Dovlecei in sarbatoare *191* LMA Darius!!!
Raspunsuri - Pagina 5
Ellenuta spune:
buna fetele
imi cer scuze ca nu pot tine pasul cu voi asa cum imi doresc .. din pacate, am iara o pasa mai proasta, fetele sunt racite, noi la fel .. anna e tare maraita, noaptea ma trezeste de n ori, eva nu stiu ce are si ea de la un timp, insa, imi face adevarate crize de plans/urlat si nu se potoleste nicicum. va citesc si va admir comorile, am vazut toate pozutele. sper sa pot recupera din urma candva.
diamar, nela va pupacesc! stiti voi de ce.
am cateva pozute cu zuzele .. las public albumul azi.
pupici
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui suede Inca ma chinui sa le descarc pe cele din Rhodos (e greu cu timpul )...si cele de la nunta abia azi le luam.Am pus ceva mai multe pe Facebook. L-am culcat pe domnul,ca era cam matait...cred ca de la vremea asta.Poate reusesc acum. Va pupam si noi!!! |
am vazut si eu in sfarsit , absolut superbe
dana foarte frumos raspuns
fragutzo pai daca si tu te plangi de marimile hainelor ce sa mai zic io . si Natalixa
luto si ai vorbit cu printu mai ce noroc ... chiar asa , el a fost casatorit cu Diana? barbatii astia , am si eu unul acasa
SABINA multa sanatate si bucurii alaturi de familia ta!
RIANNA
ALEXANDRU
ANDREI
MATEI
sa cresteti mari si sanatosi!
aidaciolac spune:
ellenutza ce papusele ai acolo , pupam tare sa va faceti bine repede si sa treaca maraiala
suede spune:
Ma bucur ca ti-au placut!!!
Elle multa sanatate la papusici!
Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
am vazut si eu in sfarsit , absolut superbe dana foarte frumos raspuns fragutzo pai daca si tu te plangi de marimile hainelor ce sa mai zic io . si Natalixa luto si ai vorbit cu printu mai ce noroc ... chiar asa , el a fost casatorit cu Diana? barbatii astia , am si eu unul acasa SABINA multa sanatate si bucurii alaturi de familia ta! RIANNA ALEXANDRU ANDREI MATEI sa cresteti mari si sanatosi! Aida ... povestea nasterii Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
alex25 spune:
De la ora 10 scriu la un mesaj kilomteric, cu raspuns pentru fiecare in parte de cand am lipsit si cand sa ii dau send a cazut curentul si am poerdut tot, imi vine sa urlu, m-a apucat plansul de oftica.
Scrisem cate o vorba pentru fiecare, dar nu mai pot relua, nu mai am putere.
Sper sa ma primiti inapoi si asa, fara a scrie nimic din urma.
Va pup tare de tot.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Ellenuta spune:
citat din mesajul lui alex25 De la ora 10 scriu la un mesaj kilomteric, cu raspuns pentru fiecare in parte de cand am lipsit si cand sa ii dau send a cazut curentul si am poerdut tot, imi vine sa urlu, m-a apucat plansul de oftica. Scrisem cate o vorba pentru fiecare, dar nu mai pot relua, nu mai am putere. Sper sa ma primiti inapoi si asa, fara a scrie nimic din urma. Va pup tare de tot. ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
alex, voi ce ati patit, mami?
va pup dulce!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
hepilica spune:
Salutare!
Va pup dragelor! Am mai citit din urma un capitol. Duc lipsa DC-ului...., da' cum va spuneam, tare bine-i la serviciu . cele doo femei din mine isi dau cu succes mana: hepilica - femeia de cariera si hepilica - mama ideala. Iar pentru voi, a treia hepilica- o deosebita prietena .
Imi pare rau ca nu reusesc sa urez la timp puiutilor la multi ani, dar ma gandesc zilnic "a cui e ziua azi?".
Sunt asa "ganditoare" la formulele astea de lapte praf, iar ultimile studii m-au cam speriat. Urma sa trecem de la 1 an pe o formula Junior si luasem in calcul si Aptamil..despre care citesc acum numai "grozavii". Sincer, ma bate gandul sa raman pe formula 2 de la Topfer. Noi nici pe formula 3 nu am trecut din cauza laptelui cu fructe. Astia de la Topfer asa au in gama. Iar pentru JUNIOR nu au.
O sa vorbesc cu doc despre asta.
Maia e ok. A trecut episodul nasucului curgator. Am rezolvat cu oscilo si vitamina C. Uka .
Anomis, mami te pup. Imi pare rau rau rau de analizele puiului. Bravo ca incerci sa ajungi la doc in care ai incredere. Sper din tot sufletul sa gasiti cea mai buna solutie si sa fie totul ok. Daca te pot ajuta cu ceva, da-mi un semn.
Nela - te pup mami optimista. Imi esti tare draga, stii, nu?pupici pentru Banana finuta.
Uka - hai mai mami, doar nu te-ai suparat din cauza incidentului cu pozele carinei. clar a fost o greseala . eu ti-am zis de mult ingeras sa-ti iei ochelari. sigur nu te-ai uitat cum trebuie. sigur nu mai vezi bine. iti zic. ce? stii tu pe aici vreo mamica care sa nu te iubeasca?
o pup pe carinuta frumoasa .
Va pup si imbratisez pe toate!
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
mamideandrei spune:
citat din mesajul lui alex25 De la ora 10 scriu la un mesaj kilomteric, cu raspuns pentru fiecare in parte de cand am lipsit si cand sa ii dau send a cazut curentul si am poerdut tot, imi vine sa urlu, m-a apucat plansul de oftica. Scrisem cate o vorba pentru fiecare, dar nu mai pot relua, nu mai am putere. Sper sa ma primiti inapoi si asa, fara a scrie nimic din urma. Va pup tare de tot. ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
uelcam bec! te primim si asa, stim ca te gandesti la noi! pe unde ati umblat?
ANDREI
alex25 spune:
N-am umblat pe nicaieri, dar am simtit nevoie de a trage o gura de aer si am facut o pauza, insa am citit tot tot, asa ca sunt la zi.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
monica_dicut spune:
SAlutare
LA MULTI ANI SABINA
Iti doresc sanatate si fericire alaturi de familia ta frumoasa.
LA multi ani fericiti dovleceilor nascuti astazi
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei