Fluturasi de martie-aprilie 2011 (27)
Raspunsuri - Pagina 6
alina06st spune:
Si eu am revenit. Am fost la niste cumparaturi pentru masa de azi. Numai ca am venit cu asa o lene si un somn, incat in loc de masa, m-apuc de un motzait in pat.
Plus ca am senzatia ca ma doare putin si burta. Am luat un no-spa. Am mancat 3 felii de paine prajita cu icre si rosii si acum m-a luat si greata.
Nu cred ca-s prea indicate nici icrele in sarcina, nu? Acu' nah, au fost doar 3 felii
7+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
stefyapost spune:
ce de fetze noi pe picasa!!si ce burtica frumoasa am vazut deea!!! abia astept sa fie si a mea asa mare si mumoasa...eu si asa port numai bluze mulate sa se vada burtica asta mica care are o bebica mumoasa...
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina 14+
viss spune:
ce dragute suntem noi toate, cum avem asa niste pitici mici..subscriu si eu.dc pana acum , erau zile in care evitam sa pun bluzite mulate, de, se vedea niste sunculita pe burtica, ca plata nu sunt decat dc fac gimnastica, mai ales abdomene..acum, caut prin sifonier bluzele musai mulate pe burticaca de, asta e mandria noastra acum, nu?
strumphitza spune:
Viss, si eu m-am gandit la Sonia, dar asa o chema pe fosta mea sefa de la munca din Ro si era o scorpie si jumatate... poate chiar mai mult, mi-a mancat sufletul si nu as vrea sa imi aduc aminte de ea mereu
Nici la mine nu e usor sa ma multumesti, dar cine stie daca o ramane si Sofia , mai e timp asa cum spunea, 6 luni
Cat despre salata, asa fac mereu, fac mult si mi-e pofta pana mananc , iau 2-3 linguri si gata imi ajunge
Alina, dupa cate stiu eu nu e prea indicat ...dar cine sunt eu sa spun ce e bine si ce e rau, fetele mai experimentate sa spuna
BB on board!!! 11+
strumphitza spune:
Vad ca noi toate vrem sa avem burtica si sa ne mandrim, chiar daca sarcina nu e foarte mare, decat 12-14 saptamani, mai mult sau mai putin... sa vezi si sa ne auzi mai incolo pe la 25-35 sapt ca nu mai putem face nimic de burtoi cat de mare o sa fie si cate dureri de spate si stomac si una si alta o sa ne tot plangem si o sa asteptam cu nerabdare sa nastem
A iesit soarele la London , dar nu stiu pentru cat timp, ca aici acum e soare si acusi in 2 min vine noru` si ploua cu galeata
Stiu ca erau cateva fete care spuneau ca vin la Londra toamna asta?! Cine vine?
Eu o sa fiu plecata la Paris de pe 16-20 sept si in romania de pe 26 sept pe 3 oct. Daca veniti cand sunt at home, poate ne vedem la o cafea
PS: Am uitat sa va spun, mi-am facut programare la eco la Euroclinic la Bratila Elvira pentru 29 sept ora 15. Abia astept sa imi vad si eu mai mult bubulina
BB on board!!! 11+
stefyapost spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viss ce dragute suntem noi toate, cum avem asa niste pitici mici..subscriu si eu.dc pana acum , erau zile in care evitam sa pun bluzite mulate, de, se vedea niste sunculita pe burtica, ca plata nu sunt decat dc fac gimnastica, mai ales abdomene..acum, caut prin sifonier bluzele musai mulate pe burticaca de, asta e mandria noastra acum, nu? |
nici eu nu purtam bluzite mulate...dar acum
roxy_s spune:
strumphitza te-ai trezit? sau te-ai culcat la loc? si eu de cateva zile ma trezesc pe la 6 si apoi adorm la loc. dar pana afcum dormeam de la 10 seara pana la 8 asa.
alina si eu mananc icre. am o pofta de icre ...... sunt bune dar nu exagerat. eu manac o felie, atat, nu pot mai mult. doar cat imi fac pofta.
stefy
fetelor maine pe vremea asta sunt la nunta si ia ghiciti ce fac? mananc. ca de cand tot visez eu la un meniu de nunta cu de toate
S-a intamplat minunea mult asteptata16+
stefyapost spune:
[quote]citat din mesajul lui roxy_s
strumphitza te-ai trezit? sau te-ai culcat la loc? si eu de cateva zile ma trezesc pe la 6 si apoi adorm la loc. dar pana afcum dormeam de la 10 seara pana la 8 asa.
alina si eu mananc icre. am o pofta de icre ...... sunt bune dar nu exagerat. eu manac o felie, atat, nu pot mai mult. doar cat imi fac pofta.
stefy
fetelor maine pe vremea asta sunt la nunta si ia ghiciti ce fac? mananc. ca de cand tot visez eu la un meniu de nunta cu de toate
te invidiez!!! eu mananc o un pestisor seara si ma simt vinovata ca ma ingras...si tu n-ai nici o apasare..daca te-ai mai ingrasa putin chiar te-ai bucura....ce as vrea si eu sa am un organism asa si un metabolism bun....dar eu si apa care o beau se vede...am adagat la gabarit deja 4 kg..cred ca la sf celor 9 luni o sa fiu cea mai mamica
lauriciu_25 spune:
buna fetelor ,eu sunt o noua graviduta inscrisa pe forum ,daca Doamne Doamne vrea o sa am si eu un fluturas de 22 martie...sper sa fie totul binepe toate
gravi 12
roxy_s spune:
stefy ai luat deja 4 kg? eu cred ca n-o sa iei pana la sfarsit asa, la un momentat o sa stai pe loc cu kg si apoi in ultimele 2 luni o sa mai iei. eu ma bucur ca mai pun ceva ca si al meu mereu zice sa mananc sa ma mai ingras si eu putin.
asa soare si frumos este la noi. si ma bucur ca si maine va fi la fel si n-o sa-mi fie frig cu rochita
S-a intamplat minunea mult asteptata16+