, dar nu mi-a pasat deloc pe parcursul sarcinii, am mancat tot ce mi-a trecut prin cap si la orice ora.... le-am dat toate jos destul de usor si inca 10 kg pe langa , dar nu mai vreau sa trec din nou prin greutatile datorate kg in plus.... deci sa nu ma condamne nimeni ca sunt stresata cu kg si doar de asta vb.

mamica fericita de printesa si 16+ baietel

Mergi la inceput

ceva ideei de papa pt maine???? nu am nici o idee ce sa mai gatesc......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

eu azi v-am citit dar nici nu vroiam sa scriu..sunt tare trista
am bocit toata ziua, am fost la o inmormantare la o fosta colega de liceu/facultate si prietena, o fata extraordinara, de o energie debordanta si o veselie molipsitoare..si toate s-au sfarsit intr-o clipa, a ramas o fetita de 1anjumate fara mama si o familie desfigurata de durere; era perfect sanatoasa, n-avea nici o problema, insa nu s-a mai trezit dimineata..e groaznic, mai ales ca stiu ce inseamna, nu e nici un an de cand familia mea a trecut prin ceva asemanator, numai ca noi am pierdut un pui mic doar putin mai mare ca Vlad al meu..era al fratelui meu insa l-am iubit ca pe propriul meu copil..
am deviat de la subiect, ce vroiam sa zic este sa lasam necazurile, stresul, supararile si sa ne bucuram de fiecare minut pe care il avem de la bunul Dumnezeu, de fiecare clipa, moment, nu stim niciodata cand va fi ultimul..sa apreciem ce avem, pe cei din jur si sa nu uitam sa le aratam asta tot timpul..
imi pare rau daca v-am intristat..nu vreau sa umbresc fericirea fiecarei gravide, ci vreau sa va amintesc cat trebuie sa fim de fericite, sa lasam gandurile negre si problemele sa treaca pe laga noi.

mami de Vlad 09.04.2009 si 14+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Miki, imi pare rau ca a trebuit sa treci prin momentele astea... dar trebuie sa te remontezi pentru Vlad si mai ales pentru samburica din burtica. Am trecut si noi prin ceva asemanator la inceputul lui iunie, prietenul si finul nostru a murit,infarct, iar sotia lui, care imi e si colega, a ramas cu un baietel de 10 ani si cu o fetita de 8 luni... E groaznic, cu adevarat!
Va pup pe toate si va doresc o duminica linistita si insorita!

R. 15+ ?
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Ruxandrada, la ce medic mergi in C de Ag? Eu sunt din Pitesti dar medicul meu are ore la spitalul din C de Ag.
Ce tratament iei pt mutatii?

7+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

fetelor va trimit datele mele,daca ma puteti pune si pe mine in lista k mi am dat seama intr un final ce inseamna prescuratarile(cred ca ma aiureste un pic sarcina)...bun:DN-29/08/1985,UM-15/06/2010 iar DNP-22/03/2011,56 kg
ms si va pup pe toate si abia astept sa scriu si eu in timp real

gravi 12

Mergi la inceput

offf doamne miki,,,,,:((

ruxandra nu ai mai aflat dc e cu cuculetz sau nu?? ca am vazut semnul intrebarii ....

Mergi la inceput