Dovlecei in sarbatoare *191* LMA Darius!!!
Raspunsuri - Pagina 6
monica_dicut spune:
Fragutza mami, m-am tot gandit la voi, cum a iesit petrecerea lui Pisi.
Alex, da-l naibii de mesaj, noi stim ca tu esti o sufletista si te gandesti la toata lumea
hepi, ne bucuram ca Maia e bine si tu esti happy
Am vazut si eu poze frumoase de sarbatoriti (m-a dat pe spate tortul Carinei si locatia si mai ales ea ), Andrei barbatel cu tort yammi. Si poze de prin tari straine cu Maria si ALexutul .Si pozele cu buflicele lui Elle . Ai doua fete minunate mami, si seamana tare bine intre ele, mie asa mi se pare. Foarte frumoase toate pozele si toti dovleceii.
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
monica_dicut spune:
Si daca Alex are o dilema cu inaltimea. EU am o dilema cu numarul la pantofi. Aveti idee ce lungime au bebicii la talpa? Ca mie mi se pare ca fii-miu are piciorusul cam mic pt varsta lui. Eu i-am luat incaltari 21 (sandale, din astea din piata care ii sunt doar putin mari, 20 erau fixe) si altele (de firma) care ii sunt imense acelasi numar. SI de la aceasi firma, 20 ii sunt fixe. Eu nu mai inteleg nimic. Nu cred ca am fost prea coerenta
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
daciana.ilie spune:
La multi ani Sabina!
Sa fiti fericiti alaturi de fetele voastre si sa va iubiti la fel de mult si peste multi multi zeci de ani!
Raluk apropo de tbc - poti fi sigura doar intr-un fel ... cerandu-i duamnei cu vaca sa si-o vaccineze;
hepilico ma bucur ca admiti de data aceasta ca exista si o femeie de cariera pe acolo, pe langa o mama exceptionala
referitor la vre-o mamica care nu o iubeste pe uka si care ar fi in stare sa stearga pozele sa stii ca te contrazic ... nu cred ca un lucru il presupune pe celalalt; eu am declarat ca nu ma inscriu in fan club-ul ei si nici prietene de suflet nu cred ca am putea deveni dar nici la sters pozele unui copil nu m-as putea cobori vreodata; indiferent cate disensiuni /pareri contradictorii as avea cu cineva nu sunt genul care sa tina in suflet ganduri rele la adresa cuiva;
si acu am fugit
va pe toooaaaaateeee
daci
_
a trecut aproape un an si eu am devenit nostalgica ... asa ca am cautat si gasit povestea nasterii lui Darius, spusa de sotul meu
prima parte
partea a doua
daciana.ilie spune:
...mai vroiam sa zic .... olita nu avem prin casa inca ..si nici pana la un an jumate nu cred sa avem
lapte de vaca ii dau rar si doar in combinatiile orez in lapte /gris cu lapte - cand nu mai ajuta tzitzile si vrea un supliment, bagam formula cu cereale - de obicei seara
gata, fug
daci
_
a trecut aproape un an si eu am devenit nostalgica ... asa ca am cautat si gasit povestea nasterii lui Darius, spusa de sotul meu
prima parte
partea a doua
aidaciolac spune:
... tz tz tz , mai daci mai , pai candva ai zis pa pa la DC din cauza mea ca nu ai fost de acord cu mine ... si totusi , ai dat telefon sa vezi cum suntem Te fata draga .
Cat despre sters poze , eu nu pot sa cred ca cineva a facut asa ceva cu intentie ... si nu si-a facut nimeni mila de creieru meu sa imi dea link pe PM cu ele
alexule nu mai plange mami , bine ca esti la zi
monicutz si noi am cumparat incaltari la bebel marimea 20. Nu pot sa zic ca sunt de firma. Ce firma? Dar nici din bazar nu sunt luate. Ce vreau sa iti zic e ca ghetutele de casa sunt fixe tare , iar cele de strada sunt ok inca si de ziua lui a mai primit o pereche de ghetute 21 care vad ca sunt cam mari. Acum nu stiu cat trebuie sa poarte la incaltari si m-as fi asteptat sa poarte marime mare avand in vedere ca eu port 41 si Laci poarta 45 ...
carinablanca spune:
[a] SABINA
Matei Alexandru
Rianna Andreea
Alexandru
Andrei
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com
Lali_mete spune:
Buna zia la toata dovlecimea!
In primul rand "La multi ani" tuturor sarbatoritilor de zilele trecute,La multi ani Daciana,La multi ani Sabyna, sa fiti iubite si apreciate de toti cei din jur .
Citat: |
citat din mesajul lui daciana.ilie La multi ani Sabina! referitor la vre-o mamica care nu o iubeste pe uka si care ar fi in stare sa stearga pozele sa stii ca te contrazic ... nu cred ca un lucru il presupune pe celalalt; eu am declarat ca nu ma inscriu in fan club-ul ei si nici prietene de suflet nu cred ca am putea deveni dar nici la sters pozele unui copil nu m-as putea cobori vreodata; indiferent cate disensiuni /pareri contradictorii as avea cu cineva nu sunt genul care sa tina in suflet ganduri rele la adresa cuiva; |
Eu am ctit pe sarite, Liliacul meu drag,le-ai aratat cat de bine s-au inteles Radu cu Paul ,la fete?
Am fost aproape trei zile la surioara mijlocie,am muncit la camp cum nu am mai facut-o de 4 ani si nu ma doare nimic in afara noadei ,pentru ca am cazut in fund in caruta si cum am slabit,nexam buci sa amortizeze caderea. Ma credeti ca imi era dor de depanushat porumb,mers cu caruta, trezit dimineata pentru taiat coceni? Spre rusinea mea nu mai am muschii de altadata si nu am reusit sa tai coceni...deloc ,nici macar unul. Evident ca am dat vina pe secera ,ca nu era ascutita,ca nu avea forma celei de la mama de acasa etc,etc. Sora-mea taia cu o viteza supranaturala pentru mine .
Ma bag putin la nani si ma intorc.
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
SabinaY. spune:
Mai Lali de ce te simti tu mereu cu musca pe caciula?
Eu sunt convinsa ca nimeni nu te-a pus la colt sa te arate cu degetul
Uite tocmai de aceea ma bucur ca io nu mai cunosc parola pt DC si pt mail...
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
SabinaY. spune:
Dragelor va invit la o felie de tiramisu!Este DE-LI-CI-OS!
Va multumesc din suflet pentru urari!Anul asta a fost cu totul special!N-am primit atatea urari in viata mea!
Nu-mi vine sa cred ca atatia prieteni virtuali imi daruiesc in scris atatea urari calde,sincere si frumoase.Astea sunt cele mai de pret cadouri.Am sa le salvez pe toate!
Va multumesc tare mult!Sunteti minunate!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SabinaY. Mai Lali de ce te simti tu mereu cu musca pe caciula? Eu sunt convinsa ca nimeni nu te-a pus la colt sa te arate cu degetul Uite tocmai de aceea ma bucur ca io nu mai cunosc parola pt DC si pt mail... "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de "mogalnete" Japonia prin ochii unui amator Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009) fosta devylla |
nu m-am simtit cu musca pe caciula,mi-a parut rau de ce am iscat atunci,atat. Am gandit ca si Daciana, ca este doar o greseala ,ca nu cred ca ar face nimeni o chestie asa de prost gust din invidie sau ura. Ar insemna prostie.
Stiu ca nu m-a aratat nimeni cu degetul ,am scris ca m-am simtit aiurea pentru ca m-am pus in locul ei si nu mi-a fost bine. Daca trimiteam link si era pus la trash reactionam exact la fel ca ea,as fi crezut ca cineva nu ma place . Nici o clipa nu m-am gandit ca ar face referire la mine,sau ca vre-una ati fi gandit asa,ca doar ne cunoastem de cateva luni bune .
toata dovlecimea de la mic la mare.
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania