Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (134)
Raspunsuri - Pagina 7
ioana_fota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lillo Poze din locurile vizitate in concediu http://picasaweb.google.ro/105613891286253016883/UntitledAlbum# |
Foarte frumoase pozele,ar fi fost mai frumoase si cu voi pe acolo dar inteleg discretia
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
miremia spune:
Ioana_fota m-a rugat sa va pun
link-ul asta
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg
ioana_fota spune:
Miremia vroiam sa ma refer la biscuiti ca am vazut ca s-a discutat intens zilele astea
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui Nik0le ratusca, xela, BF, alexutzzza va multumesc pt explicatiile detaliate ref la tocuri. Dati-mi si mie va rog o idee unde as putea sa caut pantofi d-astia cu calapod bun. alexutzzza, sanatate multa bunicii tale! ratusca, vezi ca borcanelul ala de care zici cu vitel, daca e de la hipp, are si branza in el, cica dietetica. Irina mi-a mancat jumate din el si pe urma a varsat si nu i-am mai dat. Mai astept cu branza... MP lorex, mersi pt linkuri, faine incaltari! oani, ce bine ca-i place asa mult lui Luc la gradi! Esti si tu mai linistita asa. Spor la treaba! micki foarte tare descrierea lui Kiti la masa! Nici a mea nu-i departe... lali, esti sigura ca vrei cheful meu de munca? Apare cam o data la 6 ani, se pare... Io zic ca nu-i de bine. Copiii nostri da, sunt pe aceeasi masura, dar hai sa-i lasam sa se mai cunoasca... . Stiu ca aveam cam acelasi dpn, o fi fost dpn-ul slabanogilor... Nu se superi ca zic asa, da? bubu, felicitari pt dintisor! tomaca, cris.d, multumim pt capitol! Va , noapte buna! de Isabela si Irina (februarie 2010) |
Nikole, pe borcanel scrie: Orez cu morcovi si vitel. Ingrediente: morcovi, orez fiert, apa, vitel, ulei de porumb, sare iodata... si atat! Cred ca tu te referi la alt borcanel
Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)
AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
ratusca_mica spune:
Buna seara,
Ne-am adunat si noi de pe drumuri.
Vestea cea mai importanta pe ziua de azi: mi-am gasit pantofii!!! Absolut intamplator, pentru ca ma apucase curatenia, profitand ca Andrei era afara cu tati Sunt foarte happy, azi am luat si o rochita (zic eu) draguta, deci sunt echipata pentru botez .
Citind raspunsurile cu iaurtul, observ ca iar am comis-o: eu i-am pus in iaurt branza facuta din lapte Dorna . Oricum nu a mancat decat jumatate din ce pregatisem eu...
Apa bea cam 100 ml, dar din biberon, cu canita nu prea reuseste, sa zic maxim 50 ml cu ea.
Am fost la magazinul bio din Baneasa sa iau piept de pui pentru copil. Sa lesin acolo si alta nu... kilul de piept de pui bio: 185 RON. Kilul de piept de curcan: 175 RON... a, si bonus pere bio la 35 RON kilul din care jumatate stricate. Deci effective price: 70 RON
xela_07 spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica Buna seara, Am fost la magazinul bio din Baneasa sa iau piept de pui pentru copil. Sa lesin acolo si alta nu... kilul de piept de pui bio: 185 RON. Kilul de piept de curcan: 175 RON... a, si bonus pere bio la 35 RON kilul din care jumatate stricate. Deci effective price: 70 RON Ratusca mami de Andrei Ioan (2010) AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
OMG
xela_07 spune:
eu cu apa nu ma bag in seama ca nu prea stiu, adica eu nu masor nimic nici ce mananca nici ce bea. nu mai vrea sa manance pa... am in general la mancarica o ceasca de cafea din care papa jumate. nici nu ma gandesc sa masor ca probabil mi se va parea putin la ce cantitati aud la voi si nu vreau sub nici o forma sa incep cu artificii si pacaleli. mi-ajunge A
vizavi de apa, noi am trecut de la paharelul de tuica la pahar mare si normal de apa ca deh era mai interesat sa bea si el din paharul meu. vreau sa va spun ca mi se pare ireal acum, bea f f frumos si nu varsa nici o picatura. oricum ma atentioneaza cand ii e sete ca se intinde dupa sticla sau incepe sa inghita in sec cand beau eu si sa traga de paharul meu. deja in deplasare (fina/bunica) a avut si el paharul lui separat din care a "servit" apa. am baiat mare ...
xela_07 spune:
spalat vasele lui - normal ca orice vase, daca stau si ma gandesc bine nici nu are vasele lui. eu nici lingurita de silicon nu am cumparat
restul nu ma bag ...
ratusca_mica spune:
Cuscra, am vazut pozele noi cu Andreea, ce dulce e, si sta deja in piciorute!!! N-o mai prinde acum Andrei, la cat de lenes e
lorex spune:
Apar si eu...alerg de dimineatza cand dupa voi, cand dupa fiica-mea..
Sa va povestesc...asnoapte am avut probleme, poate va dati si voi cu parerea ce-a fost ca eu nu prea inteleg..
dar sa incep cu inceputul, sa va spun ce-a mancat ieri:
ora 8: 210 ml LP
ora 10: avocado cu banana si branzica blenduite, cam 100 grame
ora 13: 150 ml LP
ora 16: piure de legume cu o lingurita de cereale, cam 120 gr
ora 18: iaurt cu o lingurita cereale
ora 20.30: 210 LP cu 3 lingurite cereale
ora 23 (pt ca se trezise si nu mai vroia sa adoarma): 120 ml LP
si cu toate astea, cu toate ca a fost prima zi cu 3 mese si un bibe de LP bonus la ora 23, S-A TREZIT PLANGAND LA 4.30 NOAPTEA si nu am putut-o linisti cu nimic, a plans vreo 40 de minute timp in care am incercat mai multe scheme, nimic nu a mers pana cand nu i-am facut 90 de LP!!!
L-a ras, dupa care a adormit linistita pana la aproape 8!!
Acuma ori ii puseu de crestere, ori ii haplea dar nu-i de gluma...
nu, nu...
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_