Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (134)
Raspunsuri - Pagina 6
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adina_bulina Ziua buna si de la noi! Intrebari: 1. voi cu ce detergent spalati vasele bebelului? 2. bagam in iaurt cereale? e ok? 3. asta nu mai e intrebare, dar... ar fi super sa punem la semnatura ziua de nastere a bebelului ca sa stim toate evolutia varstei. ce ziceti? Mami de Maria Dalia (06.02.2010) http://community.webshots.com/user/adina_bulina Poze Maria Dalia |
1. fairy, dr f diluat (ta-su nu prea e de acord cu detrgentul pe vasele lui) si 1 data/2 sapt le bagam in dezinfectant solutie.
2. in iaurt nu se baga cereale care contin deja lapte. de ex, eu mai bag biscuiti.
3. mmmmm, mie imi place sa mai schimb cate ceva la semnatura asa ca nu stiu daca merge propunerea
Mihaela, mami de Florin Cristian (sagetator din 2009) (povestea nasterii)
... 8 zile pan'la
Lillo spune:
Poze din locurile vizitate in concediu
http://picasaweb.google.ro/105613891286253016883/UntitledAlbum#
micki_mica spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem Buna noaptea! ... Si ca sa va zic ceva noutati despre isteata lu' mama... in ultima vreme i-am tot citit povestioare cu animalute, i-am aratat poze, am iesit afara si i le-am aratat live, am cantat si am vorbit in limba tuturor animalelor de am transformat casa in gradina zoologica la un moment dat...ca numai ham-ham-uri si miau-miauri si cotcodacuri se auzeau la noi in casa ...siii...azi ma uitam cu fii-mea pe o cartulie din aia cu animale si am intrebat-o care-i pisica miau miau si a dus mana exact la cartonul cu pisica. Am zis ca-i pura coincidenta si am insistat, intorcand imaginile in alta pozitie...si a ales aceeasi imagine...am repetat exercitiul de mai multe ori ca sa fiu convinsa ca nu-i doar o intamplare si m-am convins. Si am constatat ca recunoaste si catelul...e suficient sa-i zic ca mergem la ham-ham si deja il cauta cu privirea, stie exact unde e cusca si unde sa se uite dupa el...imi venea s-o pap nu alta...Reactioneaza si la calul clop-clap si la masina brum-brum, stie exact la ce sa se uite... Deci, se pare ca am primit exact ce-am cerut: un copil frumos ca tat-su si destept ca ma-sa! Deh, cioara! In schimb e elefantzica la fel ca mine, se misca greu...nu merge in patru, ci se taraste...si se deplaseaza numai inapoi, nu stie cum sa mearga inainte. E coma! Vrea sa ajunga la jucarie, ridica fundul si mainile alternativ, cand una cand alta, si da in marsarier si se ofticaaaa...comedie mare, nu va mai povestesc! ... Nu-mi mai amintesc nimic din urma...e deja 1...maine am zi plina, ca facem hram duminica (trebuia miercuri, dar am amanat pt week-end) si avem musafiri si am de gatit o groaza si de facut curat si de avut grija de zgubi...nush cand mai reusesc sa intru... Va ...noapte buna!!! |
si ce fata frumusica si isteata are mama!
bravoooo!
Mihaela, mami de Florin Cristian (sagetator din 2009) (povestea nasterii)
... 7 zile pan'la ...............
andreea.2009 spune:
Buna fetelor,
Cu siguranta nu ma mai stie nimeni pe aici. Am fost si eu inscrisa la odiseea pufuletilor de ianuarie februarie. Nu sunt eu genul care scrie foarte mult dar v-am citit mult timp inainte de a naste.
Ma uit si nu prea vad figuri cunoscute...de cris.dogarel imi aduc aminte, dar mai erau si alte fete active care acum nu le gasesc...de exemplu larisel...parca avea 2 fetite gemene...este bine?
Eu am nascut pe 21 ianuarie o minune de baietel Sebastian-Andrei. A fost un voinic de 3600 gr.
Nu imi vine sa cred cat de repede au trecut aceste luni. Avem aproape 8 luni. Inca il alaptez, papa si mancarica...si este toata ziua cu gura cascata poate poate ii pica ceva. Nu pot nici cana cu cafea sau ceai sa o duc la gura ca mot si el.ziua nu prea vrea sa doarma, in schimb cand se face ora 9 seara (parca are vreun ceas in burtica), papa si face nani pana dimineata....Multumesc Domnului pentru asta...asa a fost de mic.
Am sa reincep sa va citesc si sa va scriu pentru ca este foarte frumos sa impartasesti aceste momente cu cineva. Va doresc un weekend placut alaturi de micile voastre minuni
blue_flower spune:
Eu spal cu Fairy din prima zi de cand i-am dat biberon si apoi sterilizez. Probabil voi mai steriliza pana pe la 1 an. Apoi mai vedem. De altfel el mananca si bea din recipientele lui sau ale noastre, dar biberoanele in care a fost lapte le sterilizez.
Lansez un alt sondaj: cata apa beau copii vostri intr-o zi?
Eu ii pun in canita cu cioc dimineata cam 150ml si o bea pana seara. Uneori am mai suplimentat. Intreb asta pt ca de curand a avut vreo 2 zile in care a avut buzele crapate, zic eu de la sete. Ca febra nu avea. I-am suplimentat nitel apa, adica i-am dat mai des, daca vroia bine, daca nu, nu. Si tot vroia. Eu nu i-am prea dat apa pt motiv sa nu ii umplu stomacul cu apa in loc de mancare.
Deci....cata apa pe zi?
miremia spune:
citat din mesajul lui andreea.2009 Buna fetelor, Cu siguranta nu ma mai stie nimeni pe aici. Am fost si eu inscrisa la odiseea pufuletilor de ianuarie februarie. Nu sunt eu genul care scrie foarte mult dar v-am citit mult timp inainte de a naste. Ma uit si nu prea vad figuri cunoscute...de cris.dogarel imi aduc aminte, dar mai erau si alte fete active care acum nu le gasesc...de exemplu larisel...parca avea 2 fetite gemene...este bine? Eu am nascut pe 21 ianuarie o minune de baietel Sebastian-Andrei. A fost un voinic de 3600 gr. Nu imi vine sa cred cat de repede au trecut aceste luni. Avem aproape 8 luni. Inca il alaptez, papa si mancarica...si este toata ziua cu gura cascata poate poate ii pica ceva. Nu pot nici cana cu cafea sau ceai sa o duc la gura ca mot si el.ziua nu prea vrea sa doarma, in schimb cand se face ora 9 seara (parca are vreun ceas in burtica), papa si face nani pana dimineata....Multumesc Domnului pentru asta...asa a fost de mic. Am sa reincep sa va citesc si sa va scriu pentru ca este foarte frumos sa impartasesti aceste momente cu cineva. Va doresc un weekend placut alaturi de micile voastre minuni O mana de ajutor pentru terapia Ionelei-Stefania! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153501 Andreea, mami de Izabela (05.10.2004) si Sebi (21.01.2010) http://picasaweb.google.ro/andreea.radaslavescu http://www.youtube.com/watch?v=rL8GAuUYu14&feature=related |
Buna si bine ai revenit printre noi, sa-ti traiasca minunea!
Larisel este bine, gemanutele la fel...sunt tare frumoase. Nici eu nu-mi amintesc de tine, e drept ca in primele 3 luni de sarcina n-am prea intrat. Sper sa auzim cat mai des vesti despre bebe Sebastian.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg
miremia spune:
citat din mesajul lui blue_flower Eu spal cu Fairy din prima zi de cand i-am dat biberon si apoi sterilizez. Probabil voi mai steriliza pana pe la 1 an. Apoi mai vedem. De altfel el mananca si bea din recipientele lui sau ale noastre, dar biberoanele in care a fost lapte le sterilizez. Lansez un alt sondaj: cata apa beau copii vostri intr-o zi? Eu ii pun in canita cu cioc dimineata cam 150ml si o bea pana seara. Uneori am mai suplimentat. Intreb asta pt ca de curand a avut vreo 2 zile in care a avut buzele crapate, zic eu de la sete. Ca febra nu avea. I-am suplimentat nitel apa, adica i-am dat mai des, daca vroia bine, daca nu, nu. Si tot vroia. Eu nu i-am prea dat apa pt motiv sa nu ii umplu stomacul cu apa in loc de mancare. Deci....cata apa pe zi? de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Cand erau calduri mari vreo 150, acum mai bea doar vreo 40-50 de ml.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg
ioana_fota spune:
citat din mesajul lui andreea.2009 Buna fetelor, Cu siguranta nu ma mai stie nimeni pe aici. Am fost si eu inscrisa la odiseea pufuletilor de ianuarie februarie. Nu sunt eu genul care scrie foarte mult dar v-am citit mult timp inainte de a naste. Ma uit si nu prea vad figuri cunoscute...de cris.dogarel imi aduc aminte, dar mai erau si alte fete active care acum nu le gasesc...de exemplu larisel...parca avea 2 fetite gemene...este bine? Eu am nascut pe 21 ianuarie o minune de baietel Sebastian-Andrei. A fost un voinic de 3600 gr. Nu imi vine sa cred cat de repede au trecut aceste luni. Avem aproape 8 luni. Inca il alaptez, papa si mancarica...si este toata ziua cu gura cascata poate poate ii pica ceva. Nu pot nici cana cu cafea sau ceai sa o duc la gura ca mot si el.ziua nu prea vrea sa doarma, in schimb cand se face ora 9 seara (parca are vreun ceas in burtica), papa si face nani pana dimineata....Multumesc Domnului pentru asta...asa a fost de mic. Am sa reincep sa va citesc si sa va scriu pentru ca este foarte frumos sa impartasesti aceste momente cu cineva. Va doresc un weekend placut alaturi de micile voastre minuni O mana de ajutor pentru terapia Ionelei-Stefania! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153501 Andreea, mami de Izabela (05.10.2004) si Sebi (21.01.2010) http://picasaweb.google.ro/andreea.radaslavescu http://www.youtube.com/watch?v=rL8GAuUYu14&feature=related |
Bine ai venit,te asteptam mai des pe la noi.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
ioana_fota spune:
citat din mesajul lui blue_flower Eu spal cu Fairy din prima zi de cand i-am dat biberon si apoi sterilizez. Probabil voi mai steriliza pana pe la 1 an. Apoi mai vedem. De altfel el mananca si bea din recipientele lui sau ale noastre, dar biberoanele in care a fost lapte le sterilizez. Lansez un alt sondaj: cata apa beau copii vostri intr-o zi? Eu ii pun in canita cu cioc dimineata cam 150ml si o bea pana seara. Uneori am mai suplimentat. Intreb asta pt ca de curand a avut vreo 2 zile in care a avut buzele crapate, zic eu de la sete. Ca febra nu avea. I-am suplimentat nitel apa, adica i-am dat mai des, daca vroia bine, daca nu, nu. Si tot vroia. Eu nu i-am prea dat apa pt motiv sa nu ii umplu stomacul cu apa in loc de mancare. Deci....cata apa pe zi? de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
A mea nu vrea deloc apa abia bea ceai o sa mai incerc poate,poate.Voi ce marca de apa le dati?ca eu am incercat vreo 3 si ...
ioana_fota spune:
Miremia ai PM.