Dovlecei in sarbatoare *191* LMA Darius!!!
Raspunsuri - Pagina 4
crocodana spune:
Imbratisari dovleceilor nascuti azi si felicitari mamicilor lor!Sa fie sanatosi si sa creasca frumos!
Eu ma stradui de ceva vreme sa multumesc fetelor care fac capitole, modifica listuta de aniversari, etc. O
si
pentru voi!
Ama mea inca doarme, azi trebuie sa mergem la eco la rinichi sa vedem cum stam cu dilatatie pielocaliceala.Am emotii dar stiu ca e bine. So far nici o reactie de la vaccin. Dintocul se inalta incet, perechea lui si mai lent.Am tuns-o un picut si sper sa reusim si mai mult.
Luto
mami! Printul Charels! si eu as fi avut emotii!
Nela ai fost tare dulce ieri! de fapt asa esti tu mereu!
Dana, ne pregatim de sarbatoare? Sunt convinsa ca o sa reusiti de minune cu jobul!
Mami de
Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
suede spune:
Cuscra o sa fie bine,ca si la noi este bine...e obligatoriu
.
Tinem pumnii la eco!!!
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
Fragutza spune:
Neatza dragelor!
La multi ani, Sabina! Sa ai parte numai de bine si de mult noroc!
Sunt nervozata.Punct! Cum dreaq de am la blugi tot marimea 10 in conditiile in care am 49.9
kg? Ma duc si io la Zara sa-mi imbrac gladiolele in niste blugi skinny, m-am infipt in unii marimea 6, dar am zis ca-s prea aroganta si-am ajuns la 10..veneau un pic larguti in talie e drept, dar cred ca 8 ar fi crapat pe mine.
M-am enervat, am zis sa ma lase cu marimile lor de doi bani si-am plecat:D
Sa-mi explice si mie cineva cum e posibil?!!
In rest suntem bine! Hai, cine arunca niste echografii incoace? Mai am loc pe pereti!
Pentru puiul tau
crocodana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui suede Cuscra o sa fie bine,ca si la noi este bine...e obligatoriu .Tinem pumnii la eco!!! ![]() Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009 |
Sa dea Dumnezeu! si cum cei doi dovlecei sunt in tandem....asa ar trebuie sa fie....va pupam! Asteptam cu nerabdare pozele! Vreau un prim plan cu ginerele meu drag!
Mami de
Amilici CrocodilibiciMaestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
suede spune:
Lucia cum arata printul?
Din pacate asa suntem noi,birocratia romaneasca...pana nu stam la 'nspe mii de cozi si luam mii de hartii,se trezesc ca mai e nevoie de ceva....
Bine ca s-a rezolvat!!!
Laura
Mihnea Costin 12.10.2009
madalina84 spune:
Neatza fetele
JOSH 
sa cresti mare sanatos si sa ai parte de tot ce e mai bun
DACIANA
sa fi sanatoasa sa=ti cresti puiu sa-ti ofere numai bucurii si zambete
Fetele imi cer scuze ca nu scriu la fiecare in parte dar nu prea am cititam avut un program infernal cu iesit din casa la 8 dimineata si ajunsa la 9-10,pic franta.Sunt fericita si sunt bine.
Va rog frumos cele care ati pregatit acasa aperitive dati-mi si mie niste idei caci o sa fac acasa duminica si luni si maine intru in forta dar am ajutor
,pe Florin.
Va
si revin mai tarziu
Dana15 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Fragutza Neatza dragelor! La multi ani, Sabina! Sa ai parte numai de bine si de mult noroc! Sunt nervozata.Punct! Cum dreaq de am la blugi tot marimea 10 in conditiile in care am 49.9 M-am enervat, am zis sa ma lase cu marimile lor de doi bani si-am plecat:D Sa-mi explice si mie cineva cum e posibil?!! In rest suntem bine! Hai, cine arunca niste echografii incoace? Mai am loc pe pereti! Pentru puiul tau |
sunt pe fuga...am bagat search pe google cuvintele "ovare sanatoase"

Sabina la multi ani fericiti, draga mea!!!

revin...mai tarziu
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
suede spune:
Inca ma chinui sa le descarc pe cele din Rhodos (e greu cu timpul
)...si cele de la nunta abia azi le luam.Am pus ceva mai multe pe Facebook.
L-am culcat pe domnul,ca era cam matait...cred ca de la vremea asta.Poate reusesc acum.
Va pupam si noi!!!
| Citat: | ||
citat din mesajul lui crocodana
Sa dea Dumnezeu! si cum cei doi dovlecei sunt in tandem....asa ar trebuie sa fie....va pupam! Asteptam cu nerabdare pozele! Vreau un prim plan cu ginerele meu drag! Mami de Amilici CrocodilibiciMaestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! |
Laura
Mihnea Costin 12.10.2009
x_ggg spune:
La multi ani Sabina! Multa sanatate, fericire si noroc. Te imbratisez cu drag!
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009
Ellenuta spune:
RIANNA
ALEXANDRU
ANDREI
MATEI
La multi multi ani, dovlecei de 1 anisor! Sa va dea Dumnezeu sanatate, minte si noroc!
SABINA
La multi ani, draga mea! Sa fii fericita alaturi de floricelele tale, de sotiorul care iti face surprize minunate, sa fiti sanatosi si bucurosi!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe