Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (134)
Raspunsuri - Pagina 8
ratusca_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 eu cu apa nu ma bag in seama ca nu prea stiu, adica eu nu masor nimic nici ce mananca nici ce bea. nu mai vrea sa manance pa... am in general la mancarica o ceasca de cafea din care papa jumate. nici nu ma gandesc sa masor ca probabil mi se va parea putin la ce cantitati aud la voi si nu vreau sub nici o forma sa incep cu artificii si pacaleli. mi-ajunge A vizavi de apa, noi am trecut de la paharelul de tuica la pahar mare si normal de apa ca deh era mai interesat sa bea si el din paharul meu. vreau sa va spun ca mi se pare ireal acum, bea f f frumos si nu varsa nici o picatura. oricum ma atentioneaza cand ii e sete ca se intinde dupa sticla sau incepe sa inghita in sec cand beau eu si sa traga de paharul meu. deja in deplasare (fina/bunica) a avut si el paharul lui separat din care a "servit" apa. am baiat mare ... |
Ce tare, deja te atentioneaza!
Sa ma laud si eu (nu stiu daca e cazul, dar mie mi se pare mare lucru ): cand bea apa din bibe stand in fundulet da capul pe spate ca sa curga, ca altfel trage aer, nu apa
Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)
AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
lorex spune:
Ratusca asta-i f tare!
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui lorex Apar si eu...alerg de dimineatza cand dupa voi, cand dupa fiica-mea.. Sa va povestesc...asnoapte am avut probleme, poate va dati si voi cu parerea ce-a fost ca eu nu prea inteleg.. dar sa incep cu inceputul, sa va spun ce-a mancat ieri: ora 8: 210 ml LP ora 10: avocado cu banana si branzica blenduite, cam 100 grame ora 13: 150 ml LP ora 16: piure de legume cu o lingurita de cereale, cam 120 gr ora 18: iaurt cu o lingurita cereale ora 20.30: 210 LP cu 3 lingurite cereale ora 23 (pt ca se trezise si nu mai vroia sa adoarma): 120 ml LP si cu toate astea, cu toate ca a fost prima zi cu 3 mese si un bibe de LP bonus la ora 23, S-A TREZIT PLANGAND LA 4.30 NOAPTEA si nu am putut-o linisti cu nimic, a plans vreo 40 de minute timp in care am incercat mai multe scheme, nimic nu a mers pana cand nu i-am facut 90 de LP!!! dupa care a adormit linistita pana la aproape 8!! Acuma ori ii puseu de crestere, ori ii haplea dar nu-i de gluma... nu, nu... _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Sincer nu stiu care ar fi problema, insa ce remarc eu este faptul ca are mai multe mese. Cam pe la varsta asta zice in Mama si Copilul ca au 5 mese si unii renunta la 1 si raman cu 4... ideal al fi 6-10-14-18-22.
Noi 5 mese avem, mai dese un pic ca la 20 deja dormim.... chiar nu stiu daca are legatura, insa asta mi-a sarit mie in ochi, sa nu te superi
lorex spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica Buna seara, Ne-am adunat si noi de pe drumuri. Vestea cea mai importanta pe ziua de azi: mi-am gasit pantofii!!! Absolut intamplator, pentru ca ma apucase curatenia, profitand ca Andrei era afara cu tati Sunt foarte happy, azi am luat si o rochita (zic eu) draguta, deci sunt echipata pentru botez . Citind raspunsurile cu iaurtul, observ ca iar am comis-o: eu i-am pus in iaurt branza facuta din lapte Dorna . Oricum nu a mancat decat jumatate din ce pregatisem eu... Apa bea cam 100 ml, dar din biberon, cu canita nu prea reuseste, sa zic maxim 50 ml cu ea. Am fost la magazinul bio din Baneasa sa iau piept de pui pentru copil. Sa lesin acolo si alta nu... kilul de piept de pui bio: 185 RON. Kilul de piept de curcan: 175 RON... a, si bonus pere bio la 35 RON kilul din care jumatate stricate. Deci effective price: 70 RON Ratusca mami de Andrei Ioan (2010) AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
Ma bucur ca ti-ai gasit pantofii si sa porti fericita rochitza!
N-am inteles de ce ai comis-o ca ai pus branzica in iaurt..
super preturi acolo la bio...mi se par cam umflate
_
_
lorex spune:
citat din mesajul lui miremia Lillo ma bucur ca te-ai linistit, spor la supica! Cu gandul la supica mi-am amintit de dieta mea din ultima luna: pepsi, biscuiti, ciocolata de casa, pilaf cu gaina grasa de tara, sarmalute si poale-n brau de la targ . Trebuie sa ma mai ambitionez o data sa mai dau cateva kg jos ca imediat trec cele 9 luni. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 6 kg |
_
_
ratusca_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
Ma bucur ca ti-ai gasit pantofii si sa porti fericita rochitza! N-am inteles de ce ai comis-o ca ai pus branzica in iaurt.. super preturi acolo la bio...mi se par cam umflate _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Pai am inteles ca in iaurt nu se pune altceva pe baza tot de lapte (adica branzica mea...) sau e valabil doar la cereale?
lorex spune:
citat din mesajul lui adina_bulina Ziua buna si de la noi! Intrebari: 1. voi cu ce detergent spalati vasele bebelului? 2. bagam in iaurt cereale? e ok? 3. asta nu mai e intrebare, dar... ar fi super sa punem la semnatura ziua de nastere a bebelului ca sa stim toate evolutia varstei. ce ziceti? Mami de Maria Dalia (06.02.2010) http://community.webshots.com/user/adina_bulina Poze Maria Dalia |
1.vasele ei...nu prea are...in afara de 5 biberoane, 2 lingurite si 3 recipiente avent. Le spal de obicei doar cu apa si apoi le sterilizez, biberoanele in fiecare zi , celelalte din cand in cand.Nu prea folosesc detergent de vase pt ca eu nu am apa calda curenta (nu am centrala de apartament) si consider ca nu se clateste bine detergentul cu apa rece! Cand am apa fierbinte la robinet le spal cu detergentul de vase (Pur) si clatesc ca nebuna! Apoi sterilizez! Mentionez ca in primele 3-4 luni nu am spalat deloc cu detergent biberoanele!
2. eu pun cereale simple in iaurt (orez sau grau, integrale si bio). Le pregatesc cu un pic de apa fierbinte ca sa se umfle (asa scrie si pe cutie ca se face) apoi le torn in iaurt si amestec!
3.
_
_
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ratusca_mica
Sincer nu stiu care ar fi problema, insa ce remarc eu este faptul ca are mai multe mese. Cam pe la varsta asta zice in Mama si Copilul ca au 5 mese si unii renunta la 1 si raman cu 4... ideal al fi 6-10-14-18-22. Noi 5 mese avem, mai dese un pic ca la 20 deja dormim.... chiar nu stiu daca are legatura, insa asta mi-a sarit mie in ochi, sa nu te superi Ratusca mami de Andrei Ioan (2010) AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
da, ar fi o idee, o sa reflectez la asta...
mentionez ca masa de la ora 23 nu exista de obicei. Normal ultima masa e pe la 8-8.30 dupa care nani. Dar ieri am fost in vizita, a adormit dupa bibele de la 8 apoi s-a trezit cand am ajuns acasa si nu mai avea chef de somn, as aca i-am dat niste lapte poate adoarme mai repede, dar nu, tot s-a mai fatzait jum de ora
_
_
lorex spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ratusca_mica
Pai am inteles ca in iaurt nu se pune altceva pe baza tot de lapte (adica branzica mea...) sau e valabil doar la cereale? Ratusca mami de Andrei Ioan (2010) AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
Habar n-am!
_
_
ratusca_mica spune:
Intrebare: pot sa pun broccoli in spanac, in ideea ca e tot "verde"? Intreb pt ca eu nu mananc broccoli, deci nu prea stiu ce gust are si mi-e sa nu stric spanacul, pe care il mananca de altfel foarte bine!