Dovlecei in sarbatoare *191* LMA Darius!!!
Raspunsuri - Pagina 7
Iulika29 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
am vazut si eu in sfarsit , absolut superbe dana foarte frumos raspuns fragutzo pai daca si tu te plangi de marimile hainelor ce sa mai zic io . si Natalixa luto si ai vorbit cu printu mai ce noroc ... chiar asa , el a fost casatorit cu Diana? barbatii astia , am si eu unul acasa SABINA multa sanatate si bucurii alaturi de familia ta! RIANNA ALEXANDRU ANDREI MATEI sa cresteti mari si sanatosi! Aida ... povestea nasterii Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Las' draga mea ca eu am unul acasa care sigur ma intreba cine e printul Charles!!!
Va pup fetelor si in curand revin si eu pe baricade..Eu sunt bine Bruce e bine si el, acum fug så il iau de la gradi.Cu bubu a mers bine operatia.Se odihneste ca a trecut prin stari de panica de la un ceas la altul, dar le-am rezolvat noi pana la urma.urmeazå recuperarea de o såpt si apoi gata e ca nou.
Sabina,Daciana La multi ani va doresc cu multa sånåtate si o viata pina de bucurii!!
Urez si eu dovlecutilor sårbatoriti azi si zilele astea La multi ani cu multa sånåtate!!Special pt Mozardinul meu preferat!
Imi cer scuze ca nu pot scrie la fiecare in paret dar imi revin si vin la povesti si o så fac si pozute cu burtica mea care nu am mai satur så o mangai.Oricum nu as putea uita de ea ca e o vanzolealå acolo de nu ma vad.
Va pup!
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 14+
Bruce, minunea noastrå
SabinaY. spune:
Gata soata a pregatit masa
Mai vroiam sa o pup pe Iulika draga.
Tot burtik asa frumos ai si de data asta?Ca in sarcina trecuta ai fost superba.Deabia astept sa te vad.
Lali am inteles
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
Lali_mete spune:
Acum cateva ore am fost la dr de familie si am discutat despre ROR ,despre vizita de un an de la medic,despre imunizare impotriva gripei..o gramada de lucruri .
Despre vaccin mi-a spus ca a citit foarte mult referitor la legatura acestuia cu declansarea autismului in perioada in care a facut fetita ei un an,si ca a ales sa nu il faca,nici pe cel de la 7 ani . A invocat o alergie la oua,care in realitate nu exista. Am intrebat despre "varianta homeopata" despre care auzisem,si mi-a spus ca nu este "o varianta" ci un remediu pentru cazul in care copilasul ar fi predispus la autism.DAR efectele imediate ale remediului sunt groaznice,trebuie sa fii dispus sa suporti o cadere a copilului,o perioada scurta nu va sti sa faca mai nimic,nici macar sa isi tina biberonul.Deci nu il recomanda nici unui adult,daramite unui copil. Mi-a spus ca este alegerea mea daca il fac sau nu ,si ca la gradinita il vor primi fie ca are fie ca nu toate vaccinarile. Si ca daca nu face vaccinul este posibil sa fac niste forme mai urate ale bolilor copilariei, forme pe care ar putea sa le faca si daca este administrat vaccinul. Mi-a spus ca am termen doua luni sa ma gandesc daca il fac sau nu,ca nu sunt obligata de nimeni in nici un fel sa il fac.
Imunizare o sa ii fac,marti ne da schema pe care o sa o urmam,vaccin antigripal nu ii fac. Analize o sa ii fac pentru ca vreau eu,mi-a spus ca avand in vedere ca e dezvoltat foarte bine,nu a avut nevoie de nici un tratament de cand s-a nascut, nu ar fi neaparat necesare,dar pentru linistea mea le putem face.
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
liliac1 spune:
La Multi Ani, Sabina, mamica minunata de mogalnete. Sa fii fericita toata viata ca de rasfatat are cine sa te rasfete!
Noi azi am fost de am facut vaccinul de 6 luni In sfarsit l-au primit si l-am executat. V-am zis ca pana acum ma tot pistona ca nu-l au si ca trebuie sa-l cumpar?? Ei...mi-am pus mainile-n sold si-am zis ca pot sa astept ca e suficient ca arunc banii luna de luna la casa de sanatate macar de atata lucru sa beneficiez si eu. Si daca nu i-l fac...paguba-n ciuperci. Iaca a aparut vaccinul.
Sa va povestesc istericalele lu' musiu?? Si cum primeam sfaturi sa-i dau calmante ca e prea nervos?? Mai bine nu! Si nici eu nu prea am fost in forma ca ma agitam cu bagat papucii/ scos budigaii/tinut plodu'... asa ca doar m-am incruntat dar asa le-as fi facut un
Lali nu am incarcat pozele pe nicaieri. Si tie asa ti s-a parut??? Ca s-ar fi inteles?? De-asta a trebui sa-l ia sotul meu pe giolgau sa-l potoleasca...
Eu recunosc ca am cel mai miorlait copil din lume si parca mi-e si jena sa ma mai intalnesc cu cineva In general mergem la plimbare in pas alergator, nu ne oprim, nu vorbim, nimic...
Monic ce-ti veni cu nr de la pantof???
Mie parca-mi vine sa nu mai citesc niciun fel de date tehnice despre copii ca ma apuca depresiile. Sa va dau masuratorile de azi: 8,550, 70 cm. Ia sa vedem mai este vreun dovlecel (baietel!!!) mai mic decat noi??? Si..mai este vreunul mai miorlait decat al meu?? Ce naiba sa fac?? Cred ca cel mai bun sfat care pot sa mi-l dau e sa imi vad de ale mele.
La papuci..i-am luat de la ortopedia un 21, cel mai mic numar Sa va spun ca arata ca motanul incaltat???? O sa-i fac o poza sa va arat sa va convingeti. Noi stam binemercic intr-o pereche de papuci marimea 18. Zic eu ca i-ar fi numai buni pentru ca am loc sa-i manevrez laba piciorului in ei.
Doamneeeeeeee, cred ca am un copil reshapat. Cum naiba o fi iesit asa???
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
liliac1 spune:
elle ati avut party, mamis?? Sa-ti traiasca fata si La Multi si Fericiti Ani.
Si daca tortul e cumparat...ma intreb cum de nu te-ai incumetat sa il faci tu, iar daca tu l-ai executat atunci jos palaria .
Pupici Evei drept cadou dar si Annei ca doar e surioara mai mica si merita
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
Lali_mete spune:
Hai mai Lili ca nu si-au scos ochii,nu s-au impins ,au vorbit pe limba lor,deci s-au inteles !
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
madalina84 spune:
SABINA sa fi fericita si sa te bucuri de familia ta frumoasa
MAMIDEANDREI tu ai dat la un moment dat niste retete de aperitive,nu mai faci un efort sa le mai dai odata,mai stiu si cand a cerut MIMIKA ca s-au dat dar nu stiu capitolul si nu am timp sa caut,va rog din suflet sfatuiti-ma si pe mine.Eu fac curat acum si mai tarziu sa ma duc la cumparaturi
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liliac1 elle ati avut party, mamis?? Sa-ti traiasca fata si La Multi si Fericiti Ani. Si daca tortul e cumparat...ma intreb cum de nu te-ai incumetat sa il faci tu, iar daca tu l-ai executat atunci jos palaria . Pupici Evei drept cadou dar si Annei ca doar e surioara mai mica si merita Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
da, am avut un mic party pe 8. au fost vreo 5 copilasi cu parintii. spre rusinea mea, tortul e cumparat .. pur si simplu, nu am avut timp sa fac .. de-abia am avut vreme ptr mancarica, si nu am facut nimic special .. o salata de pui cu telina, o salata cu peste afumat si cartof si niste peste la cuptor si orez garnitura ..
pup pe miorlaiciul shef .. stiu cum e ca sunt patita ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
Ellenuta spune:
monica si anna are piciorul mic. poarta acum o pereche de pantofiori nr 18. eu i-am gasit si pe la zara pantofiori draguti pe marimea ei .. ptr iarna am niste cizmute nr 20 de la eva, insa, cu dres gros si vor fi tocmai ok.
legat de cm si greutate, acum 1 luna, anna avea 78cm si aproape 11 kg. sunt super multumita ca in ultima luna (de cand a invatat sa se ridice si depune efort mai mult), nu a mai luat niciun gram ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
diamar78 spune:
Eu am o stare asa de nasoala incat nu mai vreau sa pregatesc nimic pt maine, nu vreau sa vad picior de musafir prin casa.
La multi ani Sabina, sa fii fericita alaturi de familia ta frumoasa!
La multi ani dovleceilor de 10 septembrie: Matei, Riana, Alexandru si Andrei, sa cresteti mari, sanatosi si frumosi la suflet!
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!