Fulgusorii de nov.dec 2009 (*82)
Raspunsuri - Pagina 14
My_Lady0091 spune:
LML Liviu Rares Andrei de Magdaz_ina!!!
...si LML tuturor fulgusorilor care se serbeaza astazi!!!sa fiti sanatosi, iubiti si fericiti!!
w-e placut fetelor!
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
magdaz_ina spune:
Mai citesc si eu cate un pic...sa vad ce mai faceti
My lady, Iarina si-a facut prietene noi la gradinita, se joaca impreuna si barfesc baietii , ii plac activitatile specifice dar nu ii place trezitul de dimineata. Cele 3 ore o obosesc, ar merge doar trei zile pe saptamana.
Rares e bine, i-a mai trecut tusea si acum aspiram nasucul. Speram sa incepem si noi vaccinurile dupa raceala asta.
Eu NU sunt mamica talentata cu margele. Aveam o asemenea mamica la noi, dar nu mai stiu cine e.
"Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare"
_
Magda, mami de Liviu-Rares (Andrei) 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
My_Lady0091 spune:
LML Petra Oana de Pirelia!!!
...sa cresti mare..sa fii sanatoasa si fericita....si iubita pana la cer si inapoi...!
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
'neata fetele
aseara tarziu ne-am intors, din pacate am avut un accident...nu cu alta masina...si a noastra ne-a facut figura, s-a rupt bratul si multumesc lui DD ca nu am avut viteza, ca altfel azi nu mai eram sa dau
dar multumim lui DD care ne-a pazit, acum suntem cu totii bine
ati vazut "vedetele" de pe prima pagina????? Eu si Flavius!!!
Magdaz_ina un mare pt tine si Andrei! Sper sa-i treaca cat mai repede si mucisorii.
Va pup, va las buna, buna de tot....ma pregatesc acum de plecat la servici!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
My_Lady0091 spune:
camy, ma bucur ca sunteti bine....dar cum de s-a rupt bratul de la planetare?nu aveti masina noua?inspectia/revizia nu i-ati facut-o anul acesta?
am vazut ca in Brasov la voi a fost un fum de zile mari la ghena de gunoi a orasului...
care prima pagina ca nu m-am prins
magda..cred ca am incurcat eu....nu tu esti magda zlotea?
geta...eu am antecedente la cules porumb...asa ca stiu cum e...frig..roua...dimineatza...ceatza..cocenii uzi...munca campului e grea....dar vrem produse BIO...nu?
o zi buna fete!
vias spune:
masina era in regula, asa au spus de la revizie...dar se pare ca a prins un joc si acum la un damb din drumurile noastre pretioase do RO a cedat!
Si cu prima pagina...cand deschizi pagina DC...nu pe forum..ci acasa...pe prima pagina e o poza cu mine si cu Flavius...si pobestea noastra!
..si azi nu mai merg la servici
merg sa rezolv unele probleme, plus ca Pustache voia de ziua mea sa-mi cumpere un lantic de aur..ca de...fac si eu 30 de ani ...dar din cauza ca am nevoie de haine (blugi, pardesiu ceva de toamna si o bluza ceva...a zis ca-mi ia lanticul la craciun...acum imi cumpara ce am nevoie...si ma duc sa caut...apoi merg cu Pustache sa plateasca ca el nu are timp de alergat si probat prin tot orasul...
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
busymummy spune:
Buna, fetele
Sorry de absenta nemotivata
Vlad e bine cu enterocolita... am cam fost ocupati ultimele zile deoarece MERGEM ... nu singurei, ci tinuti de o manuta... singurei am facut doar un pas... si zicem: mama, apa, pa, baaau
Pup, azi am zi plina la birou
de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.
POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD
www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=438" target="_blank"> VOTATI-NE AICI
My_Lady0091 spune:
fete..voi puneti zahar in lichide la copii..sau in ceai?
eu nu i-an dat Rebeccai pana acum zahar...si vreau sa ii fac un compot de mere..m-am mai documentat eu...si nu rezulta de nicaieri ca ar dauna..nici compotul farazahar nu merge..sau sa-i pun zaharina?
de vreo 2 zile fii-mea se ridica non-stop in picioare..de orice prinde se agata...si hop-top..sus..de mine...de pat..de fotoliu de mobila..si e agitata rau...gingia de sus e umflata..asteptam ceva dintoci iar...
cu bubele stam asa si asa..i-au maitrecut..i-au rasarit altele...maine mergem iar la control...
v-am pupat..o zi buna..
ma intorc la roboteala si la copil bagat in priza...puuuuup!
My_Lady0091 spune:
http://www.vindecator.com/zaharul-rafinat-sau-otrava-alba/
http://www.superbebe.ro/articol_1355/evita_mierea_in_primul_an.html
...cred ca il voi face fara zahar...si de maine iau zaharina...
camy..pune tu pe prima pagina link-urile astea...ms..
MADALINA_T spune:
Buna fetelor.
Camy- doamne bine ca nu s-a intamplat nimic grav.Spor la cumparaturi, sa-ti gasesti ceva frumos.Zilele trecute am reusit sa-mi iau si eu 2 perechi de pantaloni.
Bussy- ce baiat harnic are mama,deja face pasi singurel.A mea se tot chinuie sa stea singurica in picioare,sta cateodata si cateva secunde bunicele si apoi cade.De mers tinuta doar de o manuta cam greu,e mai puturoasa decat frati-su.
Lady-poti sa pui glucoza ca indulcitor.Zaharul nu e bun nici pentru adulti,nu mai zic pentru copii.
Ieri am reusit sa trag si eu o fuga pana la Baby expo,scump,scump scump.Am luat doar un costumas pentru Sofia si o pereche de pantaloni de trening pentru David la gardinita,asta asa ca sa nu zic ca m-am dus degeaba pe acolo.Sofia papa foarte bine si cu mare placere ciorbita,mancarica de cartofi cu pui,de fapt orice fel de mancare gatita.Ce mai,s-a facut mare fata.
http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/