Fluturasi de martie-aprilie 2011 (27)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui wmagnolia

Eu nu mai sunt asa obosita dar in schimb am greturi si ameteli si nu pot dormi noaptea. Ma scol pe la ora 4 dimineata si nu mai pot dormi deloc.
De o luna am observat ca mi-a aparut par pe abdomen ( dar nu asa un fir doua ci mult) . Eu pana acum nu am avut problema asta si nici nu m-am epilat vreodata pe abdomen. M-am epilat pe picioare si axila ca majoritatea femeilor. Nu stiu ce sa cred. O fi din cauza hormonilor?
si mie mi-a aparut par pe abdomen tot mult cu toate ca eu nu am avut si nu am nici acum par pe picioare, nu m-am epilat niciodata.
si mi se cunosc fff tare venele de pe sani pornesc cumva din zona umerilor si se vad f clar si putin umflate.
vreau sa va intreb daca si voi simtiti intepeturi in col sau in vagin. azi am avut mai toata ziu astfel de intepaturi si mi-e tare frica sa nu pateasca ceva bebe, e normal stiti ceva? va rog din suflet daca puteti sa imi raspundeti


13+ http://www.youtube.com/watch?v=tG8cd9WXkNw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

noapte buna!!


mamica fericita de printesa si 16+ baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

MsBB felicitari pt micutza Sofia

eu tocmai am venit de la negocieri cu fetele care au plecat,le-am propus sa le inchiriez lor salonul...sper sa accepte ,mi-ash lua un munte de pe inima

multzumesc tuturor pt gandurile bune,inseamna mult pt mine!

in 2 ore fac 13s de cand l-am proiectat pe bebe ..cand s-a prins doar DD shtie,eu am presupus ca maine



Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 12+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

salo_sama-parul pe timpul sarcinii devine mai bogat si mai stralucitor de la mama natura eu asa stiu, si asa s-a intamplat la prima sarcina..in schimb dupa nastere pica cu pumnul, cred ca surplusul si se regenereaza..ai rabdare, poate la tine asa se regenereaza acum, oricum ai un par superb . a, si cu sanii sa vezi dimensiuni dupa nastere..
MsBB felicitari pentru fluturasul Sofia, superb nume
dyadyazuza sunt normale intepaturile, creste uterul si se dezvolta
Deea99 ai grija cu apa fierbinte, eu stiu ca nu e voie, chiar daca nu-ti ajungea la burtica..poate ma insel eu..

ma duc si eu la nani langa baietelul meu ca mi-e teama ca se sufoca, asa rau tuseste; sper sa treaca noaptea mai repede sa ma duc cu el la doctor maine..noapte buna si somn profund.

mami de Vlad 09.04.2009 si 14+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

miki multumesc de raspuns dar eu nu intrebam de intepaturile la burtia sau uter stiu de alea ca sunt normale, intrebam de intepaturile la col sau vagin
deea si eu stiam ca nu e buna apa fierbinte in sarcina stiam chear ca provoaca avort in ptimele 7-8saptamani acum nu te speria asa stiam eu si chear ultima data cand am facut baie am facut cu apa mai mult spre rece de imi era si frig

13+ http://www.youtube.com/watch?v=tG8cd9WXkNw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fetesau laptic?? Eu am papat cereale cu lapte ramase de la MatiUite asa ma ingras eu...

MsBB, wow, super Sofia, asa ar fi chemat-o si pe fata mea. Ma bucur tare pt voi, ai scapat de cumpara haine de baiat Sa fie sanatoasa si frumoasa ca Andra!!

Ama, Simo, v-am vazut pozicile, ma bucur sa va cunosc fete zimbarete. Simo, inteleg acum de ce plingi dupa par...e superb! Lasa ca acum se regenereaza cu ocazia asta, dar isi revine, te asigur!

Simona, mami de baieti David si Matei si 14+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Miki, Deea, intr-adevar apa fierbinte la burtica nu e voie, poate provoca contractii, in schimb la picioare e ok, mie chiar mi-a recomandat dr cind am fost racita cobza si nu puteam lua prea multe doctorii.
Miki, sanatate baietelului, si al meu, cel mic, a inceput sa tuseasca usor aseara, dupa doar o sapt de cresa, deja am inceput imunizarea cu imunobaby...Sper sa fie blinda iarna asta in privinta racelilor...HHmmm
Anaxena, sper sa reusesti ce ti-ai propus, sa scapi de stresul asta.

Eu tb sa aranjez dulapul in weekendul asta, sa scot toate hainele subtirele, ca si asa nu ma mai incap si sa scot de gravida ce mai am si mai largutze, mai grosute...E nebunie in dulapul meu..:Abia astept sa ma mut la spaaatiu mult!!!!

Simona, mami de baieti David si Matei si 14+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Neata fetelor! Ce bine e in WE dupa o saptamana de munca!
Madutza, nu sunt ginecolog, si am mai zis acum cateva zile - sunt cardiolog . Dar am facut gineco la facultate, si prietena mea cea mai buna e ginecolog
Ce mai fac Lalely si Gabi_B, nu le-am mai citit deloc
Va pup si un WE placut


Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna dimineata, fetelor.sorry, ca nu am pus si eu poze, dar placerea mea cea mai mare a fost sa va vad pe voiazi am sa incerc sa pun si eu 2-3 poze de la nunta mea, am vazut ca asa se poarta- de pozele in care fiecare aratam cat mai bine- sotul meu a fost atre incantat ca a vazut atatea top-modele blonde, brunete, unele si mai putin dezbracate- la plajasi miercuri dupa eco de 12 SA+ am sa adaug si burtica,vreau sa ma abtin pana atunci, ptr ca am mari emotii..oricum am burtica mult mai mare de cat 3/4 dintre voi..la varsta asta a sarcinii, cu toate ca nu m-am ingrasat nici un kg..
asa cum spunea si pisuc si eu am facut ceva gineco in facultate, si sunt asa incantata sa observ toate semnele pe viu, pe mine, in sfarsit: nodulii de la sani, inchiderea la culoare a mamelonului, venulele nou aparute pe sani si chiar incep sa se vada usor si cele de pe burta..mi se par asa niste minunatii..le-am vazut la vara-mea, la prietene, dar la mine sunt cele mai frumoasede, ca sunt ale mele
ca vorbeati de lucruri, eu am primit o promisiune de carut de gemeni, una de patut si de cantar de bebe.in rest nu am sa cumpar nimic pana la 7 luni..nu de alta, dar dc se intampla ceva cu sarcina, o sa-mi fie si mai greu cu toate lucrurile alea in jur.pe de alta parte mai am 6 embrioni la congelat, asa ca o raza de speranta ar mai fi pe undeva ar fi bine, dc lucrurile ar merge bine de data asta..ca am obosit si eu cu atatea tratamente, bani dusi pe apa sambetei..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata

viss te citesc mereu
gandeste pozitiv, de data asta nimik nu se va mai intampla
ingerasii nostri din iarna s au intors din nou la noi, impreuna cu cate un fratior sau surioara, a fost voia lui Dumnezeu, care are grija ca ei sa se nasca sanatosi si la timp.
pup si ai grija de tine

+20 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput