Dovlecei in sarbatoare *191* LMA Darius!!!
Raspunsuri - Pagina 18
aidaciolac spune:
croco pai amiloi e fetita buna ca va hraneste ca Erik roade tot ce prinde , dar la masa e alta poveste , bate cu palma in masa continuu (pana i se mai astampara foamea) si da din picioare si azi m-a batut gandul sa nu ii mai bag in gura si sa ii fac soldatei sa ii bage singur. Vezi sa nu deschidea pliscu cand vedea ca vine imbucatura si eu ca o nesimtita o puneam pe masa in fata lui (nu in farfurie ca o trage jos )si stransese 6 soldatei in fata dar nici gand sa ii ia si sa ii bage in gura si ii era foame saracu si tot dadea din picior si eu nimic ma mir ca nu maraia , ca alta data ar fi facut scandal ... si m-am dus in spatele lui (tragedie cand a vazut ca ma ridic de la masa ) si am prins o bucatica cu mana lui sa o duca la gura. Cu chiu cu vai a luat asa 2 bucatele si la a 3-a cand a pus mana pe ea parca a pus mana pe .... asa s-a scuturat si a aruncat-o , dar nu il fortez , a fost doar un test , o sa vina si vremea cand o sa duca si mancarea la gura
Ellenuta spune:
alex si mie anna tot dupa un bibe de milupa 3 mi-a vomitat .. eu eram cu musafirii si le-am zis bunicilor sa-i faca un bibe ca sa nu fug eu de la invitati .. a baut bibe si apoi mi-a vomitat .. bine, ea are si galci dar poate totusi a fost si laptele de vina dat fiind ca solidele si laptele meu nu mi le-a dat afara niciun strop .. of .. sper sa mai gasesti din tipul vechi .. pup printesa.
monica foarte tare nazdravaniciul tau .. am lasat comentarii pe picassa.
diamar ma bucur ca ati petrecut frumos! acum vrem pozute, da?
pupici
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
daciana.ilie spune:
nush ce s-a intamplat cu un mesaj precedent sau nu-l mai vad eu la ora asta ... dar mai zic o data ... nu-i bai...
La multi ani Matei !!!
Sa fii sanatos si fericit alaturi de familia ta!!
daci
_
a trecut aproape un an si eu am devenit nostalgica ... asa ca am cautat si gasit povestea nasterii lui Darius, spusa de sotul meu
prima parte
partea a doua
daciana.ilie spune:
ah Fragutzo si Luto, emoticon d-ala de-si sterge sudoare de pe frunte ... bine ca v-am distrat macar;
scuze Fragutza, ca nu e vina ta ca nu am percutat (mie familia-mi tot spune ca nu mai stiu de gluma ... nush de ce am devenit asa serioasa ... o fi varsta ?!)
daci
_
a trecut aproape un an si eu am devenit nostalgica ... asa ca am cautat si gasit povestea nasterii lui Darius, spusa de sotul meu
prima parte
partea a doua
daciana.ilie spune:
asa ... si cum e trecut de doospe' , dati-mi voie sa va servesc cu o colicica, o prajiturica si ce va mai pofteste sufletelul ... Fragutzo ... tu sa iei 2 portii ca sa intrii si tu in randul lumii
desi nu azi ii luam motul, voi fi ocupata cu musafiri, asa ca
daci
_
prima parte
partea a doua
aidaciolac spune:
animis si tinem pumnii de luni sa iasa analize corecte si bune
mangulici mami , vezi ca eu am facut vocalize la incalzire ani de zile si inca am plamani buni asa ca trag si eu o suflare in forta sa fuga noru ala cat mai departe
monicutzule sa stii ca ma dor falcile , aveti niste poze superbe si Dragoselu e demential cat de expresiv este. O sa ii arat si lu Erik maine pozele ca tare a ras in hohote cand i-am aratat Dragoselu ultima data
... deci m-ai terminat cu painea cu vin pai in momentul ala de unde sa fac rost de vin , ca pana deschid sticla fomistu mananca painea
fragutzo of mai mami , bine ca nu a patit nimic unguroaica mea mica si frumoasa si bine ca nu a lesinat ... ca Erik a cazut si s-a lovit la cap rau , a inceput sa tipe si a lesinat , a dat ochii peste cap si nu a mai respirat cel putin 20 de secunde de am crezut ca mor pe loc ca eram langa el ... si mi-a lesinat in brate si atarna asa fara viata ... si a doua zi i-am pus casca si casca va avea pana o sa se tina calumea pe picioare . Va pupam fete dragi
alex bine ca te-ai prins unde era buba , huh
iuliko 6 , e notat sa facem galerie ... mai tineti minte fetelor?
ioi biaz ce tare esti
daci relax , ammmmmmm , descretim fruntile , uite ca dau o suflare si spre norul tau
... deci ma duc la culcare ca sunt rupta si astia o sa ma ia de buna la 7 , va si noapte buna sa aveti
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daciana.ilie asa ... si cum e trecut de doospe' , dati-mi voie sa va servesc cu o colicica, o prajiturica si ce va mai pofteste sufletelul ... Fragutzo ... tu sa iei 2 portii ca sa intrii si tu in randul lumii desi nu azi ii luam motul, voi fi ocupata cu musafiri, asa ca daci |
si distractie placuta si sa stii ca chiar am papat o ciocolatica mica
SabinaY. spune:
Ieri n-am apucat sa mai intru,am fost plecati toata ziua si seara am facut cu niste prieteni un gratar pe cinste.Ultimul pe anul asta,ca vine frigul.
Am preparat 3 kile de mititei,a fost bataie la gura japonezilor.
Si dupa cum promisesem,cateva poze,sa-mi laud familia
Asadar,va invit la o felie de tiramisu si-un pahar cu vin rosu(romanesc!) alaturi de cateva bucatele de branza si crackers!
Si nu in ultimul rand, o felie din tortul de inghetata!
Azi am in plan ceva cumparaturi si pe urma sper sa ma lase fetele sa citesc ce s-a mai scris!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Mamideandrei, chiar vroiam sa pun intrebarea referitoare la cum ii scapam de biberon. Pediatra mea mi-a zis sa incerc sa schimb. Al meu poate sa bea doar din cana cu pai. DIn cele cu cioc sau alte forme se inneaca rau de tot. |
buna dimineata!
pai sa stii ca si Andrei se ineca la fel de tare, dar era obisnuit de la cel cu apa sa bea din fund, nu culcat; asa am inceput si cu laptele; primele 2-3 zile am baut exclusiv in fundic, la mine in brate, bine un pic rezemat de mine, apoi in fiecare zi din ce in ce mai culcat, dar tot la mine in brate, pana s-a invatat sa-si regleze bine fluxul; cam in 2 sapt i-am dat lapticul culcat pe perna ; sper ca ai inteles
ANDREI
madalina84 spune:
Neatza fetele,va las o fierbinte si va doresc o duminica placuta
Am intrat special sa-i spun lui ANOMIS sa nu evite sa-mi dea un pm sau sa ia nr de tel din listuta sa-i dau D3 daca are nevoie,nu lua de la dr ca ti-l da triplu.Prietena prietenei mele aduce cu 10 ron si dr mea de familie le da cu 30 ron.Eu am vreo 8 prin casa asa ca la orice ora imi dai pm si ti l-am pus la posta.Eu ii fac lui Iri D3 in loc de vigantol si e totul ok deci nu e musai sa fie suspect de rahitism sau mai stiu eu ce.Multa multa sanatate pentru Dinutu si sa scapati de griji
ALEX imi pare rau ca iar aveti probleme cu lapticul,cu vomatul dar sper sa nu capitulati nici de data asta
IULIKA sper ca esti bine si ca burtica creste,abia astept sa ne spui ce ascunzi acolo
AIDA ma bucur enorm sa vad ca ai revenit in forta si ca mai destinzi situatia pe aici
UKA unde esti mamicule?chiar nu am mai citit un post de la tine de nu stiu cand,am dedus ca te-a suparat ceva cu niste poze dar sper sa nu ne parasesti.Hai ca ma mut acolo la voi,daca raman cu Florin ca are o casa in eforie sud si el e inebunit dupa C-ta.Ne ducem we viitor dar nu cred ca ne putem intalni ca o sa fim mai multi dar data viitoare nu te ratez
Fetele mie dor sa va scriu la fiecare in parte dar suntem atat de ocupati,ba cu casa(am turnat fundatia),ba cu ziua baiatului.Ieri am fost la cumparaturi,aseara am stat pana pe la 1 cu Florin sa facem salatele si acum sa ma apuc de maioneza pana plec la bucuresti.Va si ne auzim mai pe seara sau maine