Fluturasi de martie-aprilie 2011 (27)
Raspunsuri - Pagina 5
scrish spune:
viss, traim cam aceleasi lucruri cu enervatul cand pune mana pe noi si cu salivatul cand ne schimbam:)
eu cand am fost la control doctorita mi-a spus ca nu e nici o problema sa facem sex dar am in mine ca un instinct de protectie care pana acum mi-a spus un NU hotarat. cu siguranta ce spui tu poate fii adevarat mai ales in primele 3 luni cand totul e atat de firav si de incert.
daca imi permiti un sfat sincer, in locul tau dupa atatea tratamente si eforturi eu n-as face nimic pana la sfarsitul sarcinii. chiar daca ai ok-ul de la doctor, nu stii niciodata ce se poate intampla si mai bine mergi cu papuci decat sa te arzi...imi pare rau ca ai obtinut sarcina atat de greu dar acum e un moment fericit si sunt convinsa ca o sa faci si imposibilul sa fie bine! si o sa fie !
multa multa sanatate va doresc si numai ganduri bune!
10+
viss spune:
deea- lasand gluma la o parte, la momentele grele nu vreau sa ma gandesc. ma gandesc cand or venieu nu am mama, iar soacramea nu iubeste copii, pe ai ei i-a facut la doleanta sotului si a regimului comunist.dar, important e ca o sa fiu fericita.si asa o sa trec mai usor. mereu mi-am imaginat cum asez 2 copii la masa( bine nu m-am gandit niciodata ca as putea sa fac gemeni, bine nu m-am gandit nici ca as putea sa am probleme sa raman insarcinata, credeam ca greul e sa iti gasesti barbatul a carui copii sa-i vrei sa ai)..eu am fost singura la parinti, stateam mai mult pe la verisoarele pe care le-am crescut,iar cand treb sa plec acasa simteam ca ma taie cineva
visul meu de-o viata a fost medicina, sotul si copii.dar cand copii nu veneau,m-am gandit sa renunt si la medicina, fac altceva, castig mai multi bani,si am de FIV-uri fara numar
scrish spune:
viss, eu am o vecina care vara asta a nascut din FIV 4 copii:)) 3 baieti si o fetita:)) sunt absolut geniali!! si tipa sa stii ca se descurca singurica cu ei, sotul muncea pana seara si ea toata ziua cu copii, ea nu are parinti iar mama sotului nu e din bucuresti si nu se deranja sa vina sa dea o mana de ajutor. dar ea isi impusese psihic ca TREBUIE sa se descurce si crede-ma, era o placere sa o vezi cu copii. chiar nu stiu ce disciplina si ce rutina instalase in casa dar iti spun ca niciodata nu o vedeam cu parul aiurea sau fara o manichiura frumoasa. deci se poate :D eu mi-am dorit mereu sa am gemeni dar uite ca la mine e doar unul, sau una (asa cum sper eu in secret:D))
10+
Deea99 spune:
Viss scuze rectific...putin obositor...draga de tine...uite vezi ca doamne doamne ti-a intors fatza ...ai bebici in burtica si o sa fie bine...o sa iti dea si putere sa ii cresti
cand suntem mame nu stiu de iunde...de undeva de sus, ne vin puterile
si eu mi-am crescut fata singura...nici macar sotul nu ma ajuta cu nimic...era plecat mai tot timpul...primi 2 ani m-ai fost greu si era si frustrant ca soarca statea ff aproape de mine
dar cand cadeam si ziceam ca nu mai pot...imediat prindeam puteri si o luam de la capat...mereu am zis ca DD m-a iubit si nu am facut vreo depresie...caci fata nu a mancat nici lapte nici mancare....greu tsre pana la 2 anisori
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 13+
viss spune:
lasa scrish- unul, dar sanatos sa fie.si dc esti si tu, faci si pe al 2-lea. eu mai am 6 la congelat, si dc astia 2 sunt bine, m-ar tenta sa-i donez pe ceilalti.oamenii s-au cam oripilat cand au auzit ideea mea, dar mie nu-mi pasa, stiu ca parinti sunt aia care te cresc.am trecut prin asta, asa ca..nu sunt chiar asa rigida in idei. mai vedem, asta e alta mancare de pestemai stiu ca Dzeu mi-a dat 2, ptr ca stie ca pot.viata m-a facut nitel imuna la greutati,asa ca..cum ziceam macar sa fie ei sanatosi, ca pat si carut ptr ei deja avem promiseDoamne, ma gandeam intr-o zi, ca sunt cam multe 9 luni, treb sa fim si noi o specie care sa aiba perioada de reproducere mai scurta nitel.
scrish spune:
viss, doamne ajuta, chiar vreau 2! poate chiar 3 daca o sa pot! iubesc copii!! lasa gura lumii si fa cum crezi tu mai bine. stiu ca poate ideea de a dona embrionii e mai ciudata si mai greu de acceptat, dar cand te gandesti ca sunt atatea cupluri care incearca cu disperare absoluta sa aiba un copil si nu reusesc...de ce sa nu ajuti? ii multumesc lui dumnezeu ca la noi sarcina a aparut extrem de usor si nu pot decat sa imi imaginez disperarea celor care isi doresc din suflet si nu reusesc...
10+
strumphitza spune:
Buna ziua burtici!!!
Ce mai faceti? Eu ieri am disparut, nu am fost prea mult pe acasa... shoppingul e boala grea , v-am citit aseara, mult mai scrieti
felicitari fetelor care au fost la eco si si-au vazut ghemotoacele si felicitari pentru carucioare... nu mai stiu cine si ce a aflat, dar imi aduc aminte ca MsBB , colega mea de frigi, va avea o fetita care o va chema Sofia.
Daca va mai aduceti aminte pe la inceput cand discutasem de nume de fetite si baietei. cred ca era capitolul 9 sau asa ceva daca nu ma inseala memoria, eu am spus ca pe fetita mea o va chema Sofia, ca dintotdeauna eu mi-am dorit o fetita care sa o cheme Sofia, sotul asa vrea sa ii scriem numele cu f si nu cu ph, ca cica cu f e mai exotic . Oricum, o sa aiba 2 nume ca Sofia l-am ales eu si acum se gandeste el la al 2 lea nume... imi spunea aseara de Isabella , dar nu sunt prea incantata... mai vedem noi, mai sunt 6 luni pana atunci. Cat despre nume de baieti nici nu m-am gandit ca eu stiu si simt ca eu am o fetita care sa o cheme Sofia!
Anul viitor va fi anul Sofiilor si al Mariilor, si eu as fi vrut |Maria dar sotul nu vrea ca fosta lui cumnata o chema Maria si civca a fost o scorpie.
Am vazut poze frumoase ... viss, salo_sama, Deea, ama.. woow.. ce de burticute frumoase si sa vezi ce de bebei frumosi o sa avem
Cand mai vad cate o burtica asa mare, a mea mi se pare micutza si ma intreb cand o creste sa ies si eu la inaintare sa ma mandresc cu ea ?
BB on board!!! 11+
strumphitza spune:
Unde sunteti burtici?
Nu mai e nimeni cand apar si eu online, ma lasati pe mine sa scriu, eh ?
Eu azi fac mancare , mi s- apus pata pe salata boeuf de vreo saptamana si ieri am cumparat legume si niste maioneza light din comert si azi bag salata , ce sa-i faci daca poftesc
Mi-e somn rau, e gri si sta sa ploua... tare rau am mai dormit azi noapte si nu din cauza de sot sforaicios ci din cauza de insomnie... m-am tot foit si invartit de 100 ori si nu imi gaseam locul, ca o closca care se tot invarte pe oua Se mai trezea sotu din cand in cand ca eu tot ma foiam , ba pe stanga , ba pe dreapta si ma intreba "are you ok lovely?" sau "can I help you with something?" si eu sec , no thanks.. daca mi-ar fi dat oleak de somn de la el as fi dormittttt
Nu stiu de ce am dormit asa rau , chiar nu am idee , ma duc sa imi fac un cappuccino... ca si vremea asta numa` la somn ma trimite
BB on board!!! 11+
stefyapost spune:
buna fete frumoase cu burtici sanatoase!! ce faceti? am si eu o intrebare...e narmal sa simt buricul sensibil???
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina 14+
viss spune:
mai strumphitza- cum sa fii singura, n-ai vazut ca eu azi am acaparat paginile? in sfarsit am terminat ciorba, ca la 2.00 vine sotul..ai grija cat mananci din salata boef, ca eu eram mare fana inainte, mancam un platou si n-aveam nimic, si acum o saptamana am venit de la servici, aveam o foame, ca era 16 si nu mancasem nimic, am mancat ceva mai multa, si cu pofta, apoi mi-a fost tare rau de la ea..de la nici o mancare nu mi-a fost asa raucred ca dc mananci putin, ar treb sa fie ok.
apropo- de nume, am vazut ca tot ati vb de Sofia..eu cand am avut extrauterina m-am gandit la Sonia.e mai rar, si de-aia imi place.altceva nu m-atrage nici la fete, nici la baieti..