Fluturasi de martie-aprilie 2011 (27)
Raspunsuri - Pagina 4
roxy_s spune:
alina ce figura esti. nu te mai stresa atata ca totul este bine. cu timpul dispar si simptomele.
S-a intamplat minunea mult asteptata16+
viss spune:
am pus si eu cateva poze. ma chinui de mai mult de 30 minute..dar, am reusit. sunt fara burta = fara bebici, doar cu cea de la natura
Deea99 spune:
Neatza!!!
gata cu ajutorul lui Ally am pus si eu pozici....
msBB felicitari pt fetitza....si, spune mi acum de ce mi-ai furat numele de Sofia.....glumesc...si eu am zis ca daca e fetitza o s-o cheme Anna -Sopfia....Sofia mi se pare un nume asa... cald , placut ...ai ales foarte frumos
eu cand i-am zis la sot , cum e el carcotas, a zis ca nu-i deacord ca pe fiisa sa o cheme capitala bulgariei.....dar ce imi pasa mie de parerea lui.... vreau sa fie ca si la fata initialele S.A.S.....la nume de baieti inca nu m-am gandit serios...toate mi se par ca sunna prea dur
Vas, parca are si ea baietel....sper sa nu ma insel ca nu am citit cap26....Vas felicitari si tie pe surubel si sa deceti /ducem cu bine sarcinile la bun sfarsit.....iar rezultatul sa ne umple sufletele de fericire indiferent ce sex are
gata fug la treba...desi noada nu imi da pace
off fetelor stiu ca nu e voie apa prea fierbinte dar ma termina astfel de dureri....si aseara am stat pe cada cu picioarele in apa
oare am nevoie de Ca,MgPotasiu ceva........nu am putut de loc sa dorm...intepenesc pur si simplu
pup burticile
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 13+
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viss multumesc fetele, de incurajari. in special mirelei.aproape ca mi-au dat lacrimile citind randurile tale. nu stiu, poate ca vin din partea cuiva care a trecut prin asta, poate ai stiut tu cum sa scrii..dar, tare m-am sensibilizat |
ce a fost a fost
stiu ca bb din iarna s a intors in mai si acum se joaca cu fratiorul lui la mine n burtica
asa e si la tine
+20 si mami de Vlad (12.12.1999)
roxy_s spune:
viss am vazut pozicile.sunteti doi frumosi. dar burtica unde este??
deea am vazut si pozicile tale, foarte frumoase si ce burtica mareeee
roxy_s spune:
deea tu ai facut analizele de sange? cum au iesit CA , magneziul? ca daca ti-au iesit bune nu cred ca mai este necesar sa iei ceva suplimentar. calciu in nici un caz ca mai mult dauneaza daca este surplus.
si pe mine ma mai doare spatele cateodata cand stau mult in picioare si merg pe jos si chiar si azi noapte cand m-am trezit, de fapt spre dimineata, nici nu stiam cum sa mai stau, parca intepenisem cu totul, ma durea spatele dar asa mai in jos spre mijloc.
hai ca de-acu incepem sa ne plangem de aia , de aia....
scrish spune:
buna dimineata tuturor!!!! m-am intors si eu din concediu si hop aici pe forum sa va citesc, doamne, mult ati scris zilele astea, o sa citesc totul pe indelete:)
eu am avut o saptamana buna, linistita si foaaaaarte relaxanta...acum ma intorc la munca:( am crescut doua marimi la sutien, sanii mei sunt un mix de beton armat cu fier forjat, sotul rade ca zice k daca ii dau un san peste fata lesina:))
doua probleme am insa: pana acum nu am avut chef de sex deloc:((( mi-am tinut sotul pe un uscat teribil.culmea e ca, inexplicabil, mi se pare si ciudat sa fac sex stiind ca e ceva in mine. medical stiu ca nu e nici o problema dar ma gandesc ca poate doamne fereste se intampla ceva:( deci de 10 sapt sotul meu nu a mai pupat nimic:( o sa incerc sa ma montez in seara asta si sa imi iau revansa...
am inceput si sa visez urat. nu va spun ce ca sa nu dau idei noi negative dar aseara de exemplu m-am trezit ingrozita ca visasem ca am o sangerare pe care nu o mai opream. m-am trezit plangand, noroc cu sotul care a fost pe faza:(
ah si referitor la pilozitate, eu care niciodata n-am fost o paroasa, acum imi creste parul imediat!! ma epilez axilar si la 5 zile deja e ca si cum nu m-as fi ocupat de problema:(
acum ma simt si ciudat un pic k nu imi creste burta!! deloc! doar dupa ce mananc se umfla foarte rau de zici ca sunt in 5 luni, dar dimineata cand ma trezesc totul e plat...oare e normal asa?
va mult mult!!!
10+
viss spune:
multumesc roxi.ma bucur ca se pot vedea pozele, ca m-am chinuit ceva, nu stiu ce nu se cupla,dadeam browse,le atasam, si cand sa le trimit,imi aparea ca nu exista legatura intre web si calculatorul meu. iti dai seama ca asta m-a enervat, asa ca in loc sa citesc, sau sa ma apuc de ciorba, ca vine sotul la 2 de la servici, am stat lipita 1 ora, pana am descurcat iteleburtica e secretapovestii eu, ca in iarna, am fost la eco si dupa ce mi-a masurat embrionul pe toate partile, imi spune ca ..inima nu se mai vede, pac.m-a dus la alt ecograf,la fel. am facut programare in alta parte, la o ecografista renumita din buc, la fel.
asa ca miercuri cand ma duc ( la incep. SA 13), ii zic sa nu-mi faca nici dublu test, sa nu ma masoare, ca eu sunt paranoica, vreau sa vad intai inimile, apoi sa-si vada ei de treaba, sa masoare ce vorapoi, vin acasa, pun poze de la eco, ma pozez si eu, iar vineri plecam la munteasta e planul meu, felul meu de a sarbatori ..sper sa-mi iasa
viss spune:
scrish..apropo de sex, sa stii ca inainte de 3 luni, nu prea e indicat.se zice ca orgasmul ar declansa mici contractii, si ar putea provoca sangerari, avorturi..eu ptr ca am facut 7 inseminari, si 2 fetilizari in vitro, am primit indicatii clare de la dr.:2-3 zile, dupa ovulatie, apoi pauza, sa nu deranjam embrionul.scria si pe hartia cu protocolul FIV : fara efort fizic si fara sex. bine, acum noi astea care am avut sarcini cu probleme, suntem mai sensibiloase, asa ca, cred ca se iau toate masurile, mai mult sau mai putin utile..
tot tinand cont de sex, in primele sapt ale sarcinii,ma enerva si dc isi sprijinea mana de corp, pe sub pijamale..ma abtineam sa-i zic ceva, sa nu-l jignesc , na..dar aveam nervi pe creier,sincer.gaseam sa fac ceva, sa-mi schimb pozitiasi de, eu eram cea mai lipicioasa inainte..acum mi-a mai trecut, nitel. dar barbatul e disperat ca noi n-am mai facut sex de pe 10 iunie, cred..incerc sa nu ma mai schimb in fata lui, ca am vazut ca-i ploua in gura, saracul..eu una n-as vrea sa fac pana la sfarsitul sarcinii, sa nu deranjez embrionii ( am auzit de o tipa care a facut FIV care a scris ca nu a facut de 1 an)..dar na, mai vedem.negociem
Deea99 spune:
Multumesc Roxy!!!
v-am zis eu cas ce mai burtoasa si nu m-atoi crezut
am ras cu Ally ...ii ziceam ca ma veti trimite la alta odisee...sau mai rauma intrebati si voi cat mai am pana nasc
da la cat de prost mananc eu nu stiu de unde asa burtoi pe mine...cred ca de la nebunii astia de hormoni
a, mai sa stii ca si mie mi-a crscut par pe burta...am crezit ca-i doar imaginatia mea...valeuu
Viss esti o finutza!!! cand te priveam ma intrebam ...unde se ascund in burtica la fata asta 2 gagalici
ia lasa tu superstitiile si gandurile aiurea sa nu zic negre si fii fericita ,....gandeste te numai la momentele frumoase dar si grele ce or sa te astepte cu 2 minuni
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 13+