Dovlecei in sarbatoare *191* LMA Darius!!!
Raspunsuri - Pagina 16
Iulika29 spune:
Biaz hai då-te incoa' så te pup eu dulce.Sa stii ca sunt si eu aici pe frecventa ta.
Eu må bagasem la pozele cu Atomix si am ramas acolo blocatå.Nu ai cum så faci pauze.Monica e minunat Dragoshelu'.Nici nu stiu acre poza så mai comentez ca toate sunt minunate.
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 14+
Bruce, minunea noastrå
monica_dicut spune:
Multumim de aprecieri fetele rosesc. Mor de dragul lui cat e de strengar si nazdravan. In fiecare zi face cate o prostioara simpatica . Cra cra.
Fetele, cand se mai lovesc dovleceii sa puneti imediat o bucata de paine inmuiata in vin rosu. Se desumfla imediat si nici nu face cine stie ce vanataie.
Fragutza, Doamne e tare dureros cand ii vezi cum urla si tu nu ai nicio putere s ale iei durerea. am sa treaca repede la Pisi.
Apropos de lapte. Zdrelica era pe Aptamil Junior de care nu mai gasesc si care era implicat in scandal. Asa ca de 3 zile l-am trecut pe HUmana dar asta nu e peste 1 an decat cu nu stiu ce porcarii de fructe. Si i-am luat simplu de 10 luni plus. VAd ca il bea desi in prima seara a miorlait putin ca Aptamilu era dulce si ii placea.
Mamideandrei, chiar vroiam sa pun intrebarea referitoare la cum ii scapam de biberon. Pediatra mea mi-a zis sa incerc sa schimb. Al meu poate sa bea doar din cana cu pai. DIn cele cu cioc sau alte forme se inneaca rau de tot.
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Biaz hai då-te incoa' så te pup eu dulce.Sa stii ca sunt si eu aici pe frecventa ta. Eu må bagasem la pozele cu Atomix si am ramas acolo blocatå.Nu ai cum så faci pauze.Monica e minunat Dragoshelu'.Nici nu stiu acre poza så mai comentez ca toate sunt minunate. Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 14+ Bruce, minunea noastrå |
Pupam inapoi cutiuta (burtica) suedeza cu surprize. Abia astept sa afli ce va fi si sa incepi sa tesi vise despre cum va arata, cum o/il vei numi... E frumoasa tare povestea asta.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
Iulika29 spune:
Monica ce vb tu acolo de påine inmuiata in vin rosu?!Påi tu chiar crezi ca eu pot så ii flutur prin fata chestii comestibile, mai ales paine, fara så ii dau si lui?!
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 14+
Bruce, minunea noastrå
crocodana spune:
La multi ani Matei! Sa cresti frumos!
Felicitari mamica draga de Matei! Sa va aduca numai bucurii!Sper ca v-ati distrat pe cinste!
Mami de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
monica_dicut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Monica ce vb tu acolo de påine inmuiata in vin rosu?!Påi tu chiar crezi ca eu pot så ii flutur prin fata chestii comestibile, mai ales paine, fara så ii dau si lui?! |
daca-i ca al meu sigur nu poti. Mai e faza cu lingura de inox dar nici pe aia nu cred ca poti. Zdreli a plecat azi cu lingurita (de inox nu plastic)la plimbare si am fost in Kiabi si se uita lumea stramb la el ce o cauta cu ea in gura
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
lutoniana spune:
Croco ce face Amiliciul drag ? am tot vrut sa-ti scriu dar deh....tu ma ierti mereu
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
crocodana spune:
Anomis mami! Noi am trecut printr -un episod de analize gresite, daca Dinutu e baiat cuminte poate reusiti sa le repetati Uite si Hepi a tras o spaima cu interpretarea lor! V ati distrat azi?
Mami de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
aidaciolac spune:
hop si eu in mare fuga sa salutez lumea , SALUTAREEEEEE
Papushel doarme 1 maxim 2 reprize scurte pe zi si in rest merge continuu cu cate o jucarica indesata in gura si se tine cu ambele maini de ea si baleste pana la buric si coate ... si mananca toata ziua , e un dulce , cu chef de joaca non stop si chef sa-l tavalesc si gadilesc ... cam atat noi.
Si repede pana nu uit ca de fapt de aia am intrat
Matei de diamar sa cresti mare si sanatos si sa ai viata plina de bucurii
gasca draga de fete
mada am citit pe fugacand ai postat dar nu am avut timp sa raspund , bravos fata si spor sa ai in toate sau mai bine zis sa aveti , hehehe
iuliko lu Bubu sa se recupereze repede si bine si ma bucur tare ca a trecut cu bine de operatie.
...hm , nu va suparati , dar acum ma apuc sa citesc din urma sa vad daca am si timp ...
aidaciolac spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monica_dicut
daca-i ca al meu sigur nu poti. Mai e faza cu lingura de inox dar nici pe aia nu cred ca poti. Zdreli a plecat azi cu lingurita (de inox nu plastic)la plimbare si am fost in Kiabi si se uita lumea stramb la el ce o cauta cu ea in gura |
ce tare Dragoselu . Deci sunt teroare copii astia. Erik ieri a indesat la ghiozdan ca abia l-am scos din scaun si io berbeaca sefa hai sa rod si eu ceva biscuiti ca picam de foame si vorba aia copilu e satul. Si pana mi-am pus o cana cu lapte si am scos cativa biscuiti la prima muscatura crantanita m-a bunghit si nu am mai scapat de el pana nu l-am pus in scaun ... si mi-a mancat si mancarea mea ... nu ma plang , sa nu intelegeti gresit , dar parca nici asa nu e bine si eu mananc noaptea ca altfel nu am cand , ca atat doarme cat sa pipez o tigare si sa ies de la wc si hop e treaz