Fluturasi de martie-aprilie 2011 (27)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

strumphitza gateste ... fata de casa in weekend , asta cel putin, ca weekendul viitor o sa fiu la Parisssss

Trebuie sa toc legumele pentru salata si mi-e lene, mai beau un pic de cafea, mai citesc ceva pe net ... sotu a plecat pe afar sa cumpere ceva si cica ce vreau sa imi aduca cand se intoarce, ehh nah.. ce? niste soare ca iar sta sa ploua si e gri , pana la urma i-am spus sa imi aduca niste cheesecake care numai la supermarket in Mark& Spencer se gaseste asa bunaaaaaa I-am spus sa nu ia mult ca deja dimineata am baut laptic cu mancat niste biscuiti cu gem de zmeura si prea mult dulce nu e bun pentru gabarit... sper sa nu ajung la gabarit depasit pana la sfarsitul sarcinii

Ma duc sa imi toc eu legumele si puiu pentru salata, revin eu mai tarziu sa va spun cuma iesit salata

BB on board!!! 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

strfy la urma urmei sa fim sanatosi, sa fie bebeii sanatosi si sa creasca frumos, aia conteaza. chiar nici nu prea ma intereseaza kg. ca ne ingrasam....slabim noi dupa nastere.

S-a intamplat minunea mult asteptata16+

Mergi la inceput

strumphitza eventual sa ne si dai o portie. ca si eu sunt inebunita dupa salata boeuf

Mergi la inceput

roxy tu vorbesti de kilograme, tu care ai 50 kile cu tot cu haine?

Noi astea mai plinute si cu forme ne facem griji, tu nu iti faci griji ca ai unde sa mai pui , dar noi... nah, avem si noi o grija , chit ca nu asta e important asa cum ai spus si tu, copii sa fie sanatosi ca noi o sa slabim mai devreme sau mai tarziu, dar nah... gandul ca sa nu luam prea multe kilograme e mereu acolo undeva prezent, cel putin la mine

Sotu` cand ii spun ca o sa ma fac si mai mare incolo mai tarziu in sarcina pare a fi fericit .. cred ca el abia asteapta sa-mi mai creasca si , ca el mereu cauta sa vada daca a mai crescut nitzel

BB on board!!! 11+

Mergi la inceput

strumphi ce tare ai fost
asa este, trebuie sa tii sub control , normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

daca pun 12-14 kg nu imi fac griji ca scap de ele,dar mie imi e frica de scoruri din alea 20-25 sau mai stiu eu ca am auzit tot felul de povesti
astazi am vazut niste clipuri pe youtube cu prima baita la bebici si mi-au dat lacrimile......au trecut emotiile cu cele "3 luni perioada dificila" si au inceput emotiile cu "ce ma fac cand o sa o am in brate?"....o sa o cresc bine??? o sa fiu un parinte bun???

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina 14+

Mergi la inceput

Roxy, te cam lasi asteptata ...am terminat salata (de facut ) si tu tot nu ai aparut poate termin si de mancat pana vii tu

Ce e cu linistea asta aici ?? bate vantu` frunzele.....

Mi-a plecat sotu` la casa cealalta sa mai stranga si impacheteze ca noi tot ne mutam cu catel si purcel de vreo 3 luni si sunt home alone dar mi-e somnnnnn , ce-as mai dormi dar la noapte parca vad ca iar numar oitzele daca dorm acum o ora sau 2

BB on board!!! 11+

Mergi la inceput

strumphitza aici sunt. unde-i salata? ia da-o. am facut si eu de mancare si am si mancat. si acum beau o cafeluta cu lapte si stau cu buburuza ca iar misuna. tati tot pune mana pe burtica dar ce sa simta el...abia simt eu.

stefy eu nu m-am gandit ca nu vom fi parinti buni, sigur vom fi. o sa ne descurcam. eu cred ca la inceput va fi mai greu dar imediat o sa invatam sa ne purtam cu bebeii. eu oricum, la prima baita clar o chem pe mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Wow, ce mi-ati facut, o pofta nebuna de salata de boeuf!!!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 9+

Mergi la inceput

Roxy, ce sa dau ca am pus-o la frigi sa n-o mai vad ca iar ma bag in ea si deja am mancat 2 portii , sper sa nu stau langa buda mai tarziu ...dar oricum am facut-o un pic mai acrisoara sa nu cada greu la stomac si e buna rau ... scuze pisuc , ti-am facut pofta ... baga un morcov si un cartof la fiert repede si niste pui, un pic de mazare si niste castraveciori si gata salata Usor de spus, mai greu de facut, eu abia dupa o saptamana am fost in stare sa ma adun sa le punpe toate la fiert si sa fac salata

BB on board!!! 12+

Mergi la inceput