Dovlecei in sarbatoare *191* LMA Darius!!!
Raspunsuri - Pagina 17
Dana15 spune:
banc.
La intrarea in cladirea facultatii statea un taran cu un vitel legat de sfoara.
-Da' ce faci bade cu dobitocul asta la facultate?
-Dobitocu-i la examen! asta-i pila...
noapte bunicica!
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 banc. La intrarea in cladirea facultatii statea un taran cu un vitel legat de sfoara. -Da' ce faci bade cu dobitocul asta la facultate? -Dobitocu-i la examen! asta-i pila... noapte bunicica! mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009) Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate... |
hai ca am tras o portie zdravånå de ras!!Te pup mami!
Noapte bunå va doresc!Merg si eu catre pat ca nu am avut o zi tocmai usoarå.Ca deh! e såmbåta si nu este gradinitå.
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 14+
Bruce, minunea noastrå
diamar78 spune:
Pe la 22,30 mi-au plecat ultimi musafiri si m-am bagat sa recuperez ca vad ca a fost ceva activitate.
Vreau sa va zic ca s-a inseninat la mine ceea ce-i doresc si Mariei! Multumim de felicitari si de gandurile frumoase.
Chiar nu stiu cum am reusit sa le fac pe toate si nu m-am apucat de la prima ora pt ca am fost si cu copii la biserica sa-l impartasesc pe Matei chiar de ziua lui. Inca nu le-a trecut raceala cu tot cu antibioticul lor.
Tortul l-a facut sora mea dar a fost un moft ca oricum a fost de cioco si Matei nu a mancat si nu a iesit nici cu mut mai ieftin decat la cofetarie, crema a fost moale dar gustoasa.
A fost o galagie la noi in casa, au mai fost 4 baieti verisori si bateau in tobe si strigau si eu eram la bucatarie si-mi ziceam in gand ce face bietul mateias pe galagia asta si cand m-am dus in camera si el era in mana cu o jucarie galagioasa si topaia pe acolo, deci s-a simtit super bine.
Anomis si zici ca si voi ati petrecut astazi. Si mie mi se pare normal sa repeti analizele chiar daca saracutul o sa fie iar terorizat.
Monica dar ati avut ce taia ca are ceva pleata Dragoselu. Tare frumoase pozele, vad ca si lui ii place sa se bage in cutii. Si petrecerea in aer liber cred ca a fost super. Si tortul super dar cred ca e greu la facut porti din el.
Mamideandrei ce a spus Andrei, a fost bun tortul?
Luto si sotul vine acasa? Ce frumos ai vorbit de David.
Laura sanatate la copilasi ca am inteles ca sunt bolnaviori. Lasa ca poate pana luni se face mine fetita si o sa mearga la gradi.
Vik, cum mai stai cu sanatatea, e mai bine?
In sfarsit am vazut pozele cu Carina, ce frumos a pozat ea in iarba si tortul cu Fifi a fost grozav.
Biaz, cum stai cu lucrarea? Am inceput cartea dar sunt doar la inceput si o sa dureze ceva pana o termin ca citesc cand alaptez.
Iulika, bine ca e bine Bubu. Nu am stiu ca s-a operat, sanatate multa. Dar nu e nimic grav asa-i?
Fragutza, cucuiul.
Dana, tare bancul. Am uitat sa te intreb daca a invatat Ana care este cala. Si da, tatuajele de care vorbeam erau muscaturile Anei.
Elle, ti-am vazut frumoasele si asa cum spunea si Luto, Ana e tot in zambet si Eva cu limbuta scoasa smechereste in coltul gurii.
Alex, pai mie mi se parea suspect cum de vomita numai de la lapte daca zici ca are ceva in gat. Cauta maine ca sigur o sa gasesti din lotul vechi.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
crocodana spune:
citat din mesajul lui lutoniana Croco ce face Amiliciul drag ? am tot vrut sa-ti scriu dar deh....tu ma ierti mereu Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra |
Lutooooooooo !
Suntem bine, progresam cu mersul, o tin doar f usor de gulerul hanoracului cand suntem afara ca imi e teama. Abia astept sa o vad pasind singurica! E ca un pinguin acum, merge si vorbeste de numa! Si imparte papa cu noi, intai imi da mie, apoi ea si apoi tati, m-a topit in seara asta.
M-a amuzat tare faza cu valiza....asa patestc si eu, am in ele haine de extrasezon si de fiecare data cand plec, le scot, la bag in saci, revin....o placere ce sa mai!
Si eu regret tare tare ca nu am ajuns cu Ama la mare, speram sa reusim acum in septembrie dar asa cum ai zis..altele au fost si sunt prioritatile.Ii place tare apa si cred ca s-ar fi balacit de numa!
Da-i un pup cu foc Davidosului (eu ii zic Amei mai noi Amiloi) de la noi, cred ca mare senzatie o sa faca acasa!
Mami de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
lutoniana spune:
Eu observ ca inca mai sunt neclaritati asa ca va rog toata lumea sa noteze
Vin in Romania, marti, numai eu cu putza mica.
Diamar ce bine ca a fost o petrecere frumoasa, sa pui si poze sa vedem si noi sarbatoritul.
Haiduca te pup mami si pe tine si pe hapaila
Si David e frate cu Eric si cu Bruculica la capitolul asta.....ar manca si capace daca ne-ar vedea pe noi ca le mancam
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
crocodana spune:
deci DORESC/VREAU/ FIE-VA SILA ori MILA cartea Biei!Am zis am zis!(Fragutza dau drepturi de autor!)
Mami de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
monica_dicut spune:
citat din mesajul lui lutoniana Haiduca te pup mami si pe tine si pe hapaila Si David e frate cu Eric si cu Bruculica la capitolul asta.....ar manca si capace daca ne-ar vedea pe noi ca le mancam |
Si cu Zdrelica, te rog frumos. Cum ai putut sa-l uiti pe cersetorul sef? Ntz ntz
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
monica_dicut spune:
citat din mesajul lui crocodana deci DORESC/VREAU/ FIE-VA SILA ori MILA cartea Biei!Am zis am zis!(Fragutza dau drepturi de autor!) Mami de Amilici Crocodilibici Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! |
EU o detin. Daca vrei facem o intalneala si ti-o imprumut cu placere. Asta daca nu vine si Bia la intalneala
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui Dana15 banc. La intrarea in cladirea facultatii statea un taran cu un vitel legat de sfoara. -Da' ce faci bade cu dobitocul asta la facultate? -Dobitocu-i la examen! asta-i pila... noapte bunicica! |
foarte tare
luto daaaaa , + Dragoselu si + Raducu reshapatu lu' liliaca mai si daca nu ar avea moacele alea nevinovate cred ca nu i-as da mancare deloc
diamar78 spune:
Mary si zici ca si-a dat Razvanel drumul la plimbare. Bravo lui! Alex nu-l impinge pe Razvan, ii da jucariile?
David la meu numai sa-l impinga si sa-l tamponeze cu masina.
Poze o sa va pun maine ca eu pe aparatul meu am doar cateva si nu sunt grozave. Asa nu-mi place ca nu-i fac eu poze si mi se pare ca ceilalti nu fac poze frumoase.
Somn usor!
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!