Dovlecei in sarbatoare *191* LMA Darius!!!
Raspunsuri - Pagina 11
MangaGirl spune:
buna seara fete dragi,
va pup si imbratise toti dovleceii sarbatoriti in ultimele ile. La multi ani Mariilor si Anelor.
La multi ani Daciana! Sa fii fericita si implinita, mami!
La multi ani, Sabina! Tiramisu zici...mmm. my favourite.
M-am gandit la voi toate si la copilasii vostri, desi nu am intrat sa v-o si spun. Sunt cam in ceata zilele astea...cum zicea Fraguta...este un nor negru deasupra capului meu, asa ca o sa intru cand pleaca el.
Anomis sper sa fie totul ok cu Dinutu.
Dana mi-a placut de tine in ultimele capitole, nu ca nu-mi place de obicei.
Liliacule welcome back si lasa copilul in pace. AIdan poarta 19 la aproape un an. Eu ii dau tenisi 20, dar cam innoata in ei.
Luci bine ca ati rezolvat. Si pana la urma ati fost recompensati oarecum pentru orele de asteptare.
Fraguta multa sanatate.
Nela multumesc de comment pe blog. E fericit tare ca merge fara sa-l tin eu de mana. Azi a facut vreo 2 pasi singur pe langa masa, fara sa se tina de nimik...dar inca nu are curaj.
Madalina te pup si-ti doresc tot binele din lume si numai fericire, draga mea.
Si mie mi-e dor de mami de Soimita.
Intrebati de inaltime. al meu la ultima masuratoare facut de mine cu chiu cu vai, are cu indulgenta 74cm.
raluk mi-ai palcut cu capra. si ma bucur ca Alex s-a mai linistit. Cat despre mancat, noi suntem cam asa, aproape nici o masa. AM citit pe un site kellymom ca pana la un an doar 25% trebuie sa-si ia din macarea solida, restul de 75% e luat din laptele matern. pana la un an jumate, trebuie sa ajunga la 50-50%. Asa ca nu ma mai enervez. ii plac pastaile, pastele integrale, porridge, capsuni, banane. mere. mai mult legume si fructe. scuipa branza, oul...carnea nu il prea incanta. nu vrea gatit nimik, adik piureuri sau mancarici de linte si din astea. Nu stiu cat are, sper sa fi ajuns la 9kg. rupe cu laptele. eu laptele de vaca....il fierb...recunosc. mi-e frica de TBC, desi noi il bem crud. Dar nu folosesc decat la poridge sau gris cu lapte, care oricum trebuie fiert. in rest nu-i prea dau lactate pentru ca nu-i plac. il mai pacalesc cu branza de vaca si fructe dimineata, dar trebuie sa aiba mare chef sa manance.
De capsat nu m=-a capsat decat de vreo 3 ori pentru ca era el prea ganditor. Doamne ajuta sa nu o faca nici de acum inainte. uneori suge aiurea si ma ustura sfarcurile tare, mai ales cand are una dintre noptile lui de pomina cu 10-12 supturi, dar imi revin dupa o zi, doua.
miha superb copil, superb tort, minunati parinti!
laura vazui si eu poze pe facebook. fain, super fain.
hepi te pup draga mea.
liliacule succes Andrutei la scoala! cred ca sunteti foarte emotionati.
iulika ma bucur tare ca operatia lui Bubu a fost cu succes. recuperare usoara. pupa frumosul.
Elle frumoase fete ai!
aida pup cheliosu'.
uka zik si eu ca Nela. Carina rulz, forever and ever!
fraguta ai rezolvat cu blugii sau te pot ajuta cu ceva?
va pup pe toate si sper sa ne auzim curand.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Lali_mete spune:
Buna dimi!
? Eu plec iar pe meleaguri fara net si cablu pentru 2-3 zile,si ma-ntorc. Va pup pe toate fara exceptie.
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
mamideandrei spune:
buna dimineata! Lali de cafea si drum bun acolo unde mergi!
Mada, ai ajuns pe mail?
ANDREI
madalina84 spune:
Neatza
Da MAMIDEANREI am ajuns,sarumana,le-am salvat in calculator.
Ne-am trezit de dimineata si Florin a avut un pic de treaba sa rezolve cu niste fier pentru casa si apoi ne intalnim si ne ducem la cumparaturi.Ieri am dat si comanda de torturi,caci fac doua si azi sa gatim.Sincer va spun nu-mi vine sa cred ca poate sa fie atat de frumos,parca ne stim de o viata,tot ce spunem se vb numai la plural:"mergem,facem,dregem".Eu una nu indrazneam sa-i spun sa mearga cu mine la cumparaturi sau la campulung sa dam comanda de tort sau la bucuresti sa o luam pe sora-mea dar mi-a zis el ca daca vreau merge cu mine.Se ocupa si de casa ca si cum ar fi a lui,ne-a luat materiale pe firma pe care o are el ca sa scutim tva si multe alte chestii marunte.Vreau sa cred ca D-zeu mi-a trimis barbatul perfect care sa ma iubeasca si sa-l iubesc,care sa poata fi si tata pe Iri sau macar sfatuitor.O sa vedem pe parcurs ce se va intampla si sper sa va dau numai vesti bune
Irinelu e un scumpic,care cand ma vede e numa un rasfat,nu se mai intelege nimeni cu el ca stie ca eu il las sa faca cam tot ce vrea si nu e periculos,spune si el ma-ma,ba-ba,da-da,a facut si el 2 pasi singurel,usor usor reuseste sa se urce pe canapea si e mucios dar ne rezolvam.
Va rog in suflet sa nu va suparati pe mine ca nu mai scriu asa mult,va citesc pe picaturi si mie tare greu sa retin cand am in cap numai betoane,etrieri,fier,cofrage.Va iubesc si va doresc numai bine voua si la dovlecei
Lali_mete spune:
Madalina ti-am simtit emotia in fiecare cuvant ,crede-ma ca imi curg lacrimile pe obraji,ma bucur alaturi de tine. Te pup si te imbratisez strans de tot,meriti tot binele din lume. Si sa stii ca si eu te iubesc ,asa,ca pe o ruda apropiata de care ti se face dor imediat ce a iesit pe usa stiind ca o sa o vezi iar peste mult timp.
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
mary_07 spune:
Buna dimineata!
La multi ani Matei!
Iulika multa sanatate lui Bubu si refacere rapida !
Pe tine te pup tare tare si abia astept sa vad poze cu burtica si coditele din dotare (chiar daca mai scurte ).Pupam si pe Bruce
Fragutza,de mult tot vroiam sa-ti spun ca ma bucur pentru vestile bune si iti doresc multa,multa sanatate. Poze de la petrecerea Paunitei nu ne pui?
Mada, noi tot aici ramanem (sper),asa ca tu profita de zilele astea faine si intra doar cand poti.Te cu drag!
A facut Razvanica 2 pasi ieri ,de la Calin la mine. II tare fricos,cum se simte nesigur cum se lasa jos.
L-am invatat saptamana trecuta sa se dea jos din pat...acum e maestru la asta
Revin mai tarziu
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
madalina84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Madalina ti-am simtit emotia in fiecare cuvant ,crede-ma ca imi curg lacrimile pe obraji,ma bucur alaturi de tine. Te pup si te imbratisez strans de tot,meriti tot binele din lume. Si sa stii ca si eu te iubesc ,asa,ca pe o ruda apropiata de care ti se face dor imediat ce a iesit pe usa stiind ca o sa o vezi iar peste mult timp. Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009) Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania |
Sarumana,si eu va iubesc,pt fiecare in parte am ceva si ma gandesc la voi in fiecare zi si imi pare rau ca nu pot intra mai des caci daca am v-am impartasit suferintele mele vreau sa impart cu voi si fericirea care imi napadeste sufletul cu fiecare zi care trece
madalina84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mary_07 Mada, noi tot aici ramanem (sper),asa ca tu profita de zilele astea faine si intra doar cand poti.Te cu drag! Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009) Alex & Razvi _ "Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca..." |
Si tie sarumana si sper sa va gasesc tot aici si da chiar vreau sa profit de lucru asta si sa ma reincarc cu sentimente frumoase.
Duminica vine si sora-mea asa ca 10 zile o sa fiu cu ea.
liliac1 spune:
La Multi Ani Matei!!!!
Sa cresti mare si sa fii sanatos, puiule! Mami, diamar ia zi, ti-au mai trecut supararile?? Nu-i asa ca azi este o zi minunata?? Hai va pupacesc si spor la petrecere!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
diamar78 spune:
Salutare!
La multi ani puiul meu drag!
Aida a avut dreptate acum sunt in priza, nu stiu daca o sa fie totul gata dar ma straduiesc sa le fac pe toate, copii, mancarea, curatenie.
Va invit la ce am reusit sa fac pana acum, chiftelute, bulete de cascaval, cabanos in foietaj, chec aperitiv si ceva racoritoare.
Lili e mai bine dar tot nu mi-au trecut nervii.
Va pup pe toate!
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!