Fluturasi de martie-aprilie 2011 (27)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauriciu_25

buna fetelor ,eu sunt o noua graviduta inscrisa pe forum ,daca Doamne Doamne vrea o sa am si eu un fluturas de 22 martie...sper sa fie totul binepe toate

gravi 12

Bine ai venit si sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos !!!

mai multe detalii ne poti da despre tine? DPN, UM si DN? sa te putem trece in listuta

Scrie repede 10-12 mesaje, chiar si pe la alte subforumuri si o sa scapi de moderare si o sa apari in timp real

BB on board!!! 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

si eu mor dupa salata boeuf, dar abia la Craciun fac...altfel cred ca pun acum inca 2-3 kg cu salata...
Deea, ce burtica maricica ai!!!!Mi-a placut de tine si de Ally cu glumele de pe messIar fie-ta e frumusica foc, inteleg ca vrei tot o donsoara..
Roxy, sa nu vii(o fi cu 2 i sau 1...ca neuronul meu e varza) fara pozici de la nunta!!
Vis, esti o frumoasa si o puternica...Sa va ajute DUmnezeu pina la final si vorba cuiva de aici, iti da DUmnezeu putere sa-i si cresti, nu ma indoiesc de asta! Eu sunt din gemeni si-ti spun ca e minunat sa ai un geaman, cred ca e cea mai frumoasa experienta!!!
Stefyapost, si pe mine se pun imediat kilogramele, trebuie sa avem mare grija ce si cit papam.Pina la urma din cite am citit nu e nevoie in plus decit de 300 calorii...adica o nimica toata. Acum organismul e setat sa retina toti nutrienti din alimente, deci depunem mai repede...Eu vreau sa incerc sa limitez masa d eseara la legume...si fara dulciuri sau piine. CU piine stau insa cam prost, cam maninc ca-mi face bine la greturi...Tot imi spunca dupa ce trec greturile maninc mai sanatos si hipocaloric. Sa vedem...Acum lasand astea la o parte nu mi se pare ca te-ai ingrasat fata de inainte si nici burtica nu ti-e maricica...

Simona, mami de baieti David si Matei si 14+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Simona, baga mama o salata ... ca decat sa mananci toata ziua prostioare, covrigi si alte minuni si sa stai cu pofta in gat pana la Craciun , mai bine mananci legume fierte si niste pui si maioneza era light cumparata si iaca nu e cine stie ce de super calorica, dupa umila mea parere ofcourse

BB on board!!! 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Simona, baga mama o salata ... ca decat sa mananci toata ziua prostioare, covrigi si alte minuni si sa stai cu pofta in gat pana la Craciun , mai bine mananci legume fierte si niste pui si maioneza era light cumparata si iaca nu e cine stie ce de super calorica, dupa umila mea parere ofcourse

BB on board!!! 12+

aveti grija cu maioneza ca in general au ou crud sau urme de ou crud si nu e deloc indicat...

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

si eu mor dupa salata boeuf, dar abia la Craciun fac...altfel cred ca pun acum inca 2-3 kg cu salata...
Deea, ce burtica maricica ai!!!!Mi-a placut de tine si de Ally cu glumele de pe messIar fie-ta e frumusica foc, inteleg ca vrei tot o donsoara..
Roxy, sa nu vii(o fi cu 2 i sau 1...ca neuronul meu e varza) fara pozici de la nunta!!
Vis, esti o frumoasa si o puternica...Sa va ajute DUmnezeu pina la final si vorba cuiva de aici, iti da DUmnezeu putere sa-i si cresti, nu ma indoiesc de asta! Eu sunt din gemeni si-ti spun ca e minunat sa ai un geaman, cred ca e cea mai frumoasa experienta!!!
Stefyapost, si pe mine se pun imediat kilogramele, trebuie sa avem mare grija ce si cit papam.Pina la urma din cite am citit nu e nevoie in plus decit de 300 calorii...adica o nimica toata. Acum organismul e setat sa retina toti nutrienti din alimente, deci depunem mai repede...Eu vreau sa incerc sa limitez masa d eseara la legume...si fara dulciuri sau piine. CU piine stau insa cam prost, cam maninc ca-mi face bine la greturi...Tot imi spunca dupa ce trec greturile maninc mai sanatos si hipocaloric. Sa vedem...Acum lasand astea la o parte nu mi se pare ca te-ai ingrasat fata de inainte si nici burtica nu ti-e maricica...

faza e ca nu manac cu mult mai mult decat inainte...doar ca pap mic dejun..inainte nu aveam acest obicei,ma trezem cu o halba de cafea si o lulea in nas...mananc cum mancam si inainte..doar ca ma abtin de la anumite lucruri care zic ca fac rau...nici o fana a dulciurilor nu-s...doar ca am un metabolism de rahat...aveam cunostinte care dormeau cu batoane de ciocolata sub perna si aveau 40 de kg...si eu beau apa si pun un kg

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina 14+

Mergi la inceput

Nu prea ma pricep, dar din cite stiu se gaseste si maioneza pasteurizata...eu la ambele sarcini am papat salata boeuf, nici n-as putea altfel...mai ales de sarbatori...

Si poate ca mi-as face si acum Strumpfi, dar e tare migaloasa si uite mi-am propus sa aranjez dulapul cu haine ca-i vraiste...si nu reusesc serios, mereu vrea cite cineva ceva (si am 3!!) si neavind nici un concediu nimic, serios weekendul parca e prea scurt sa le fac pe toate... Sper la sfirsitul lunii sa-mi bag un medical ceva ca nu mai pot sincer si sa imi fac si eu o salata nah!!!

Mergi la inceput

Stefyapost, te inteleg perfect si eu sunt la fel. Pun imediat kg...si fac eforturi sa ma mentin... SI observ ca mi-e din ce in ce mai greu. Acum 10 ani de ex ma invirteam in jurul la 48-50, apoi peste 2-3 ani am ajuns la 53, la 26 de ani, inainte de nasteri eram pe la 54-55 si acum...56-58, iar la 56 destul de greu ma mentin. Atsa e, nu-mi place deloc ideea si incerc pe cit se poate sa nu las mintea libera sa faca ce vrea ea...Totul tine de control...

Mergi la inceput

Da , maioneza este pasteurizata...am controlat toate borcanele si a lor etichete inainte de a cumpara... daca nu era sa gasesc nici una pasteurizata nu cumparam si imi puneam pofta in cui , dar am gasit si mi-am satisfacut pofta de salata.

Stefy si eu de cand am renuntat la cafea si tutun, am pus pe mine ceva kilograme, dar nu-i bai... bebe sa fie sanatos

BB on board!!! 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce tot vorbiti aici de salate si alte bunataturi?? mie mi s-a pus pata de salata boeuf acum 2 luni si mi-am si facut.

simona eu daca astept pana la Craciun si crap, nu alta. cand mi-e pofta pai mi-e pofta, poti sa tragi si cu tunu' ca eu trebuie sa mananc.

stefy cica secretul este sa mananci din toate dar moderat si mese cat mai dese.

fetelor, merg sa fac baita si sa ma mai pregatesc pentru maine la nunta. am calcat camasa la al meu si pe ale mele si gata sunt. o sa fac si poze.

S-a intamplat minunea mult asteptata16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Clar, ma uit si eu maine dupa maioneza pasteurizata!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 9+

Mergi la inceput