Dovlecei in sarbatoare *191* LMA Darius!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

ellenuta ai 2 boboci superbi si m-a surprins cat de tare iti seamana anna....e dulce foc foc..mi-a placut maxim a douasau a treia poza, in tarc, am incercat diverse metode sa scriu acolo dar nu a functionat nici una...!

Mami de Amilici Crocodilibici

Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

mada uite aici ceva idei, in dreapta pagnii mai jos e chiar sectiunea numai cu aperitive.....mie imi plac la nebunie minipizzele!acu stau pe tusa sa mai dau jos din kg ca mi e jena de mine!

Mami de Amilici Crocodilibici

Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

La multi ani Sabina! Sa fii sanatoasa alaturi de minunile tale!

Croco ma bucur tare ca totul e bine!

Nu mai stiu ce am citit decat ca vreau sa le pup pe Lili si pe Elle si sa urez sanatate tuturor dovleceilor raciti si mucosi

Si pe Iulika o pup pe burtica! Pfff ce trece timpul, incredibil! Imediat facem galerie!

Si pe Diamar sa aiba o noapte linistita!

Si pe cine isi face timp sa tot actualizeze prima pagina a subiectului

Si nu mai stiu...

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

pffff tocmai eu sa nu pot comenta la pozele nurorii mele?

Tiiii ce frumoasa e si vesela!!! Superba ! Sa fie sanatoase fetele si sa te bucure in fiecare zi, mami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

fetelor dar ce se intamplå pe aici?Liniste mare de la o vreme.Stiu Bia avea dreptate ca se vor rari posturile zilnice dar sincer eu nu am crezut deloc.

da , fetele mai am putin si vom afla ce se ascunde in burta miscatoare.Pe 6 oct.

Croco uite ca nu a ramas bebita fara dinti.Super fain så iasa toti asa fara prea multe 'deranjamente'.

Carina chiar vb Danutei lasa ca ies dintisorii aia ai så vezi, doar nu voiai si bebel cu dinti multi deja si mergator.
Ai så vezi ca ii vor iesi multi o data si scapi.Eu am ajuns la concluzia ca e mai bine så trag asa cateva zile tare cu maraieli si altele si apoi gata decat as acate 2 zile si apoi pauza si iar 2-3 zile.

Sabina eu cred ca toate burticutele de gravide sunt frumoase.Pt mine e la fel ca si la Bruce.Nu ma satur så ma uit in oglinda, special acum cand a inceput sa se cunoascå.Eu admir si pe strada gravidutele, imi plac.Si aici sunt multe, pe cuvant!Numai una ieri nu mi-a plåcut.Avea o burtica asa frumoaså, si ea era frumoaså( de fapt mie toate gravidele mi se par frumoase) dar cand am vazut-o cå ducea tigara la gura nu mi-a mai placut de ea.Sa nu credeti ca judec, nu ma intereseaza ce fac ele cu viata lor dar ma gandeam la botul ala cu ochi care e afumat.Si vorbeste o fumatoare cand nu e gravida sau nu alåpteazå.

Raluk cum a fost Alexutu' azi? Måi eu cred ca tb så va mutati in Australia sau ce stiu eu pe undeva mai aproape unde e toata perioada anului mai cald.Cred ca Alex va fi alt copil.Mi-a plåcut taaare mult ce fain ai povestit de tot, de alex, de drum,de concediu.

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 14+

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Mamideandrei imi pare tare rau ca tb så treceti printr-o perioada dificila acum la aniversarea lui Andrei.La multi ani cu intarziere pt Andreiut cel påpåcios si cuminte!

hepi, Uka dor de voi la mine.

Lauranico multa sånåtate copilasilor tai!Si cu raceala las mami ca daca nu are febra si ii curg asa decat mucisorii nu e bai la gradi.Iti spune eu care de cand l-am bagat la gradi a avut mai mereu nas curgator.Dar asta e prima perioada ca apoi am inteles ca nu mai e asa pt ca se mai cålesc si ei.

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Iulia te pup.Mi-am amintit cum intrai tu si vb singura.Iaca nu esti numai tu.Sper ca sunteti bine si så ii dai un pupic apåsat voiosului.

Liliac azi m-am gandit la tine, de fapt la Andra care se pregateste de scoalå.Cred ca ai mari emotii.Nu stiu ea daca are ca nu stie despre ce e vb.Faptul ca m-am gandit la ea mi-a adus aminte de prima mea zi de scoala.Pe atunci nu erau atatea briz-briz-uri de la caiete, ghiozdane la pixuri cu motunachi sau alte bazaconii.Eu aveam un ghiozdan care il purtase sora-mea in care inca era impregnat mirosul acela de mår( mereu avea pachet un mar si un covrig), clasicul stilou cu cerneala albastra sau am avut chiar si mov(aia imi placea mie cel mai mult, si era si mai ieftina daca nu ma insel), penar din acela de lemn care ma enerva la culme ca ii rupsese sor-mea cheita aceea de se inchidea si mereu erau toate imprastiate in ghiozdan.

Sper din tot sufletul så ii placa la scoala, så mearga cu drag si så fie asa cum si-a dorit.

Off ca m-au napadit amintirile.

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Iulika de cand am venit ploua la noi zilnic si e frig si urat. Azi ce s-a mai incalzit putin, dar tot a plouat. Ei, sa stii ca atunci cand e mai urat afara, atunci e si el mai marait . Nu stiu daca ma mosteneste (ca pe mine ma doare si capul si mi-e somn rau cand e urat afara si sunt trista ) sau ma simte ca nu sunt in apele mele...

Oricum, am vorbit azi si cu Relu si cu ai mei, Alex e mult mai cuminte dupa calatoria asta! Mult, mult! Incredibil! Si in plus, ni s-a rezolvat si problema cu alaptatul, asa ca e minunat! Inca tot plimbat adoarme, dar incet incet o vom rezolva si aia, poate cu inca o excursie .

Pupici pe burtica!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Iulika de cand am venit ploua la noi zilnic si e frig si urat. Azi ce s-a mai incalzit putin, dar tot a plouat. Ei, sa stii ca atunci cand e mai urat afara, atunci e si el mai marait . Nu stiu daca ma mosteneste (ca pe mine ma doare si capul si mi-e somn rau cand e urat afara si sunt trista ) sau ma simte ca nu sunt in apele mele...

Oricum, am vorbit azi si cu Relu si cu ai mei, Alex e mult mai cuminte dupa calatoria asta! Mult, mult! Incredibil! Si in plus, ni s-a rezolvat si problema cu alaptatul, asa ca e minunat! Inca tot plimbat adoarme, dar incet incet o vom rezolva si aia, poate cu inca o excursie .

Pupici pe burtica!

Oare de ce nu v-a venit ideea cu vacanta mai devreme? Pe la 2-3 luni asa..si poate se rezolva cu alaptatul de atunci si nu mai avea asa de greu ca pana acum.Cand te gandesti cum se poate schimba de pe o zi pe alta nu iti vine så crezi.Oricum oricat te-a necajit sau cate nopti albe v-a facut s-a meritat ,se vede asta din ochii vostri.E un baietel atat de frumos , grasunel si se vede ca e f sånåtos.Mai mult de apreciat e ca a fost alåptat aproape exclusiv pana acum.

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Pupici pe burtica!

Oare de ce nu v-a venit ideea cu vacanta mai devreme? Pe la 2-3 luni asa..si poate se rezolva cu alaptatul de atunci si nu mai avea asa de greu ca pana acum.Cand te gandesti cum se poate schimba de pe o zi pe alta nu iti vine så crezi.Oricum oricat te-a necajit sau cate nopti albe v-a facut s-a meritat ,se vede asta din ochii vostri.E un baietel atat de frumos , grasunel si se vede ca e f sånåtos.Mai mult de apreciat e ca a fost alåptat aproape exclusiv pana acum.

Bruce, minunea noastrå

M-ai uns pe suflet

Multumesc mult

Mergi la inceput