Fulgusorii de nov.dec 2009 (*82)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MADALINA_T spune:

Nu stiu ce s-a intamplat,dar vad ca atunci cand am trimis mesajul s-au amestecat cuvintele

http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MADALINA_T

pe toate Buna dimineata! Camy e nasol rau cu o soacra asa.Asa a fost si a mea la inceput,dra vad ca s-a dat pe brazda.Nu i-a mers cu mine,am noroc ca nici Mugur nu e mamos si nu prea are treaba cu ea(desi nu e bine nici asa,dar asta tot din vina ei se datoreaza)si cred ca a inteles ca daca nu se da pe brazda nu vede nici un nepot.Si e ca un mielusel acum,chiar ma ajta.Am ajuns sa ne intelegem chiar foarte bine de cand s-a nascut David.Vorba lui Lady,pana la urma trebuie sa ajungeti la o intelgere ca sa-i fie bine in primul rand lui Flavius.Stati de vorba,spuneti ce nu va convine una alteia si gasiti solutia.
Getik,pentru facebook-Madalina Tudor.
Vape toate.Si hadeti fiti mai harnice pe forum ,gata ca sa terminat vacanta.

iubita sunt multe profile cu madalina tudor daca vrei dami u cere pe profilu meu getik1 poop ms

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADALINA_T spune:

Gata, am trimis cerere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'neata....la amiaza
lady ...esti mortala...
si sa-ti raspund la intrebari...David merge sustinut, se ridica singur in picioare de vreo 3 sapt, nu are nici un dinte...si azi va manca la amiaza supa de dovleac si spaghete...i-auzi ,ajutor de bucatar'
camy distractie la C de Arges...

fetelor David asa s-a ingrasat...nu-mi vine sa cred...ieri seara cand i-am facut baie, nu-mi venea sa cred ca spal piciorusele lui...un picior imi umple toata mana, el care avea 2 betisoare....dar si mananca fff bine, orice ii dau, goleste farfuria...nu stiu cat va tine treaba asta, dar sunt tare bucuroasa...
azi noapte nu s-a trezit niciodata...de la 21:30 pana la 7 somn linistit...
de miercuri de cand a venit mami, n-am avut timp sa intru....toti trei am asteptat-o la aeroport in Timisoara...David s-a trezit si a asteptat-o in picioare...mami saraca asa s-a emotionat ca nu-i venea sa creada...nu se astepta, mai ales ca stia ca doar sotu merge dupa ea...cand a plecat l-a lasat bebe si cand s-a intors l-a gasit in picioare.....a fost tare bucuroasa.....
cam atat....va pup pe toate si sanatate la cele/cei bolnaviori...si eu sunt cam racita...

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MADALINA_T

Gata, am trimis cerere

ms poop

getik mamika de

poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

getaai PM!
Sociu Alina Roxana e user-ul...in orice caz..daca il mai vrea careva..

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

ce faceti dragalaselor??
incet ma pregatesc si eu de somnic...

maine mergem la mami acasa, abia astept sa o vad....
tot maine se intoarce si fratele meu din Grecia imi e tare dor de el, abia astept sa-l vad!!!

Flavius s-a invatat cu noi in pat...si mie imi place sa-l simt langa mine, DAR nu ma odihnesc deloc cum trebuie si ma trezesc cu dureri mari de spate... dar nu ma inteleg cu tatal lui, care e un indragostit de fiu-sau...si nu-l poate lasasa doarma in patut...plus ca si Flavius s-a prins care e smecheria cu dormitul..si acum plange foarte tare cand e vb sa-l pun in patut

mai vb maine dimineata, desi stiu ca vine we si nimeni nu va mai zice nimic....

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

neata iubitele
va las o dulce, aromata, tare si gustoasa.
eu plec la cules de porumbsincer fara nici un chef. asa ca ne auzim diseara.
vapoopik
lady ms multpoop

getik mamika de

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata si de la mine...
getik ...cules de porumb...ma gandesc acum ca eu nu am muncit niciodata pamantul...de fapt in afara de curatenie, spalat, clcat, servici...nu am facut nimic.....cred ca as lesina imediat acolo

gata, Flavius a adormit, merg si eu sa fac un si apoi sa ma pregatesc de

Va pup pe toate!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
Camy - chiar daca este wk, eu sunt aici
Distractie placuta acasa si drum bun va urez

My Lady - Razvan nu este la scoala,are doar 4 ani si jumatate merge la gradi. Dar Stefanut s-a obisnuit, in schimb Razvan vrea sa vin dupa el la gradi cu Stefanut " sa vada prietenii lui ce bebe are ". Cu rolele nu am mai iesit,Razvan si-a dorit mult sa mearga,am fost in parc, dar i s-a parut foarte greu si acum nu mai vrea,vrea doar cu bicicleta.Eu il las in pace caci oricum m-i se parea prea mic pt role,are timp sa invete...

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mergi la inceput