Dovlecei in sarbatoare *191* LMA Darius!!!
Raspunsuri - Pagina 12
Dana15 spune:
La multi ani Matei!!!
Sa fii sanatos puiut drag! sa cresti mare si frumos!
Diamar te imbratisez tare mami!
Luci, ce faci mamicule? acum un an, intr-o sambata, povesteai cu noi pe DC si nu te dadeai dusa la spital..m-au napadit amintirile astazi..
Maria te imbratisez mami! fugi de norul ala rau..sufla-n el si timite-l in pustii..mama lui de nor!
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
daciana.ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madalina84 Sarumana,si eu va iubesc,pt fiecare in parte am ceva si ma gandesc la voi in fiecare zi si imi pare rau ca nu pot intra mai des caci daca am v-am impartasit suferintele mele vreau sa impart cu voi si fericirea care imi napadeste sufletul cu fiecare zi care trece |
Madalina, mi-au dat lacrimile ... asa sunt eu, sentimentala - iti doresc sa fi gasit omul sufletului tau !
daci
_
a trecut aproape un an si eu am devenit nostalgica ... asa ca am cautat si gasit povestea nasterii lui Darius, spusa de sotul meu
prima parte
partea a doua
carinablanca spune:
Buna,
MATEI
sarbatoritilor care mai adauga inca o lunita in palmares
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com
daciana.ilie spune:
salutare natiune
Fragutza draga - explicatia cu alt numar la blugi si acelasi numar de kg este chiar simpla; cand ai slabit ai dat probabil din masa musculara si au ramas depozitele de grasime dispuse altfel decat inainte; din pacate doar cu sport se rezolva;
Mangulica sufluuuuu tare sa mut norul mai incolo ;
ma opresc aici pt ca nu pot scrie de la laptop si nu vreau sa-l trezesc cumva pe Darius ;
va
daci
_
a trecut aproape un an si eu am devenit nostalgica ... asa ca am cautat si gasit povestea nasterii lui Darius, spusa de sotul meu
prima parte
partea a doua
carinablanca spune:
Dana,
Laura, multa sanatate tuturor.
Irina, felicitari pentru masuratori. Vaccinele au fost gratuite sau ati platit pentru ele?
Selen, distractie placuta.
Croco, ce ma bucur ca a iesit totul bine la eco.
Am inteles cu dintisorii. Si mie mi se pare ca se simte ceva la Maria si ca e umflata gingia. Poate ne iese si noua un zimtisor.
[b]Iulika,
[b]Madalina,
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com
anamaria1979 spune:
Iulika sanatate multa lui bubu, sa treaca mucisorii lui bruce si sa aflam in curand ce ascunde burticuta. Am emotii parca as fii eu gravida iar. In fine eu sunt fumatoare cat am alaptat, gravida n-am pus tigara in gura deci se poate.
Mary felicitari pentru primii pasi, chiar daca sunt timizi este un inceput.
Diamar, Manga
Lali te pup si eu daca pleci si noi celelalte ne gandim la tine. Spor la treburi.
Mada din ce-am citit se pare ca a venit soarele si pe strada ta. Ma bucur mult pentru tine.
Scriu repede ca e bunica (strabunica lui alex) la mine, se pare ca la 82 de ani are mai multa rabdare si toleranta decat bunicii baiatului. In fine o mai tin saraca ca imi pare bine ca e aici cu mine. Ma amuza ca am devenit peste noapte eu fata ei iar alex baiatul ei. E haioasa rau de tot
anamaria1979 spune:
Lali sa vii repede inapoi.
La multi ani MAtei!
Lutoniana wellcome to romania. Sa aveti o vacanta placuta si cat mai relaxanta.
Ellenuta spune:
buna fetelor
multumesc ptr cuvintele frumoase la adresa zuzelor mici.
raluk, croco va pupic dulce!
mada ce frumos ai scris .. ma bucur enorm ptr tine, pentru voi! sa dea Domnul sa va fie pentru multii ani de acum incolo la fel de bine ca acum!!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
Ellenuta spune:
La multi ani, MATEI!
Sa fii sanatos, istet si norocos!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
anomis28 spune:
La multi ani Mateiutule drag!
sa cresti mare, sanatos si voios.
Diamar, spor la treaba si sa nu ne uiti cu pozele
Sabina draga, un brat cu flori pentru mami de mogalnete.
La multi ani pentru ieri
Fete dragi, va multumesc mult pentru ca va simt alaturi de noi.
Din pacate, tot in mare ceata suntem, si vom mai sta asa pana luni.
Una din solutii va fi repetarea analizelor care au iesit ciudat/ prost.
Ne-au iesit ???? cu diabet (nu cred sa fie cazul dar, va trebui sa luam in considerare si asta), rahitism, si alergei la laptele de vaca si inca ceva (stiu eu ca acel ceva e crud, Dinu nu poate manca nimic crud ca se umple de bube).
Lilian, stiu ca voi ati facut injectii cu D3 pentru rahitism, cum ajunsese dr. la concluzia asta (ca avea pericol de rahitism)?
Pup miorlaiciul drag, scolaritza emotionata si mami-ul lor.
Iulika am scris in calendar 6oct cu o inimioara.
Crocomami ce bine ca a mai puscat un pitic.
Acum alung toate ingrijorarile pentru saptamana viitoare si ma pregatesc de musafiri ca serbam piticul azi pentru 14 si nu am gatit nimic, da' am cumparat numai chestiuni care se pun direct in platou si gata.
Sabina am luat tort de la cofetaria Maria cu broscute si ratusca si ciupercutze....
va cu drag