Fluturasi de martie-aprilie 2011 (27)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Viss, ma supar daca mai gandesti negativ! Bataita!

Sambata frumoasa la toata lumea

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna dimineata burtici!!!

Deea, cu cea mai mare placere te ajut.... Distractie placuta la nunta, in cazul in care nu te-ai razgandit.
Roxy, sa iti fie de bine vopsitul!!
Anaxena, felicitari pt noua semnatura!!
Miki, sanatate baietelului!
Simonacip, cum te mai simti???
Andreea, felicitari pt kg acumulate, spun asta pt ca stiu ca te bucuri....sper ca nu gresesc
Yasmi, cum este vremea la Timisoara astazi? Aici este iarasi foarte frumos..soare...
Ama, abia astept sa-ti vad pozele...si ma repet..ma bucur ca te-ai mai linistit, felicitari.
Salo sama, si mie imi cade parul cum nu mi-a cazut niciodata si tare imi pare rau...dar, o sa se regenereze, trebuie. Eu am schimbat samponul imediat dupa ce am ramas gravi, dar a fost pura coincidenta.
Viss, atunci miercuri, dupa eco astepta poze cu a ta burtica....tu faci 12 sapt miercuri, eu joi
Pisucmic, asa este....tare bine mai este in Weeck...
Dya, nu stiu ce sa sp cu acele intepaturi...nu sunt in masura..
MsBB, felicitari pt printesa Sophia...multa sanatate si sa vina la timp...
Strumpitz, cum te mai simti? Ti-ai revenit cu somnul? Greturi mai ai?
Oare pe cine am uitat???
Va pe toate si va doresc o zi frumoasa si linistita...!

Ally , 11 bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Ally - multumesc mult!

Fetelor am si eu o intrebare. E posibil sa se vada deja putina burtica la 9-10 sapt?
Eu nu am fost niciodata plata, mereu am avut putina burtica, dar la fel cum si daca beau apa mi se umfla burta, cum am slabit 5 kile cu greturile si vomitatul, s-au dat jos direct de pe burta.
Si acum vreo 2 zile am remarcat ca iar am burtica. Am crezut ca sunt balonata sau ceva, dar nu sunt ;)
Mi se pare parca prea devreme, totusi este fix sub buric.

10+

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Madutza_bra, multumim iarasi pt capitol nou!!!
Ama, ai vazut pozele cu mine gravi?? Sunt facute la 10 sapt si 5 sau 4 zile. Nici eu nu eram plata..dar ia uita-te sa vezi cum este de conturata....deci , este normal

Ally , 11 bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burtici

MsBB sa fie bebelina sanatoasa si sa va bucurati de ea. si mie imi place tare mult acest nume asa ca pe printesica noastra o va chema SOFIA MARIA

am dormit ca o valiza, m-am trezit putin azi-dimineata pe la 6 de m-am dus la pipi dar dupa aia am adormit la loc pana acum.
fetelor eu m-am vopsit aseara si a iesit foarte bine. maine o sa arat bineeee la nunta

si sa va spun ceva aseara am simtit-o pe buburuza foarte bine in partea stanga. cum m-am intins cum a inceput sa dea din picioruse. dar a tinut putin, ca daca m-am miscat nu am mai simtit.

toate burticile.

S-a intamplat minunea mult asteptata16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

multumesc fetele, de incurajari. in special mirelei.aproape ca mi-au dat lacrimile citind randurile tale. nu stiu, poate ca vin din partea cuiva care a trecut prin asta, poate ai stiut tu cum sa scrii..dar, tare m-am sensibilizat

Mergi la inceput

salo_sama si ama sunt super pozicile. sunteti foarte frumoase si bebeii o sa fie si mai si

Mergi la inceput

astetpam pozici si de la fetele care n-au pus

fetelor merg sa fac de mancare ca deja buburuza cere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Neata si de la mine!
Felicitari pentru cele 3 fetite!!!

Ama, ai vazut ca e totul bine! Ma bucur f tare.
Si eu am avut ieri o mica criza. M-am trezit de dimineata si mi s-a parut ca nu ma mai dor sanii. Bineinteles ca am ramas cu ideea toata ziua si pe la 17 si ceva n-am mai rezistat si am dat fuga la un cabinet ginecologic de pe langa bloc. Inchisesera la 17. M-am calmat pana la urma. Sunt varza. Daca afla barbatu-meu ma face cu u si cu otet ca nu ma suporta pesimista asa.

Oricum azi schimb si eu semnatura ca am inceput sapt. 8
Va pup, ma duc sa ma uit in album la pozele noi.

6+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca77 spune:

Salutare tuturor gravidutelor din aceasta minunata odisee!
Va citesc de foarte mult timp dar nu am indraznit sa scriu nimic pana acum, am preferat sa stau ascunsa. Am citit si am trait alaturi de voi emotii mai mult sau mai putin intense, m-am bucurat alaturi de voi la aflarea vestilor bune si am suferit odata cu voi cand ati trecut prin momente dificile. Stand o clipa si cugetand am realizat ca nu e corect cum procedez, daca toate am fi niste prezente tacute, acest forum nu ar mai exista, asa ca m-am decis sa rup tacerea.
Daca mai primiti printre voi o graviduta mai timiduta...

Mergi la inceput